Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (220)
Raspunsuri - Pagina 9
ceska777 spune:
Buna dimineata!
UF! Azi o zic mai tarzior dar nu e chiar buna....
Copilul a facut iar enterocolita!!!! Ori seamana a asa ceva si sunt scaune dereglate de la eruptia dentara? Ne-a lovit ieri dupa masa (desi si in cursul dimineatii a avut de 2x scaun) tocmai cand eram in vizita la un baietel de 2 ani si se jucau astia mici asa frumos! A inceput maraiala fiindca s-a iritat imediat la fundulet. I-am facut dus, imbracat impachetat taxi si la farmacie apoi acasa. I-am luat smecta, dar nu ii place o sa ii dau un plic in doua transe pe zi si probabil cu siringa cumva.... si o crema pentru fundulet, NIDOFLOR parca dar am inteles ca e cam puternica si nu e recomandata copiilor sub 2 ani, poate fi ototoxica. Farmacista a intrebat cati ani are dar nu a zis ca nu ar fi de el crema asta. M-am speriat asa ca ii dau cu o crema cu zinc adusa de acasa.
Problema e ca i-am facut laptele cu apa in care a fiert orezul dar nu s-a atins de el nici aseara nici acum dimineata. Aseara a gustat din ceaiul de menta, acuma nu il vrea. Nu a vrut nici mar cu biscu, nici banana cu biscu la mic dejun. Poate daca il razbeste foamea sa vrea mai incolo... e in schimb in gradina cu bunica plivesc iarna din gradina de flori. Intr-o mana are o galetusa sa puna bunica iarba in cealalta o bucata de tigla rosie pe post de creta.... are mana rosie normal! O sa ii cumpar creta de colorat.
Duminica viitoare avem party de 18 luni sper sa ne facem bine.
Faza asta m-a speriat si de unde ieri eram hotarata sa merg la mare cu familia fostei mele colege cu baietelul ei de 2 ani azi nu mai merg.
Eu m-am trezit ametita si cu o stare de voma.... mi-e rau!
UF!
Ramonab,
uite azi m-am trezit la 6:20, era demult lumina afara.... dar mi-e rau. Nu putem sa le avem pe toate. De aia cand suntem matinali, ma culc cu el la pranz altfel nu as rezista,.
Ema,
mersi de pont o sa intreb la farmacii. Acuma nu mai are muscaturi noi de tantari se vindeca cele pe care le tratam cu fenistil gel.
Ellenuta,
ce idee si pe tati.... sigur ca daca il vede vrea la el. Sper ca s-a lecuit. Data viitoare da-i-o lui pe Eva si fat tu asa sa vezi daca ii place sa conduca cu un copil plangacios.
Mie raul cred ca mi se trage de la fapta de vitejie de ieri: copil sclifosit ce am ramas eu nu mananc ardeiul din aredii umpluti doar umplutura cu sos de rosii. Si aseara mi-am zis "ia nu mai fa fite ca vede copilul si are motiv de refuz mai incolo" si iaca pozna acuma mi-e rau.
Roli25,
nu mai asteptam atunci dupa poze pana e gata santierul si e tot aranjat ok? O sa aveti net acolo? Felicitari pentru serbarea reusita a lui Marc!
Mai fug la mama ca e singura cu el si are treaba nu gluma... a rasarit la iarba dupa ploaie.....
Sper sa aveti o zi buna...
Pentru orice sfaturi legate de probl lui B va sunt recunoscatoare.....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa!!!!
Dau cafeluta ?! 

fierbinte si pentru toata lumea
!
Eu astazi sunt la birou si ma bucur ca am timp sa stau la povesti cu voi
care aveti timp de povesti
Vroiam de cateva zile sa va povestesc ceva ca un semnal de alarma...
Sa subliniez astfel cat de importante sunt centurile alea de siguranta de la carucioare...
Am vazut ca sunt mamici care nu le mai folosesc pentru ca nu vor copilasii sa se simta "inlantuiti"...
Pe eleni centurile au salvat-o de la o cazatura serioasa . Saptamana trecuta dimitrakis a luat caruciorul lui sora-sa cand eram la plimbare si s-a apucat sa alerge cu el. S-a impiedicat si in cadere a cautat sa se sprijine de carucior... care, carucior, bineinteles ca nu l-a sustinut. Eram in spatele lor la 3 metri si am vazut disperata cu fii-miu se lateste pe trotuar iar caruciorul se rastorna ...
se ducea eleni exact cu capul in jos spre ciment. fractiune de seunda am vizualizat cu se izbeste cu toata forta exact cu capul de ciment venind de sus.. Din fericire era prinsa cu centurile alea si au sustinut-o! Din fericire eram si cu caruciorul cel mare care s-a lovit de ciment cu manerele care au mai atenuat din soc si apoi s-a rasturnat... Eleni a tras doar sperietura dar nu a patit nimic iar dimitrakis a facut o buba urata la cot de care este insa tare mandru si tare invidiat de prietenii din parc ![]()
Daca nu ar fi avut centurile puse, cu siguranta ar fi aterizat direct in cap ...
Ca sa ma mai vait un pic.... Si eleni isi reduce pe zi ce trece cantitatea de lapte De la 300 ml la lapte ajunsese pe la 280, apoi 250 ca in ultimele zile sa-mi bea cu greu in 3 etape vreo 200 ml.... In fine, bag completare cu iaurt si branzica de casa...
In rest mananca foarte bine orice ii dau si este innebunbita dupa fructe si suc de fructe.
Ema, offff... micutul milan....
Nu stiu ce sa zic de febra asta... Stiu ca se zice ca de la dinti nu s-ar justifica o asytfel de febra dar si honey parca spunea ca Aj facea febra asa mare doar de la dinti... Vezi cum evolueaza si daca tot nu-i trece ar trebui sa-i faci niste analize... sa nu aiba vreo infectie ... si ma gandesc acum la cate a patimit saraca roxanici cu buburuza ei cu infectia aia urinara...
Sanatate multa si
baiatul frumos si cuminte !!!
Mada, aoleu... cred ca te-a durut tare lovitura aia... Tot este bine ca ai facut-o tu si nu sofia
! Pe mine de cate ori ma "pocneste" cate-o chestie urata ma gandesc ca daca tot era sa pateasca cineva ceva din casa... mai bine ca am patit eu si i-a ferit Doamne-Doamne pe copiii mei sau chiar pe barbat ca tare ce s-ar mai vaita si el...![]()
Larisuk, astept fotografii cu pipetul frumos si vorbaret!!! Te cred ca nu ai facut fotografii si eu uit mereu ... La serbare la dimitris abia am facut 4 fotografii ca nu ma lasa maimutica ce se vaita in bartele mele ca nu o las jos sa se duca la copii...
Am filmat ca mi-era mai usor asa ca fotografii nu am....
Alinact, ma altur si eu fetelor care-ti spun ca esti norocoasa cu un copil asa de cuminte!!!
Acum, sincera sa fiu nici eleni nu este la fel de nazdravana cum era frate-sau la aceeasi varsta dar, eu tot nu as avea curajul sa o las nesupravegheata nici un minut.
Eu sunt mai mama-closca de felul meu
Dimitris are 6 ani si abia de cateva luni il las singurel in parc dar asta putin timp, care timp eu il petrec la fereastra de la bucatarie supraveghindu-l de sus
Nici in curte la mama nu-l las singur iar eu sa stau in casa...
si ca mi-am adus aminte, cu ocazia asta... dau strigare dupa 2 alinute ce nu s-au mai prezentat la apel de multisor....
alinush 023, alinutza K ??????
matinalele elle, roxanici, lalaD ??? unde-mi umblati ?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
ginnette spune:
Neata,
Aici sunt Laura
- am o belea la munca si m-au secat cu telefoanele de la 7:00
(oricum, pana la 11:00 cand vin englezii, n-am ce sa fac).
Aouleu, ce sperietura ai tras! Bine ca nu s-a sfrasit cu cucui la mandar Eleni.
Noi nu mai folosim deloc caruciorul asa ca, este liber la 'cazut in freza'.
Asa, acum:
Mada, off, acum, fetele zic bine ca, intr-un fel, bine c-ai fost tu si nu Sofia, dar din experienta - am fost la un pas sa-mi sprg capul - te-nteleg perfect cum e.
Ai grija!
Deci, eu cu Shose suntem 'pe felie': azi-noapte am vrut sa intru, dar cand sa deschid calc, s-a trezit pitik si m-am dus la ea.
Si, hai cu pozele!
Ema, te cred ca ti-e nasol pe caldurile astea; ne este noua, si nu suntem doi
.
Cat despre febra, eu nu cred ca este de la dinti; sa nu fie vre-o viroza care se 'cuibareste'.
baiatul frumos!
Helene, ce m-a amuzat patania cu Evita; mi-o si imaginez cum 'dispera' dupa tati. Si, eu m-am convins ca e isteata foc si ii merge mintea!
(ps. a propos de visul ala, tare bine l-ai continuat
)
Ceska, n-ai ceva de stomac? Poate ai mancat cu pofta!
Alina-ct, chiar ai un copil cuminte.
Adela, cand este in curte - si majoritatea timpului este acolo - nu sta o clipa. Zici ca are motorase. Alearga non-stop - si eu dupa ea ![]()
Am citit de progresele Sofiei (de stankutza); ce vesti bune!
Si, mie mi-ar placea sa fie si buburuza mea, mamoasa, nu numai cand e de luat in brate.
la printzesa!
Roli, cred c-au fost pustanii super incantati, in parc.
Ieri am fost in Herastrau si am luat o bicicleta dubla; in afara de faptul ca noi (eu si Dan) am constat ca avem conditie fizica 0, Adela a stat calm cam 5' dupa care a inceput sa ne calareasca; va dati seama cum am pedalat noi, cu 11kg in brate.
Cand ne-am dat jos (am mers 1/2h), ne tremurau si mainiel si picioarele.
Revin - se vede ca e luni, la job 
![]()
Mama, ce m-am placintzit!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
neataa
laurici, multumim de cafelutza!!
dau si eu un rand de 
sunt tare bucuroasa ca inafara faptului ca mi-am bagat picioarele in programul de la job si am ajuns abia acum 10' desi trebuia sa fiu aici la 8, am gasit cartea de la Adevarul!! azi a aparut Alladin ..
e un nene care vinde la semafor si a spus ca le-a avut si pe celelelte trei insa eu nu am vazut. am convenit sa-mi opreasca in fiecare luni .. yuppy .. daca nu le gasesc pe primele 3 la standul adevarul din rompexo (din 17 iunie), le iau din librarie desi costa 32 ron 1 carte, acum am dat 12 ron .. afacere, nu?
ema uff, tot bolnavior e milan .. imi pare tare rau ca nu-i trece febra. la doctor ati fost? ma gandesc ca poate are vreo infectie urinara, Doamne fereste .. pupam frumosul sa se faca bine repede!
ramo, mada ce frumos ca stati atatea zile la mare .. poate ajungem si noi weekendul asta .. sper!
ceska da-i hidrasec in laptele de seara si dimineata, ia-i lapte fara lactoza. plus regimel .. orez fiert cu morcov si carnita pui, mar copt, banana .. biscuiti .. si multe lichide dar exclus suc fructe .. ceai si apa.
laurici uff Doamne ce sperietura .. bine ca avea centurile puse eleni altfel era de rau .. si eu pe eva o tin numai cu centurile in carut caci altfel se ridica in picioare si se da jos pe sub bara .. pupam bubita lui dimi sa treaca repede .. nazdravanul mic!
roxanici
bicicleta v-a trebuit .. haha .. v-a venit adeluta de hac ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura_dimitris spune:
Roxanici, doar "o vorba@ spun si eu :
. Cam asa este si la mine la serviciu
Si nu pentru ca este luni
Ci pentru ca asa este tot timpul in uiltima vreme...
Mai am cam doua saptamani si se intra in vacanta judecatoareasca asa ca se vor rari dosarele din instanta si voi sta mai mult la birou asa ca voi avea mai mult timp... Pana atunci...

cred ca voi face si eu cucui ca si madalina de la atat dat cu capul in pereti ![]()
Ceska, sora-mea i-a dat ioanei cu nidoflor de cand s-a nascut fara sa tina cont de interdictia de sub 2 ani... Ea este foarte multumita de rezultate.
Eu sunt foarte multumita de Deflamolul pe care mi l-a recomandat roxana tot pentru popou rosu...
cat despre "cauza" care a dus la popou rosu... de ce crezi ca este enterocolita ? ti-a zis vreun medic? poate este doar diaree. Sper!!! Ca daca ar fi enterocolita ... ar cam trebui antibiotic pentru asa ...
Sanatate multa! Imi pare rau ca au picat planurile de dus la mare...
Elle, ce super ca ti-ai amintit de cartea de la Disney!!!! Eu iar am uitat
!!!Si ce-mi place si mie aladin...
ce frumos visai tu zilele trecute....![]()
O sa visez si eu vreo 20 de minute pe drumul de intoarcere spre casa, dupa amiaza
Asta este timpul meu de visare ca altminteri la cate am pe cap nici noaptea nu mai visez...![]()
si Eleni - 05.02.2008
vara2009
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta neataa sunt tare bucuroasa ca inafara faptului ca mi-am bagat picioarele in programul de la job si am ajuns abia acum 10' desi trebuia sa fiu aici la 8, am gasit cartea de la Adevarul!! azi a aparut Alladin .. e un nene care vinde la semafor si a spus ca le-a avut si pe celelelte trei insa eu nu am vazut. am convenit sa-mi opreasca in fiecare luni .. yuppy .. daca nu le gasesc pe primele 3 la standul adevarul din rompexo (din 17 iunie), le iau din librarie desi costa 32 ron 1 carte, acum am dat 12 ron .. afacere, nu?Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Si eu am facut o 'afacere' asemantoare: eu , le-am luat din Carrefour, cam, prin martie, 9 dintre ele (23 RON bucata), 2 de pe net (35 RON) si 1 (pe care n-am gasit-o nici unde) de la Adevarul (12 RON) - ca intre tmp, au bagat astia promotia.
E, si asta o afacere, nu?!

Da' nu regret; cartile o sa le aibe o viata!
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris O sa visez si eu vreo 20 de minute pe drumul de intoarcere spre casa, dupa amiaza Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni vara2009 |
Si eu tot atunci visez, ca sunt singura si pot sa-mi 'aud' gandurile.

!Buburuza de 1 an
Albume
Ellenuta spune:
laurici, rox same here .. si eu tot in masina visez si vorbesc cu mine insami .. altfel, nu am timp nici sa mor, vorba aia ..
rox, super ca le ai deja. eu o sa le iau pe urmatoarele de la adevarul si pe primele 3 o sa incerc sa le cumpar de la romexpo .. am auzit azi reclama la radio ca adevarul va avea un stand cu cartile in fata intrarii principale .. mi se pare ca incepe targul de carte ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Anandrei spune:
Buna dimineata! Astazi e zi de invatat pentru restanta de maine. Sa-mi tineti pumnii ca e singura mea restanta de la master
si vreau sa scap de ea! Va pup pe toate si fug ca azi n-am voie sa stau mult pe net!
O zi buna va doresc!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha
laura_dimitris spune:
Ana, multa multa bafta sa fie !!!!
fata desteapta si sunt sigura ca-i vei face praf !!!
si Eleni - 05.02.2008
vara2009