~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (107) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Multumesc tuturor pentru frumoasele urari. Sunteti niste dragute.

Am avut un party superrrrrr , duperrrrrrr, toata lumea s-a distrat bine cu mic cu mare, tortul a for yummy, sala frumoasa si ce-a contat cel mai mult PAtrick cel mai fericit. Seara cand l-am pus in pat, ne-a imbratisat si ne-a multumnit pentru party si tot. E un dulce.
Am pus poze aici: http://www.dropshots.com/Newmami2005#date/2009-06-13/08:26:06
(Password: Patrick).

Dupa party in drum spre casa cei mici au adormit instant, nici dupa ce am ajuns n-au vrut sa se trezeasca atat de epuizati au fost. Am mai continuat acasa cu fun si voie buna pana azi

Laura, ne-a placut la amandoi tare mult felictarea Deliei ... e atata de smecheroasa, ii sta tare bine cu coronita pe cap . Ii doresc sa calce pe urmele Biancai si sa fie tot premianta.
Poti fi mandra mamicuto cu asa doua fete, bravo Biancai ptr. succesele scolare, sa fie in continuare ambitioasa si sa gate sefa de promotie

Nelia, uau, bine ca sunteti bine si ati scapat fara spitalizare si alte complicatii. Multa sanatate.

Tdi, frumos spus, sa va iubiti intotdeauna ca la inceput, iar Aly va fi bine, intr-o familie cu atata dragoste in jurul ei.

Mercedes, daca instinctul tau de mama iti spune ca grupa Biancai nu e ceea mai adecvata, bine ai facut ca ai mutat-o. Sunt sigura ca activitatile pe care le faceau erau ptr. varsta majoritara a grupei, care daca era de 2 anisori ... atunci acolo era nivelul.
Patrick acum trece la grupa de 4-5 anisori, la ei e maxim 1 an, iar la anul la scoala. Tu ca mama iti cunosti cel mai bine copilul, si vezi daca evolueaza sau stagneaza, sau ceva nu e in regula. Mult success si o sa vezi ca o sa se tina de cei mari fara nici o problema. Au nevoie doar de stimulare.

Gabitzam, uau, dar a recitat foarte frumos Andrei, mai ales ca n-a fost deloc usoara poezia. S-a descurcat grozav

Ce-mi mai plac serbarile de la gradinitele din Romania. Le urmaresc pe toate cu cea mai mare placere, mi-ar placea sa aiba si aici, imi dau fiori.

"La MUlti ANi!" GUsta, sa-ti dea Domnul sanatate, fericire, bucurii sa vina soarele pe strada ta. Sa te bucuri de Marutul tau pana la adanci batraneti.

Ma retrag si eu la nani ca de maine intru iar in paine ... din pacate tot ce-i frumos e scurt ....
O saptamana buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani cu mult drag, Gusta !!! Sa fii sanatoasa, mamico, sa-ti cresti puiul in pace si cu bucurie, sa aveti in familie doar zile senine si multumire!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lili, ti-am vazut greierasul la serbare, tare dragalas

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Multumesc mult de urari si va servesc cu tort si tot ce va doriti.

Loreen cand am citit mesajul am tresarit si sa stii ca am zambit.Stapanesti super bine olandeza.

NewMami si Gabitza va multumesc si voua pentru urari si am inteles ceva ca soarele de pe strada mea e puiul mic si cand imi zambeste si imi spune cu tot sufletul(in olandeza ) ca ma iubeste ma umplu de bucurie si nu ar trebui sa mai las nimic sa imi umbreasca bucuria.

De dimineata si ieri mi-a cantat la multi ani in engleza cum canta Dora si mi-a zis ca azi am voie sa ii port coronita ei pe care a primit-o cand a facut 4 ani.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LA MULTI ANI BIANCA, LA MULTI ANI PATRICK sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parintisi fratiori(asta este pentru Bianca)

Va scriu repede 2 randuri sunt pe internet mobil care merge foarte prost.
Ne-am mutat, suntem bine , toata lumea este fericita inclusiv matza care este numai pe afara , plina de frunze si scaieti.Din doamna alba care era a ajuns o murdara si o vagaboanta.Alex e foarte bine, si nesperat avem copii care se joaca pe strada.Asa ca in fiecare zi, dupa ce vin copii de la scoala adica 3 jumate el e afara pe strada pana la 9.Nici nu am sperat vreodata lucrul asta.E plin de julituri si bube.Acum cateva zile a venit fugind in curte ca, cica il pupa o fata mereu.
El(gafaind):am venit repede ca ma pupa fata!
Eu: pai si ce daca las-o sa te pupe!
El: de ce? eu sunt baiat!
Eu: fetele se pupa cu baietii
El:Da?
Eu: da

....si uite asa a fugit inapoi pe strada!

Gata, va las ca sa nu pierd mesajul.Scriu pe 17 cand vine internetul.Si pun si poze cu casa.

Va pup dulce si ma ofitc ca nu pot sa vad poze cu internetul asta.

Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani gusta! sa ai o viata minunata alaturi de ai tai dragi.

onixone-asteptam pozele

newmami-ati avut o petrecere reusita, felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Gusta !
Sa fii fericita mamico, grijile si problemele lasa-le pentru altii, sa ai parte doar de bucurii si liniste !

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Gusta!
La multi ani, Patrick Ryan!
La multi ani, Bianca!

Noi sintem bine, ne-am refacut complet dupa boala, adica nici nu mai tusim, ca doar asta a durat mai mult. Desi nu tuseam rau, ma enerva la culme cind ne auzeam pe toti behaind. Dar sintem foarte ocupati.

Legat de gripa - eu ma indoiesc totusi ca am avut gripa porcina, pentru ca a fost mult prea usoara... mai ales comparativ cu nebunia creata in jurul ei. Pai, cea din vara trecuta, cind am fost bolnavi toti trei, eu, Tudora si Lisandru, si eram si singura cu ei... a fost cumplita, cea mai puternica gripa din viata mea. SI a tinut mai mult de trei saptamini. Noi nu am luat-o pe cea din noiembrie-decembrie, stiu ca fost epidemie si a fost destul de nasoala, dar am avut o viroza prin martie, care a fost destul de urita, mult mai grea decit ce am avut toti acum. Eu cred ca si de data asta a fost tot o viroza, si chiar una usoara, desi, recunosc, ca mi-ar parea bine sa fi avut toti gripa asta noua, ca daca e adevarat ca odata luata, nu o mai iei inca o data... dormeam si eu linistita.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Gusta, sa fii fericita alaturi de cei pe care ii iubesti ! Multa sanatate si viata fara griji iti doresc !

Beatrice, felicitari! Ai jucat la loto ? Foarte interesanta serbarea de la gradinita Pifosului.

Onixone, chiar ma intrebam daca v-ati instalat si cum e in casa noua ...

Loreen, de unde stii olandeza ?

@edit: si ca sa ma plang putin - de si azi nu e joi : am gasit, in fine, un loc de parcare la ADP, care nu era platit de 3 ani de zile. L-am platit, dar cei care il foloseau sunt ostili, si desi am pus o foaie in tzipla, pe care am scris ca e loc platit, tot parcheaza pe el. Acum dilema mea este daca sa ii ard cu sanctiune (750 RON), pana se potolesc... sau sa astept sa le vina mintea la cap ... ceea ce nu se va intampla niciodata, pentru ca asa e natia asta de romani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gusta , Chris chiar nu stiu olandeza ... mi-am stors cunostiintele ca sa scriu corect ...macar asa de dragul artei ...

Daniela mersi de complimentele la adresa fetelor ...Bianca nu se va pierde de turma cel putin asta-mi place mie sa cred...incerc sa o stapanesc fara sa o tin legata de calorifer cum mai glumesc eu uneori

Gabitza Bianca nu seamana cu mine decat la sex ... este copia fidela a soacra-mii si din cauza asta nu-mi pare rau ca-i seamana...ma bucur ca nu i-a mostenit caracterul ...am sa caut o poza cu soacra-mea sa o scanez ca sa fie exemplificarea completa...

Elisor te pregatesti ...dai cu crema de soare?!

Anca sa fiti sanatosi ... multumim de complimente da Delia e undeva departe , cam 100 de ani lumina fatza de sor-sa ... probabil va fi si ea sefa de promotie dar incepand de la coada...

E Nikita acuma la Capatos si povesteste de educatia si cresterea copiilor si ma uit tampa ...oare de ce nu or fi castrat-o pe asta ?!

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput