Va rog sa imi spuneti...
Buna, vreau sa pun si eu o intrebare. Inainte de aceasta sa va povestesc ce mi s-a intamplat.Am fost la dentist ieri sa imi fac o mica carie si sa-mi plombeze un dinte. Dupa ce zice ca a terminat, ma ridic, platesc(mai mult cu 10 lei decat era tariful, dar nu am indraznit sa intreb de ce trebuie sa platesc mai mult,) si plec. Seara dupa ce am mancat... ceva nu era in regula: mi-as scos mancarea dintre dinti cu scobitoarea. M-am intors inapoi sa ii spun la doamna ca a ramas o distanta milimetrica si ca nu pot sa stau mereu cu scobitoarea la birou intre dinti...
M-a mirat enorm faptul ca stia, si mi-a zis ca sa vin peste doua saptamani sa vada daca mai este aceea distanta milimetrica deoarece este posibil sa se retraga. Daca nu, imi pune intre ele nu stiu ce tija... m-am enervat la culme, nu este prima plomba care mi-o fac insa nu am intalnit asa ceva. Era o mica si simpla carie la care nu a stat nici cinci minute.
Va intreb pe cele care se pricep, care sunt in domeniu, este normal ce mi-a zis ea, adica asa trebuie sa fie? Asa se face?
Adevarul e ca era frumos ca sa imi spuna toate astea pana sa parasesc cabinetul, deci imediat dupa interventie si de aceea o consider o nemernica. Nu a procedat corect pentru ca nu m-a informat.
Cand m-am dus eu sa ii spun problema, numai atunci mi-a zis ca trebuie sa asteptam doua saptamani si in caz de..., sa revin. Ca ea stie de aceea distanta care mi-a lasat-o...
Andrei si Adriana
Raspunsuri
didi spune:
Pai, chiar nu am mai auzit de asa ceva!?! Si sunt veterana in mersul la dentist... Plus ca normal era sa-ti zica de prima data.
XIO spune:
Sarind peste apelativul de "nemernica" , unde era plomba ?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Clover spune:
Ar fi bine sa iti cumperi niste ata dentara si sa nu mai folosesti scobitori.
In locul tau m-as duce la alt dentist. Poate tine de conformatia dintilor tai, dar partea cu tija pentru o carie mica suna ingrijorator.
Adela P spune:
Si eu am patit asta cu o plomba intre doua masele si era tare enervant sa trebuiasca sa-mi iau ata dentara dupa mine tot timpul. Eu cred ca am stat asa vreo doua saptamani iar cand m-am dus inapoi, mi-a refacut-o si de atunci nu am avut probleme. Insa nu mi-a pus nici o tija ci mi-a refacut plomba, nu stiu daca toata sau doar o parte din ea, unde era problema. In fine vreau sa spun ca si dentista mea stia sau mai degraba nu s-a aratat mirata ca m-a deranjat spatiul acela, mi-a dat ea ceva explicatii legate de materiale, masele, etc de unde am dedus ca stia de posibilitatea sa ma deranjeze.
kid spune:
Din cate stiu eu, trebuie sa fie distanta intre dinti, asa este normal. Dupa ce se plombeaza dintele, se baga o foita subtire de tot intre dintele plombat si cel alaturat, dar nu se face distanta atat de mare incat sa ramana mancarea intre ei. Iar despre tija intre dinti nu am auzit pana acum.
Cred ca ar trebui sa schimbi dentistul.
de
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Rufus spune:
Strict off topic: nu se foloseste sobitoarea! Neam!
(As zice "din pacate", ca tare buna e...)
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
malla spune:
Xio, te rog sa sari peste partea care te deranjeaza daca nu iti pica tie, bine. De obicei nu folosesc acest limbaj insa cand o fac, stiu ce spun. Inseamna ca am de ce:)
Si ce e cel mai important este faptul ca nu generalizez, stiu sigur ca sunt stomatologi foarte buni, am intalnit una in Timisoara, nota 10. Numai ca eu stand in Deva e distanta mare. Insa am facut la ea o lucrare de care sunt multumita. Am zis ca pentru o mica plombuta sa nu merg tocmai in Tm ca e mai mult drumul decat plomba:)
Raspunzand la alta intrebare in legatura cu folosirea atei dentare, nu pot sa folosesc ata deoarece in exterior este plombat, dar nu total, si pe interior, "intre" este aceea distanta. nu cred ca m-am explicat bine dar nu stiu cum altfel.Nu as putea sa trec ata printre dinti, ca am incercat prima data.
Nu mai conteaza, cert e ca nu mai merg pe la aceasta doamna stomatolog in veci.
Ma duc la altcineva cand voi prinde incredere din nou sa vad daca se poate face ceva fara sa mai imi puna ceva tija...
Multumesc pentru idei, raspunsuri,la fiecare in parte, rog moderatorul sa inchida subiectul si multumesc ca m-am putut descarca aici de acest of. Scriind aici, mi-am dat seama mai mult, ca am facut o alegere gresita mergand la ea, insa nu am avut de unde stii...
Andrei si Adriana