Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (310
Raspunsuri - Pagina 18
Erina spune:
Am admirat colajul Luizei! Absolut minunat!!!
Am avut si noi privilegiul de a cunoaste familia ursuletului elvetian! Sunt toti trei frumosi si minunat de calzi!
Ciocolata a fost de exceptie. Multumim!!!
Gabitz, Valentina, Sabina, Madalina, ma bucur ca ne-am vazut fie si pentru citeva zeci de minute sau minute!!! Puiutii dulciiiiiii iar mamicile tonice si super finute!!!
O sa pun si eu cele citeva poze pe picasa imediat.
Veti vedea poze de la intilnire, Sinaia si intilnire la Brasov cu o fosta colega de facultatae si fetita ei.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Am reusit sa pun pozele. Sunt aici.
Roxana_G spune:
Sa va fie de bine iesirea Erina! Vad ca toti erati fericiti, Daria cu siguranta a fost in elementul ei!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Noi am avut musafiri azi, pe cumnatii mei cu nepotelul Rares. Un scump si jumatate, imi pare rau ca nu am mai facut poze. Dragul de el venise sa o vada pe Alex, insa ea a fost nedespartita de o prietena de a ei din complex. Andrei la randul lui nu a avut succes cu joaca nici la fete si nici la verisorul lui, asa ca mi-a obosit mie cocoasa.
La un moment dat vad la poarta o silueta de mamica frumoasa de pe forum. Degeaba mi-a fluturat cu mana, ca eu se pare ca nu stau bine nici cu vederea. La auzul vocii insa am percutat rapid: era Andreea, mamica de Vladi. Erau in vizita la cineva care sta in complex si mi-a facut o mare si placuta surpriza. Vladi este un scump, vorbeste bine si este cuminte foc. Nu prea au socializat baietii, ca Andrei era pus pe alergat, dar m-am bucurat nespus ca ne am vazut.
La final am disparut ca magarul in ceata. Andeea, imi cer scuze ca nu am apucat sa mai zic ceva. Insa ne-am grabit sa il tunda cumnata mea pe Andrei inainte de plecare, asa ca ai fost printre ultimii care i-au vazut zulufii.
Rox , mamica
betty78 spune:
Adimercedes La muli ani!!! Sa fi sanatoasa si fericita, iar Lisa, samburel si sotul tau sa iti umple viata de fericire.
Cecilia aniversare frumoasa iti doresc si La multi ani
Fetelor sa va fie de bine la intalnire...mie sambata mi-a fost rau, iar Mario e racit, iar ziua nu s-a sfarsit deloc bine...eu in jurul orei 13 eram deja pe perfuzie (o colica biliara) iar pe Mario l-a internat tati in jurul orei 15... Mie mi-au dat drumul seara, dar am avut o noapte de cosmar....cred ca ma si balonasem si ma dureau ingrozitor coastele si undeva in spate in dreptul plamanilor, iar starea de greata ajunsese un mic copil pe langa durerile pe care le aveam.... Lui Mario i-au dat drumul azi, iar tati nu a dormit deloc la spital cu el...de la ora 2 noaptea a stat treaz pana de dimineata....asa ca am avut un weekend de vis si o spatamana fantastica...un idiot mi-a zgariat masina cu cheia...joi exact cand incepuse furtuna am ajuns acasa si am gasit un loc de parcare in fata blocului de langa mine; nici nu am apucat bine sa parchez si se indreapta catre mine in idiot de paznic care imi spune "sa vedeti ce patiti daca o sa va parcati masina aici"..eu ma uit la el si il intreb, daca este loc privat atunci sa imi arate autorizatia sau sa imi arate marcajul de la primarie...el in schimb continua sa imi spuna...daca va gasiti masina zgariata sa nu va plangeti...si bineinteles ca am gasit-o vineri de dimineata zgariata..asa ca am sunat la 112, au venit 2 politisti si au constatat iar azi am fost sa dau declaratie...de abia astept sa ii vina politia la usa asa zisului proprietar...revin mai tarziu
Betty78 18+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Iata si poze : ultimele cu Andrei cu zulufi si primele cu Alexandra stirba.
Noapte buna si linistita si o saptamana frumoasa sa aveti!
Rox , mamica
cecilia L spune:
Adi, Roxana, Danuta, betty
Erinaimi pare rau ca am ajuns asa tarziu la intalnire si v-am ratat, mi-ar fi placut sa va ravad, insa am vazut pozele, niste frumosi
Roxana, sa va fie de bine tunsoarea, astept poze cu baiatul tunsulici....te invidiez ca te-ai vazut cu Andreea si Vladi, chiar imi este dor de ei.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Roxana_G spune:
Betty, multa sanatate lui Mario si tie o saptamana linistita! Sper sa se invete minte nesimtitul care a zgariat masina. Am patit-o si eu mai demult, am avut capota facuta praf cu o cheie sau o moneda.
Rox , mamica
cecilia L spune:
Betty, sanatate multa tie si lui Mario, cat despre incidentul cu masina am patit acum 2 saptamani una si mai draguta, mi-a taiat un idiot cauciucul dreapta fata....in fata la BCR, unde nu era in nici un caz parcare privata, asta este am schimbat amandoua cauciucurile de pe fata..noroc ca era tati in Bucuresti ca altfel eram in
Roxana am vazut pozele cu zulufatul si balerina, se pare ca le-ai pus in timp ce eu scriam, asa ca mai am rabdare cu cele fara zulufi. Bafta multa maine la spectacol, sa-i dai un micutei balerine din partea mea.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Erina spune:
Roxana, multumim!
Am vazut poze cu frumosii tai! Din nou m-am minuntat cit de mult iti seamna tie Alexandra iar Andrei sotului.
Noi nu am incercat inca plastilina...
Sa iti fie de bine intilnirea cu Andreea si Vladi. Asteptam vesti-povesti de la ei!
Cecilia, esti o scumpa! Si mie mi-a parut rau ca nu am stat mai mult! Mi-ar fi placut sa va revad si cu siguranta Daria s-ar fi bucurat sa se joace cu toti papanashii si dulcetelele!
Betty, multa sanatate lui Mario!!! O saptamina linistita din toate punctele de vedere si numai bine va doresc!
Papanash,noi ne-am mai updatat la oferta existenta pe piata la monetul acesta... Am ramas dezamagita dupa vizionarile de simbata. Apartamente de trei camere in vila, cu cite trei bai minuscule, o caricatura de camera pentru copii si dormitor matrimonial de 15 metri patrati...De pret nu mai vorbesc...urias la ce ofereau ca, compatimentare, suprafata, finisaje...