Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
bAly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nik0le baly, imi pare rau ca te chinuie greturile, de cand au inceput? Intreb ca sa stiu si eu cand sa ma astept la ele. Sper sa-ti treaca repede. Nico de Isabela (12.08.2007) si 5+ |
Cum am implinit sase saptamini au aparut si greturile. Numai gindul la mincare ma da peste cap. Daca reusesc sa-mi ocup creierul cu ceva sunt ok, dar asta implicat o burtica plina. Cum apare probabil senzatia de foame cit de mica cum si creierul si stomacul meu o iau razna.
Ei, noi sa fim sanatoase si bb sa fie la fel, ca trec ele si greturile. Mai mult de 9 luni banuiesc ca nu tin
Vine Surpriza
Alina
6+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
bAly spune:
Ina si Cris felicitari si bine ati venit la noi! Sarcini usurele incununate de bebei sanatosi la sfirsitul celor 40 de saptamini!
Vine Surpriza
Alina
6+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
decenuela spune:
neatza fetele, va invit la o cafea.
n-am mai scis demult dar v-am citit tot timpul. suntem atat de multe incat am cam pierdut sirul. eu am fost sapt trecuta la analize si sper sa fie ok.
alexutzzzaspune-mi te rog despre doctorul cu care vrei sa nasti. Pt ca si eu tre sa ma gandesc la asta. momentan merg la o doctorita dar care nu paarticipala nasteri. M-ai facut curioasa cu Romarul, eu stau in zona dar n-am stiut.Ma bucur ca ai dat amanuntele cu marea, vapor etc..pt ca si ma voi duce pe niste insule in grecia si uitasem sa intreb doctorita toate amanuntele astea.
in rest la mine ok. desi ma repet ma aflu printre norocoasele gravidutze, adik fara greturi...stari de rau, pofte si ce mai e. In schimb ma cam trezesc de pe la 4...si asta ma coatedin sarite.
sa aveti o zi super...
voi cum va calculati cate sapt aveti de la ultimul ciclu sau cum v-a iesit la eco?
Nik0le spune:
Neatza, poftiti la
cu lapte!
cris.dogarel, bine ai venit!
Sarcina usoara si
sanatos!
baly, multumesc! Deci mai au timp sa ma apuce si pe mine...
Sper sa scapi de greturi in trimestrul II!
decenuela, eu calculez saptamanile de la um. Bebe creste in salturi, nu prea se nimereste sa se suprapuna varsta ecografica peste cea cronologica.
Nico
de
Isabela (12.08.2007) si
5+
Nik0le spune:
Acum am vazut ca daduse decenuela deja cafeaua, multumim!
Nu-i nimic, azi servim portie dubla. ![]()
Nico
de
Isabela (12.08.2007) si
5+
Andre_lina spune:
Buna dimineata!
Felicitari noilor venite!
Noi suntem in sesiune...avem examene zi de zi...toata saptamana, partea buna e ca maine e deja joi si pana acum ne-am descurcat bine!
Ma simt in continuare foarte bine, fara greturi sau pofte. Singura diferenta este ca nu suport mirosul de cosmetice sau detergenti de toaleta. La birou abia merg la baie, caci miroase a...lichid de toaleta si il simt de la o posta. Menit sa dezinfecteze, mie imi intoarce stomacul pe dos.
In rest nu prea am pofta de mancare, dar trebuie sa mananc ceva.
Numar zilele pana pe 24 la ecografie...Doamne...sunt asa de emotionata! Voi avea 12 sapt atunci, oare va fi tot transvaginala?
Va pup, o zi frumoasa!
tb sa schimb semnatura!
10+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
cris.dogarel spune:
Multumesc, NicOle![]()
Eu va citesc de cand am vazut cele doua liniute si mi-am calculat DPN, dar am asteptat sa fim mai mari.
pe toate
P.S. Eu eram o mare amatoare de cafea inainte, dar acum totul ...pute![]()
cris.dogarel spune:
Multumesc, Baly
Tu o sa nasti in State, din cate vad? Cat costa acolo o nastere (cu/fara asiguare)? Aici, daca raman la Euroclinic, e 2200 euro
Daca e mai ieftin, poate ma incadrez si cu avionul si te insotesc
Daca merdi acolo la controale, as vrea sa stiu si eu ce iti fac, poate ne dai idei ce sa cerem si noi pe aici![]()
multam,
cris
cris.dogarel spune:
Andre_lina, esti o mare norocoasa, fara greturi![]()
Ai mai facut eco, sau e prima? La 12 sapt. ar trebui sa fie abdominala, din cate imi aduc aminte, ca se vede tot 
eu merg tot pe 24 la dr, dar am 10 sapt atunci si cred ca imi face transvaginala (sper
); vreu doar sa stiu ca bebe e bine infipt unde trebuie si face ce trebuie (sa creasca![]()
bafta!
cris.dogarel spune:
multumesc mult, drga moderatoare
azi dim am citit doar ultima pagina (19) si nu gasisem rasp, de la tine
insa m-am apucat de rasfoit in urma si
supriza placuta
incerc sa ma acomodez cu toate operatiunile pe aici, semnaturi, etc, sa va ajung din urma la mesajele astea pline de intelesuri![]()
9+