Prietenie la plesneala 54 - La bucatarie!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Aida, pentru vremea ce-o sa vina sigur nu vor mai fi pe piata ...eu si Noe suntem ultimele specimene care mai luam miraculoasa pastila...in inconstienta noastra nu tinem cont de consecinte si de sfaturile unor atotstiutori

io care credeam ca sunt cuminte, si in afara de sex nu am alte vicii ..iote ca devenii si dopata ... daca stau bine sa ma gandesc nu vad de ce m-as dopa dupa ce slabesc cat mi-am propus...dupa parerile unora creaza dependenta ... in extaz nu sunt,mai energica nu sunt...doar mai slaba ...asa ca nu vad de ce as mai continua,am avut 2 zile cand n-am luat si nu le-am dus lipsa ...

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

am eu o cutie de rezerva, facem o licitatie
in rest, subscriu la ce a scris Iulia mai sus --doar ca sunt abia in ziua 2 si au plecat doar 1.5 kile
nu le recomand, sunt convinsa ca nu sunt cea mai buna alternativa, insa pt mine in momentul asta SUNT
ma duc sa miros gratarul,..si-o bere

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Facui si eu sodomizati

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Marami ,si-ntr-al cui bagasi sodomizarile

teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Bazar pentru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Hmmm ... la bucatarie ...
Io's antitalent la chestia asta.
Am 2 (doua) experiente de a incerca sa obtin ceva mancabil.
Prima: Ma suna sotu' de la job si zice ca el intarzie si ca sa fierb eu niste orez ca sa faca el pilaf cand vine. Eu caut prin casa (era o garsoniera), nu gasesc nici o cratita ... fix cand sa renunt vad oala de fiert sub presiune. Decid ca e cratita, pun (dupa indicatiile telefonice ale sotului) 2 pahare de orez, 6 de apa, o lingurita de sare si o pun pe foc. Peste 5 min, ma plictisesc si imi imaginez ca o fierbe ala si singur ca doar nu se asteapta nimeni sa-l pazesc. Il verific la publicitatea unui film, deci cam la 20 min, pana decid ca a disparut apa, i-o fi de ajuns si sting focul.

Imaginati-va ce a zis sotul cand a venit de la job si a gasit chestia aia
A doua incercare data viitoare ... daca v-oi gasi tot la capitolul asta
Oricum din a doua incercare macar matza s-a ales cu 2 aripi de pui, tot restul incercarii mele de a produce o supa a ajuns la wc si aproape ca am vomitat si eu incercand sa iau o gura "sa vad cum e"

Sorana si Monica (6 ani)

Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Totusi merita mentionat un episod dragut din categoria "eu nu stiu sa gatesc".
Copilul face 5 luni, mergem la control la cabinet si doctorita imi spune ca ar trebui sa incep sa-i dau supa pasata. Eu scot din geanta o foaie de hartie si un pix si o intreb cum se face chestia asta. Imi spune femeia, raspunde rabdatoare la intrebari gen "ce-i aia albitura"? . Termina, eu bag hartia in geanta si doctorita nu se poate abtine "Nu te supara, ce faci cu hartia aia?". Iar eu nedumerita de asa intrebare "I-o dau lui tata, normal!".
(Intre timp ne mutasem cu tata si nu mai gatea sotul meu, gatea tata)

Sorana si Monica (6 ani)

Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Sorana,daca gaseai unu' ca al meu mureati de foame

teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Bazar pentru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

am eu o cutie de rezerva, facem o licitatie
in rest, subscriu la ce a scris Iulia mai sus --doar ca sunt abia in ziua 2 si au plecat doar 1.5 kile
nu le recomand, sunt convinsa ca nu sunt cea mai buna alternativa, insa pt mine in momentul asta SUNT
ma duc sa miros gratarul,..si-o bere

pai kokiy chiar ma gandeam cand am citit postul tau (nu am avut timp sa raspund ca am plecat) ca poate o sa imi fac stoc pentru vremea aia

va dopatelor , ce m-as mai dopa si io cu voi

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

sorana esti betoane , zau am crezut ca eu sunt cea mai ca pe mine husbantu m-a invatat sa gatesc
marami ce ai gasit ? Al tau ?

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

... sa va zic ce am la cuptor? , mai bine lasa decat sa imi iau scatoalce

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi

Mergi la inceput