Buna ziua! Am si eu nevoie urgent ptr. baietelul meu de 6 luni care s-a nascut cu varus equin (picior stramb) de un dr ortoped f. bun. De la nastere il tin cu piciorusul in gips ,s-a mai indreptat putin dar mai trebuie. Situatia nasoala este ca de aici nimeni nu-mi spune nimic daca se repara sau trebuie operat. Sunt disperata ca nu stiu unde sa ma duc, timpul trece el va trebui sa inceapa sa mearga ,iar eu nu am rezolvat situatia. Nu stiu ce sa fac.Va rog din suflet cine ma poate ajuta ca sunt disperata nu stiu efectiv ce sa fac. Va multumesc!
Uite aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124048
deci eu il recomand pe dr Thierry.
Multa sanatate!
Baietzii mei
clinica medlife,dr radu spataru.am fost si eu cu baiatul cel mare pt ca tot acuza dureri de picior si dr mi s a parut super.nu se grabeste,se poarta frumos cu copiii,iar aparatura e de calitate.
multa sanatate!
Dr. Gheorghe Burnei, Budimex. Exceptional medic...si OM.
Sanatate maxima!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de fetita frumusica(28.03.2006) si 14+
Dr.Spataru Radu - nota 20 de la noi.
Il gasesti la Budimex sau la Medlife
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Dr. Jianu, eu am fost cu maimulte probleme la el, cu ambii copii si de fiecare data a avut perfecta dreptate, plus caam mai auzit si de la alte persoane aceleasi recomandari.
Il gasesti la Policlinica pt copii Dorobanti. Mai profeseaza si in alte locuri, daca vrei ma interesez....