Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (220)
Raspunsuri - Pagina 10
laura_dimitris spune:
pentru ca vreau neaparat sa trecem odata de pagina 9
ca de dimineata scriem dar tot la 9 ramanem ![]()
si pentru ca saptamana trecuta dupa ploia aceea care a fost nu mai stiu cand
am zarit un curcubeu superb,
speram ca toate problemele mele sa se rezolve ca prin miracol incepand de a doua zi....![]()
nu a fost asa
inca mai astept ![]()
dar va arat si voua curcubeul fotografiat de mine..
poate voua sa va aduca mai mult noroc
:
http://family.webshots.com/photo/2412640060105249031xTpryO
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
laura_dimitris spune:

am ajuns la pagina 10 ![]()
ma duc sa sarbatoresc cu o tigara
!!!
si Eleni - 05.02.2008
vara2009
ceska777 spune:
Anandrei,
multa bafta cu restanta maine!
Elle, Ginette, LauraD,
eu ma simt mult mai bine dupa o cafea si un iaurt! Am scapat si de greata si de ameteala!
Gaza e mai bine, LauraD s-ar putea sa ai dreptate, sper sa fie numai de la dinti. La urmatorul schimbat tre sa vad daca nu face febra.
Acuma doarme.... e rupt.
Va invit la noi pe blog.... repejor sa admirati o treaba excelenta facuta de LALAD! Pe-acolo umbla ea in ultima vreme pe la codurile html si prin alte zone.... virtuale. Eu sunt super incantata de ce a iesit mai ramane sa ma obisnuiesc cu noul look!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
laura_dimitris spune:
Wow, ceska cat de bine arata blogul tau...
sunt invidioasa
!!!
eu cred ca d'aia nu scriu nimic in blogul meu... ca este urat
!
FELICITARI LALAD !!!!! 

Hai ca esti iertata pentru absentele pe care le inregistrezi pe aici...![]()
si Eleni - 05.02.2008
vara2009
Ioanact spune:
Buna!
laura dimitris multumim pt 
si de compliment.
Shose multumesc!
Intr-adevar e cuminte.
V-am mai citit, dar de scris m greu..suntem toata ziua pe -afara (numai cand doarme si papa , stam in casa)..
ginnette
.
Anandrei SUCCES! la examen..vom tine pumnii stransi stransi..![]()
Daca va era dor de Ioana, am pus aici cateva poze..printre care si poze cu ea tunsa
, iar aici, poze mai recente.
ALBUM
7
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
emabucuresti spune:
dragele mele va pupic pt exprimarea parerii
pe cele care au facut-o si merci frumos
si eu m am gandit la astea, infectie urinara sau amigdale
el face febra cam la 12 ore si doar o data a juns la apoape 39, asta pt ca facuse febra afara,in soare, la pranz, si era f incins de la carut totodata
febra e in medie 38.2 in fundulet si cedeaza usor la nurofen
ma enerveaza la maxim termometrul cu infra chestii de ureche, care imi indica mereu altceva asa ca tot pe cel clasic ne bazam
ii vom recolta urina azi totusi
Roxana ce febra facea Adela si la ce interval, cand a avut infectia urinara?
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
aa, doctora presupune ca e vb despre dinti, dar investigam si alte posibile cauze,uf
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
ceska777 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta laurici, rox same here .. si eu tot in masina visez si vorbesc cu mine insami .. altfel, nu am timp nici sa mor, vorba aia .. rox, super ca le ai deja. eu o sa le iau pe urmatoarele de la adevarul si pe primele 3 o sa incerc sa le cumpar de la romexpo .. am auzit azi reclama la radio ca adevarul va avea un stand cu cartile in fata intrarii principale .. mi se pare ca incepe targul de carte .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Ma bag in dicscutie? Despre ce cartie vorba? La Adevarul?
Da, Elle, am auzi la radio incepe BOOK FEST!
Ce bine de voi in Bucuresti! Din pctul asta de vedere! Si inca cateva... e si marea mai aproape de voi, si a noastra si a bulgarilor!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti dragele mele va pupic pt exprimarea parerii pe cele care au facut-o si merci frumossi eu m am gandit la astea, infectie urinara sau amigdale el face febra cam la 12 ore si doar o data a juns la apoape 39, asta pt ca facuse febra afara,in soare, la pranz, si era f incins de la carut totodata febra e in medie 38.2 in fundulet si cedeaza usor la nurofen ma enerveaza la maxim termometrul cu infra chestii de ureche, care imi indica mereu altceva asa ca tot pe cel clasic ne bazam ii vom recolta urina azi totusi Roxana ce febra facea Adela si la ce interval, cand a avut infectia urinara? Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
aaaa, pai spune asa mai ema
deci, daca are 38.2 in fundulet, dupa ce scazi 4-5 gradatii ajungi la 37.7 deci este subfebrilitate...
plus ca daca atunci cand a facut 39 i-ai luat temperatura dupa ce a venit de afara... iarasi nu este o temperatura reala!
Eu stiu ca nu se ia temperatura imediat dupa sculare, dupa ce face kk sau cand este incalzit de la soare de exemplu...
asa, o stare de subfebrilitate este normala pentru eruptie!
Plus ca face febra destul de rar la 12 ore... Pai daca avea vreo infectie... parerea mea este ca ar fi scazut febra cateva ore cat dura efectul antitermicului si apoi ar fi crescut la loc...
Sa dea Dumnezeu sa fie asta si sa-i treaca repede puiutului!!!!
cu drag !!!!!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
vara2009
Ellenuta spune:
ema tin pumnii sa fie de la dintisori!!
laurici eu am tras cu ochiul la poze .. le-am si comentat ceva pagini mai in spate ..
alina ce fatuca are ioana tunsulici .. dar e tare frumusica!
ceska da, e vorba despre cartile de la www.adevarul.ro/articole/cartile-disney-un-rasfat-pentru-copii.html" target="_blank">adevarul da, bucurestiul e pozitionat strategic .. aproape de mare, de munte .. tot felul de evenimente se desfasoara aici dar .. pana ajungi in vest catre ungaria / austria .. ti se uraste ...
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun