Din septembrie trebuie sa ducem fetita la cresa. Ce stiti despre crsa nr.24 de pe str. Izvorul Muresului?
m-ar interesa informatii concrete legate de personal, felul in care se ocupa de copii, cat e de curata..etc.
va rog, daca vreo mamica are sau a avut copilul acolo recent..
multumesc
| Citat: |
| citat din mesajul lui mika004us Din septembrie trebuie sa ducem fetita la cresa. Ce stiti despre crsa nr.24 de pe str. Izvorul Muresului? m-ar interesa informatii concrete legate de personal, felul in care se ocupa de copii, cat e de curata..etc. va rog, daca vreo mamica are sau a avut copilul acolo recent.. multumesc |
Lucas Daniel (28.11.2007)
Eu am avut copilul inscris la aceasta cresa, dar l-am retras dupa o luna in care l-am dus maxim 10 zile, in rest a fost bolnavior.
Nu stiu daca e vina ingrijitoarelor, ori a parintilor care duc copii bolnaviori, ori era prea mic pentru colectivitate la 1 an jumate cand l-am dus, cert este ca acum il am la o gradi particulara si s-a adaptat f.bine nu a plans o lacrima, nu s-a imbolnavit si e super fericit cand il lasam acolo.
La cresa era alt copil, plangacios, bolnavicios l-am gasit deseori murdar, cu scutecul neschimbat...era o ingrijitoare la 20 de copii...ce putea sa faca minuni?
Parerea mea e sa nu-l duci inca in colectivitate, e mult prea mic si imunitatea scazuta, mai asteapta un an si atunci cred ca va fi si el pregatit.
Oricum, nu iti recomand acaeata cresa si nici nu cred ca la alte crese e mai roz situatia.
Albumele noastre