Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 18
Beatrice1982 spune:
fetele eu azi am fost fff rau
mancat mai nimic..........
pt ca in fiecare zi dimin vomit.......pe stomacul gol
apoi nu pot manca nimic numai dupa ora 12..amiaza...........
dar azi imi era foame si am mancat inainte
si m-a dat gata
m-a facut praf............
nu mai imi trebuie nimic mancare azi
Poze
Bea
9+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
mariucasara spune:
Cu multa placere Nicole. Sunt "informata" pentru ca ieri am fost sa-mi recolteze sange pentru ultimele analize si am nimerit o asistenta foarte draguta care mi-a spus exact care sunt analizele pentru primul trimestru.
Stii cumva unde il gasesc pe dr. Pop?
Beatrice trebuie sa mananci ceva. Macar niste fructe sau iaurt daca nu poti altceva. Sanatate!
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
7+
Nik0le spune:
mariucasara, pe Dr Pop Adrian Mircea il gasesti la Diagnosis - Policlinica Roma, da un google dupa numele lui si o sa gasesti mai multe. Vad ca despre fiecare dr sunt pareri si pareri, stiu si eu ce sa zic...
Bea, imi pare rau ca nu ti-e bine, nu mai ai asa mult pana la sfarsitul trimestrului I si precis o sa-ti treaca! Iti amintesti de cand a inceput sa-ti fie asa rau, din ce saptamana?
Nico
de
Isabela (12.08.2007) si
5+
cris.dogarel spune:
dragi mamici de pufuleti,
As vrea si eu aici,pleeease!!!Cum fac?
Pentru inceput, iata-ne: DN 20.03.1975, UM 23.04.2009, DPN 27.01.2010
Beatrice1982 spune:
din sapt a 6-a................
dar am asa o impresie ca nu va trece........
nu stiu de ce..............
nu imi place iaurtul..nu pot sa il mananc......fructe...............mere nu banane nu piersici nu./..................
nu stiu.............
cam nashpa
Poze
Bea
9+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Nik0le spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 din sapt a 6-a................ dar am asa o impresie ca nu va trece........ nu stiu de ce.............. nu imi place iaurtul..nu pot sa il mananc......fructe...............mere nu banane nu piersici nu./.................. nu stiu............. cam nashpa Poze Bea 9+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!![]() |
Bea, mutumesc! Exact asa am fost si eu sarcina trecuta, fix de cand am intrat in saptamana a 6-a. Incearca sa te hidratezi cat poti de bine, eu intre timp m-am mai documentat si nu se intampla nimic rau cu bebe daca nu poti sa mananci mare lucru in primul trimestru. La prima sarcina ma fortam sa inghit cate ceva si parca mai rau imi era. Din al doilea trimestru o sa vezi ca o sa-ti fie mai bine. Cirese ai incercat?
Nico
de
Isabela (12.08.2007) si
5+
blue_rain spune:
Beatrice, eu obisnuiam sa mananc kiwi pe stomacul gol in primele satamani. E drept ca eu nu am prea avut greturi mari, decat vagi senzatii. Mai mult ma deranjau mirosurile.
Eu ma vitaminizez zilnic cu aproximativ jumatate de litru de fresh proaspat de portocole, minim 2 kiwi, si din cand in cand banane sau milk shake cu banane.
Acum simt nevoia sa mananc toast :) Si tanjesc dupa un pic de cola, desi nu eram amatoare inainte. acu am asa o pofta sa beau un pic de cola:)
tzontzo manager
ina_vornicu spune:
Fetelor, va multumesc mult de tot. Deja am inceput sa imi sun prietenii in cunoastinta de cauza, iar vineri se pare ca ajung la medic. Trag aer in piep si ma rog sa fie totul bine. Nu-mi doresc altceva decat un bebe ...
pufuleti2010 spune:
cris.dogarel bun venit.
sarcina usoara si bebe sanatos si cuminte in burtica pana la termen.
esti pe listuta.
pufuleti2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ina_vornicu Fetelor, va multumesc mult de tot. Deja am inceput sa imi sun prietenii in cunoastinta de cauza, iar vineri se pare ca ajung la medic. Trag aer in piep si ma rog sa fie totul bine. Nu-mi doresc altceva decat un bebe ... |
ina_vornicu bun venit si tie. sa va ajute Dumnezeu sa petreceti 40 de saptamani minunate si fara probleme. sarcina usoara.
te asteptam cu vesti de la doctor.
de asemenea, sa ne scrii si datele tale pentru listuta.