~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (107) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 14
Danelutza spune:
Felicitari Cornelia 

!
Sa va traiasca flacaul, sa fie mincacios
si sanatos
, iar tie refacere rapida. 
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Androix spune:
Felicitari! Sa va traiasca bb Vladimir! Cornelia refacere rapida, te astept cu drag inapoi pe forum cu poze si impresii despre bb si despre cum lau primit Maria si Stefan! Pupici pentru toti!
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
ChrisDun spune:
Felicitari, Cornelia, sa fie intr-un ceas bun si va bucurati de el !
Le urez si eu cu intarziere Caterinei de mynicegirl si sarei de saryta
viata lunga si fericita, lipsita de griji !
Noi am fost in seara asta in Berceni... am gasit niste locuri de joaca tare faine, cu gazon impecabil. Iar la mine in Dr. Taberei ma intreb cine naiba l-a reales pe dobitocul de primar, care n-a facut nimic-nimic-nimic
Ba nu, mint. Si-a tras spuza pe turta 
Hai sa aveti o seara buna !
nelia spune:
Felicitari, Cornelia!
Bine ai venit pe lume bebe Vladimir! Sa ai o viata frumoasa si plina de sanatate si noroc! Refacere usoara, mamica dulce de trei copilasi! Felicitari si tatalui! Sa fiti cu totii sanatosi!
ioanailincam spune:
La Multi Ani, Sara!
La Multi Ani, Teodora!
Gata cu bebelusismele, nu-mi vine sa cred!!
Bine ai venit, Vladimir! Sa cresti mare si fericit, iar parintii tai sa se bucure de tine!
La 1.30 o sarbatorim pe Mogo la terasa, am intrat numai asa de control si sa vad daca mai suntem la bebelusi
. Sa aveti o duminica frumoasa!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Danelutza spune:
La multi ani, Caterina !
La multi ani, Sara !
Dau si o cafea
cu caimac din lapte, acum ca inca mai sintem la bebelusi, ca tura viitoare pun in...
o tira de coniac ![]()
Va doresc o duminica placuta, concedii placute, sanatate la toata lumea, petrecere frumoasa la cei care sarbatoresc si... va tuc pe toate 
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Florentina G spune:
Salutare!
Am bagat si eu un ochi pe fuga si tocmai la fix...cat sa aflu vesti bune!
Felicitari Cornelia!!!!
Bun venit pe lume micutului Vladimir!!! Acum aveti o familie perfecta!!! Refacere rapida unei mamici curajoase iar bebe mic sa fie cuminte si mancacios!
La Multi Ani tuturor copilasilor din acest grup care au implinit 4 ani si pe care nu am reusit sa ii felicit la timp!
Eu nu am mai reusit sa intru...tot o alergatura o tinem...copiii sunt la Fagaras pana marti cand o sa ii aducem acasa!
Nu imi vine sa cred ca suntem pe ultima suta de metri a capitolului de scutece....

Avem copilasi mari de acum...cand a trecut timpul asta?
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Abia astept sa te vad in poze!