Masca pentru decolteu
Raspunsuri - Pagina 2
conchita spune:
ce chestie interesanta asta cu pozitia de dormit, hm...
eniuei, legat de masti si lotiuni, eu n-am sa obosesc sa recomand shea butter nerafinat, este pur si simplu exceptional. pentru decolteu n-am nici un secret special, fac acelasi lucru ca pentru fata: exfoliere/dermabraziune, masca de argila (super hidratanta), shea butter la final. n-am riduri si am noroc de piele frumoasa, dar tot se vede diferenta de la cer la pamant dupa ce folosesc argila si shea butter asta - piele de bebelus, sanatoasa si stralucitoare.
Mindy spune:
Conchita, dermabraziune iti faci la salon sau cum?
eu pt exfoliere folosesc malai fin sau tarate si merge tare bine.
shea butter- e grasa? o pot folosi vara? recomanzi un brand anume?
la mine ridurile pe decolteu se vad cel mai bine dimineata sau daca ma inrosesc pe piept de la soare. eu si dau in balbaiala cand tre' sa ma fac cu creme cu protectie, sunt asa de grase.
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mindy Conchita, dermabraziune iti faci la salon sau cum? eu pt exfoliere folosesc malai fin sau tarate si merge tare bine. shea butter- e grasa? o pot folosi vara? recomanzi un brand anume? la mine ridurile pe decolteu se vad cel mai bine dimineata sau daca ma inrosesc pe piept de la soare. eu si dau in balbaiala cand tre' sa ma fac cu creme cu protectie, sunt asa de grase. |
am aparat si-mi fac acasa, dupa ce folosesc un alt aparat de aburi.:-) si eu foloseam malai intr-o vreme, nush de ce m-am oprit. tu unde gasesti tarate aici si cum le zice? shea butter nu e o crema, e un fruct, de aceea am recomandat nerafinat. e un intreg topic la Femina cu episoade, despre shea butter. eu am comandat pe amazon de www.amazon.com/gp/product/B0009JQFF6/ref=lst_llp_sl-0?ie=UTF8&coliid=I2Q1IL1T0LQ1P8&colid=3ING643E42XSH" target="_blank">aici, e ieftin, calitate excelenta, mi-a venit impachetat frumos si expediat rapid. ti-ar prinde super bine cand incepe puiul tau sa se catere si sa se lase cu julituri. sonia si-a jupuit pielea de la picior super nasol zilele trecute si i-am dat cu shea butter, in cateva ore se inchisese rana. deci iti dai seama ce puternic este? sincer, e super de super pentru piele...
Mindy spune:
Merci Conchita!
mi-am facut odata micro-dermabraziune in Ro pe fatza si decolteu la salon, in carteva zile aratam cu 10 ani mai tanara. asa piele odihnita si luminoasa mai rar am avut.
e scump un aparat din asta? m-ar tenta sa imi iau.
Multzu de pontul cu shea butter, o sa iau neaparat. ce pret bun. la julituri chiar cautam ceva, mai nou se juleste in zona gleznelor si fuge prin casa nu ma lasa sa o ating.
tarate -am gasit la Sun Harvest vezi pe sunharvest.com daca il ai prin zona, nu tin minte denumirea ca era varsat, l-am luat direct din butoi. E pe la butoaiele cu grau, malai, oatmeal.. sigur o gasesti dupa ochi. E minunata taratea asta pt piele dar si intern, un bun detoxifiant.
conchita spune:
Mindy, uite www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw?url=search-alias%3Dhpc&field-keywords=Microdermabrasion&x=12&y=13" target="_blank"> aici niste posibile variante (sunt fan inrait cu amazonu'). pretul pentru astea dedicate consumatorului, nu profesioniste, e undeva intre $25 si $50.
pentru juliturile copilitei tale, incearca solutia aia pentru iritatiile de scutec, "Vitamins A&D" se numeste, e foarte eficienta, plus ca nu are parabenii de la produsele Johnson&Johnson. au la walmart destul de ieftin, daca iei genericul Equate. pana comanzi shea butter. :-) daca stau bine sa ma gandesc, lotiunea asta pentru diaper rash cred ca ar merge foarte bine si pentru decolteu, in fond e lanolina cu petrolatum si cod liver oil.![]()
o sa ma uit dupa tarate, multumesc si eu de pont. 
RAMONELLA spune:
Eu mi-am cumparat perna din aceea cand am fost gravida.Dupa ce mi-am convins sotul cu chiu si vai sa o cumparam,ca ma ajuta sa dorm mai bine...Ghiciti cine doarme nopate de noapte cu ea in brate???Sotul.
Eu n-am putut niciodata sa dorm cu ea.Nu mi-a placut.O mai pun cateodata la spate cand ma uit la televizor.
Am incercat sa dorm pe spate,dar nu prea pot.Nu pot sa adorm numai intr-o parte.
Dar ce e shea butter-ul asta???
Unde se gaseste???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
ANITA75 spune:
conchita,spune-mi mai multe despre untul de shea se da pe fata cu el dupa ce faci dus? sau in fiecare dimineata (daca nu se da in fiecare dim. atunci cit se sta cu el pe fata) comanda cum se face si cit costa.eu avind tenul mixt e bun si pt mine?

conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANITA75 conchita,spune-mi mai multe despre untul de shea se da pe fata cu el dupa ce faci dus? sau in fiecare dimineata (daca nu se da in fiecare dim. atunci cit se sta cu el pe fata) comanda cum se face si cit costa.eu avind tenul mixt e bun si pt mine? ![]() ![]() |
eu il folosesc o data pe saptamana, efectul tine zile intregi, pielea este incredibil de catifelata si hidratata. imi dau pe tot corpul, dupa dusul de seara, caci are un miros specific si e cam unsuros putin. exista un subiect intreg aici la Femina Intim, raspunsul e si pentru Ramonella:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135508
(episodul 2)
unde gasiti si adrese de siteuri, si sfaturi legate de shea butter. este descoperirea vietii mele. :-))