Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
rgagapie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Excelent, Ramona, ce bine e sa auzim vesti bune! Bravo, ai sarbatorit cu rochiile rezultatul. |
Cumparaturile era mai mult d relaxare si oricum nu am dar mult p ele cam 10 lei buc, din alea d vara mai scurte, k niste tricouri lungii
Apropo inainte d somnic pentru Lauriana si miresoiul ei, doar azi am observat k avem aceasi data d nastere (mai putin anul) si nunta o face tot in 13
Ramona +16 Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
dienutze spune:
danangie, finutul a ales pixul, mingea si banii :) apoi a luat tava toata :) E un scump si un nazdravan, foarte foarte energic.
Te pup si sa fie cuminte puiul tau sa nu te oboseasca rau.
Of, fetelor, si eu as fugi la shopping, asa lejer, doar ca mi-e teama cu caldura sa nu rezist bantuind prin magazine...
15+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA
vias spune:
eu nu pot sa dorm...mi-e rau...
am si eu piticii mei pe creier ca bebe nu misca DELOC...ca fac 19 saptamani...de ce nu mai misca??????? ca sa ma inebuneasca pe mine??????
La plimbare a fost superb, superb, superb..mai vreau
Cand ne-am intors am ajuns in Real...si am cumparat pepene...din Turcia..o bunatate... are un gust atat de bun...am mancat tot cu Pustache...
Conversatie intre mine si Pustache cand ne-am ridicar de la masa
Cristi: ai contractii? (si-mi pune mana pe burta foarte umflata)
Eu:NU
Cristi:(mangaindu-si burta la fel de umflata)EU DA!!!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
vb maine...nici acum nu ma simt prea bine...dar ma duc sa ma intind putin
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
Katyuscha21 spune:
buna fetele.am venit si eu in sfarsit pe aici ca nu am avut azi timp delok
CAMY saraca de tine la ora 4 nu ai somn?si eu am contractii mai tot timpul dar incerc repede sa ma relaxez si se relaxeaza si bebe si dupa aia incepe sa loveasca cu putere ca se vede burta cum se misca dintro parte in alta.fug sa fac macare
18+ si lunima ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
RuxandraV spune:
Salut,
Multumesc celor care au reusit sa vada primul mesaj si sa ma invete ce sa fac :) Am trimis mail la grup cu toate datele, dar le trec si aici:
DN: 06.12.1979
UM: 11.03.2009
DPN:16.12.2009
Inca nu stim ce este, dar la ultima ecografie parea sa fie fata. Vom afla cu certitudine cam intr-o luna...
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katyuscha21 buna fetele.am venit si eu in sfarsit pe aici ca nu am avut azi timp delok CAMY saraca de tine la ora 4 nu ai somn?si eu am contractii mai tot timpul dar incerc repede sa ma relaxez si se relaxeaza si bebe si dupa aia incepe sa loveasca cu putere ca se vede burta cum se misca dintro parte in alta.fug sa fac macare 18+ si lunima ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006 |
la tine se vede cum se misca burta??????
la mine nu se vede nimic ...dar nici nu mai simt nimic
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
dymomo77 spune:
Roxy si al meu s-a specializat la facut perfuzii. Ce nu face omul cand il impinge nevoia....
Andre doctorul ti-a zis no-spa la nevoie adica atunci cand simti ca se intareste sau se strange burtica(chiar daca nu te doare).
Aseara am avut musafiri pe finii nostri si pe nasii lui BB. a fost asa bine... Deja ma bucur cand vad oameni... M-am salbaticit...
In alta ordine de idei felicitari burticutelor la care au iesit analizele bine si celor care au schimbat saptamana
19+
dienutze spune:
Neata, fetili!
Camy, eu stiu ca il simtim pe bebe doar daca sta cu fata in sus sau lateral, daca e intors spre interior nu il simtim. Fii sigura ca bebe cel mic e bine, si-a gasit o pozitie in care doarme comod
Ieri am facut prima oara mancare (ciorbita si tocanita de pastai cu pui) de cand sunt cu burtik, nu m-a lasat mirosul pana acum...iar sotul m-a rasfatat si a facut el pana acum
Acum ma fac si eu frumusica, caci la 1 intru la munca
Dar urmeaza 2 weekenduri libere, uraaa!
Sa aveti o zi frumoasa!
15+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA
pishko spune:
camy stai linistita, ca bebe e bine. asa am patit si eu, a fost foarte activ cateva zile, apoi cateva zile liniste liniste si de ceva timp iar a inceput sa-si faca simtita prezenta. Probabil ca-si schimba pozitia si noi ii simtim diferit.
pishko +20