Prietenie la plesneala 54 - La bucatarie!
Raspunsuri - Pagina 4
sorana spune:
Kokyi dupa cum i-am spus si mamei mele, as fi mancat biscuiti daca nu stia el sa gateasca ![]()
Aida pe mine nu ma invata nimeni
Ca am ambitie ![]()
La faza asta eu sunt ilustrarea proverbului "Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib". Zau ca toata viata am mancat mancare gatita ![]()
Si apropos de mama a plecat o saptamana la o prietena lasand acasa cele doua fete, eu de 21 de ani si sor-mea de 15 ani. La plecare mie mi-a zis sa ma grija sa-si faca sor-mea temele si sa stiu pe unde e, sa nu lipseasca noptile iar sora-mii i-a zis sa-mi dea si mie sa mananc ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
sorana spune:
Si tot despre bucatarie a remarcat sotul "iti dai seama ca Monica n-o sa stie ca salata de vinete se poate face in casa?" ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
kay spune:
Sorana, esti eu
! Pot as va fac orice, dau si o smecta La pachet
! am cateva chestii pe care stiu sa le fac: mancarea preferata a lui Alex, supe
Ciorbe, un fel De fiecare; clatite, pui cu smantana, fleoscarai de bebei, chec... Pilaf, cartofi prajiti
, gratare, snitzel, friptane... Hai ca stiu ma sa gtesc...si Eu care ma credeam lemn... Sorana, iei locul1 nu far ! La Noie am mancat bine chiar, stiu ca e mai blonda asa, dar face papa yummy-yummy ![]()
Cred ca tocmai am mancat niste painici care trebuiau bagate la cuptor 2'... Nasol...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kokiy spune:
Ma duc sa ma revergoreze barbatu',ca's lesinata de caldura 
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
marami spune:
Haoleeeooo, ce-o fi fo` in capu` meu, voi sunteti toate blonde?

bey, sodomizatii is chestiile alea ce le facu Ana dis-de-dimineata, de salivam pe tastatura de pofta, dar cum eu nu-s fomeie vrednica, (ca de gatit stiu sa gatesc
) dupa ce mi-o plouat in gura ziua-ntreaga, am spalat tastaura si m-am urnit catre piata sa iau .... nu va zic, na![]()
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
kay spune:
Morghäääääään !!! Da, e 5 juma La mine ![]()
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
aidaciolac spune:

dau io ca asa tare miroaseeeee
'neata
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Ana68 spune:
'Neata...
marami,esti totala...
Cum or iesit sodomizatii?!
Aidule,sa sti ca asa cum nu-ti ies tie clatitele,asa nu-mi ies mie galustele de gris pentru supa....pe bune,inebunesc,nu alta!![]()
NOE,mama....io tot nu pricep nici sa ma 'pusti:tu ce vrei sa mai slabesti?De unde si de ce?Si de ce iei pastile depresive??Lasa-le naibii de pastile,in Doamne iarta-ma! daca nu-ti fac bine....![]()

Io am mai executat ceva aseara,neshte placinta cu branza sarata,aflata de pe blogguri....si neshte saratele,cica...da' le-am pus la branzica gen parmezan pe ele....sa se simta gustul ,deh! de s-au fleoscait toate in tava si s-au labartat in loc sa se umfle...au un aspect de zici ca le-a borat Shrek....dar daca inchizi ochii si le bagi in gura au un gust....
...excelent de bun!![]()
Pusici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Dodo-pui spune:
dragelor,
am lipsit din motive intemeiate
.
Am avut musafiri fratii lui Dan adica alte 4 bucati adulti cu copiii si jumatatile din dotare(sunt cazati la marina surf)dar noi am umblat in grup organizat cu satra ba la noi ba prin oras/parc...
Mancare fac azi(am deja pe foc):
-ciorba de cocos
-de tara
-sarmale in vita
-pt desert nu m-am hotarat inca
si o duminica frumoasa
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Qamar spune:
guten Morgen![]()
viele Kussen und Imbratsisharen fur alle ![]()
Oano, kom' zuruck!
Ana, sunt pastile de slabit nu depresive, superslim, sigur ai auzit de ele ca era si un subiect pe la Femina recent; aveam nevoie de un "booster" de motivatie si astea au picat la tanc
buey, terminati cu minuile pe care le gatiti ca ma frustrez; deci eu nu am pofta de mancare acum, husbandul mananca numai minuni vegetariene si Bia.......Bia ciuguleste; deci eu pentru cine sa gatesc?
ma duc sa distrez copilul ca a descoperit Pauza si Play la DVD player si acum ne uitam la Winnie cu intreruperi![]()
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*