Masca pentru decolteu

Masca pentru decolteu | Autor: RAMONELLA

Link direct la acest mesaj

As dori sa-mi spuneti o masca pentru decolteu foarte hidratanta.Pielea pare foarte imbatranita si ridata.Riduri verticale care coboara intre sani.Nu stiu de ce s-a facut asa.La soare n-am stat mult,doar vara,cand mergeam la mare,si cat mai stateam la soare,dar intotdeauna am folosit crema de protectie.Am 28 de ani,si parca arata ca la 60.Pe fata n-am nici un rid,arata foarte bine.Numai pe decolteu.
Daca stiti ceva masca,ceva crema...am incercat Nivea SOS,Neutrogena...dar degeaba.Azi m-am dat cu ulei de masline.Sa vedem daca face ceva.
Mersi mult!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Ridurile intre sani se fac de la dormitul pe o parte.
In aceasta pozitie, sanii "se aduna" si formeaza o cuta intre ei care cu timpul degenereaza intr-un rid de toata frumusetea. Ia sa fii atenta, dimineata nu cumva e mai accentuat si pe parcursul zilei se mai atenueaza...?
E posibil ca pielea sa-si revina daca dormi pe spate (stiu, nu e comod dar te obisnuiesti). Am o prietena care se vaita de aceeasi problema cu tine si dupa ce a schimbat pozitia de dormit a zis ca aspectul s-a schimbat in bine.
Nici o crema din lume nu va ajuta cita vreme pielea e "stresata" in fiecare noapte la modul ala...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

off topic: ramo, ce mai faci?? printesa mica , e bine??? intra la bulgarasi si da ne de veste despre voi.pupici

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Ridurile intre sani se fac de la dormitul pe o parte.
In aceasta pozitie, sanii "se aduna" si formeaza o cuta intre ei care cu timpul degenereaza intr-un rid de toata frumusetea. Ia sa fii atenta, dimineata nu cumva e mai accentuat si pe parcursul zilei se mai atenueaza...?
E posibil ca pielea sa-si revina daca dormi pe spate (stiu, nu e comod dar te obisnuiesti). Am o prietena care se vaita de aceeasi problema cu tine si dupa ce a schimbat pozitia de dormit a zis ca aspectul s-a schimbat in bine.
Nici o crema din lume nu va ajuta cita vreme pielea e "stresata" in fiecare noapte la modul ala...

Daaaa,exact,dorm pe o parte.M-am gandit eu ca asta ar putea fi problema.Deci sa dorm pe spate???offf
M-am dat cu ulei de masline,se vede ceva imbunatatire,am sa ma mai dau.Si am sa am grija cu dormitul.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Dar daca se doarme pe burta nu este bine?

de

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu cred ca este bine pe burta pentru ca eu asa dorm si nu am deloc.
continua cu uleiul de masline si cu vitamina E si poate se vor estompa.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

nu e bine nici sa dormi pe burta, dintr-o multime de motive, decit daca ai perna speciala ca cea de aici http://www.vitalbodies.com/zen-cart/index.php?main_page=product_info&cPath=1_5&products_id=14

observati in ambele pozitii, intr-o parte si pe burta cum perna aia ofera suport ideal (ergonomic) pentru corp. eu am asa ceva si o iubesc la nebunie; perna mea e un pic mai "slabutza" decit cea din poze si merge mai bine cind dorm pe burta. in felul asta evitati riscul de torticolis (cind te trezesti dimineata cu gitul "sucit"...)

daca dati cautare pe google pentru "body pillow" veti gasi mai multe modele si pozitii pentru dormit cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si ce are perna aia asa special? Ca am gasit o multime de perne in diverse forme, toate super, care mai de care.
Cum se face alegerea? In functie de ce anume?
Eu dorm de ceva vreme pe burta, fara nici o perna, dar m-ar tenta si pe mine una daca este chiar asa relaxanta.

de

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

[/quote]
Scuze de off topic: bb_yasmi, cum ti-ai pus buburuzele la semnatura, de unde le-ai luat? Sunt super!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

_

Scuze de off topic: bb_yasmi, cum ti-ai pus buburuzele la semnatura, de unde le-ai luat? Sunt super!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
[/quote]

scuze ca nu ti-am raspuns. de abia acum am vazut post-ul tau. le-am "inventat" eu.... am incercat sa scriu buburuza intre paranteze si au iesit buburuzele....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

wow ce dragute buburuze

si au am problema cu ridurile verticale pe decolteu, le urasc, dorm intr-o parte si pe burta, mai bine zis pe burta cu un picior in sus si partea de sus a corpului indoita.. de multe ori ma trezesc cu dureri de spate, nici nu ma mir la ce pozitii de som am.. uneori sotul zice ca ma gaseste cu capul sucit si obrazul lipit de partea de lemn a patului(headbord), mereu caut o suprafata rece, perna toata noaptea o invart pe toate partile cand se incalzeste.

mi s-a mai facut si un rid la obrazul si ochiul drept de toata frumusetea.

Allure, perna aia in forma de sul, am vazut pe la magazine. mi-as lua si eu daca zici ca e buna.

am vazut intr-un film niste tipe obsedate de aspectul tenului, dormeau cu masca de castraveti pe ochi, in pozitia pe spate si cu ceva perna speciala care le sustinea gatul. :) nu as rezista sa dorm asa mai mult de o ora.

Mergi la inceput