Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (310

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

LA MULTI ANI FERICITI, ADIMERCEDES!CECILIA, LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA SI VOUA!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Ieri,mi-am simtit minunat,in compania atator prieteni. Toti protagonistii acestei povesti, mamici, tatici si copilasi sunt deosebiti.
Am socializat cu gingasa floare a lui Gabitz, Eliza si cu fortosul sau fratior Stefanut, cu nazdravanul Adi de papanash cu care m-am jucat de-a avionul si cu care am impartit un covrigel cu care am hranit ratele si pestisorii.Am povestit cu Sofia de Sabina,despre serbarea de la gradinita, in timp ce fratiorul sau Gheo nu o pierdea din ochi pe mamica sa. Frumuseii Robert de Mad si Sebi de ceamica nu prea m-au bagat in seama,asa ca mi-am indreptat atentia spre mamicile lor.Regret ca nu am avut ocazia sa o cunosc mai bine pe Daria de Erina, copia in miniatura a taticului ei. Erina nu-si arata varsta, este o frumusete si m-a impresionat prin eleganta pe care o degaja. Degetita, Venus de pe plaiurile noastre a fost in mare forma si si-a plimbat taticul peste tot, in timp ce mamica alias bernix,socializa cu noi.La un moment dat aleea s-a umplut de culoare prin venirea Annisiei si a elegantului sau fiu Yannis. Silvia alias Piciulika, este veselia intruchipata,iar ursuletul ,un dulcic fara pereche.
A fost prima mea intalnire cu fetele, una foarte frumoasa, pe care sper sa o repetam cat mai des. Erina, Sabina,Cecilia, Luiza, Ema, Madalina, Silvia, Annisia, Sabina, Gabi,bernix,papanash, toate sunteti la inaltime. Sunteti vesele, de gasca, pline de viata si fara fitze. Va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa va cunosc pe fiecare in parte, chiar pret de cateva minute si promit ca data viitoare voi veni cu arsenalul din totare,una bucata de fata atomica si una bucata baietel cumintel.

Papanash, drum bun! Chiar mi-a facut placere sa-l cunosc personal pe Ghighi.Initial mi-am mirat ca vrea sa vina la mine,dar dupa cateva ture “de-a avionul”,ne-am imprietenit la catarama. Ai un copilas super dragalas si dezghetat si te rog sa-i spui din partea mea ca am luat lectii si data viitoiare facem si flic-flacuri! Pozele sunt super!
Danuta, distractie placuta!
Cecilia, la multi ani cu ocazia aniversarii a 11 ani de la casatorie! Sa fiti mai fericiti si impliniti decat ati fost pana acum, si impreuna sa va bucurati de fermecatorul vostru Cristian, iar planul vostru secret sa prinda contur cat mai repede!
Luy, foarte frumos montajul! Multumim!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

papanash, aeperju, valentina, myral, multumesc.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Carpatina, Roxana, Yaia, Valentina, Bernix, Cecilia, Luy, Diwana, Gabitz, Papanash, Aeperju, Myral, multumesc din tot sufletul de urari. M-am inmuiat toata azi dimineata cand am citit urarile voastre, mi-au dat lacrimile si vreau sa va zic ca sunteti niste fete de aur, imi sunteti dragi si aproape sufletului si ma bucur enorm ca facem parte din acelasi grul fantastic cu copii unul si unul !!!

Inca o data va multumesc ca mi-ati inseninat ziua ploioasa .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Cecilia, multe felicitari pt aniversare si la multe inainte, cu fericire, bucurii si impliniri!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adi, ca cauti pe forum? Credeam sa sarbatoresti din plin.

Cecilia, multi ani fericiti si voua!

Am citit povestirile voastre ca sa ma oftic din nou ca nu am venit. Mama mama ce adunare! Am vazut si am revazut selectia Luizei, superb! si emotionant.

Ca tot veni vorba de emotii, nu inteleg ce e cu mine de sunt atat de emotionata pentru spectacolul Alexandrei de maine. Pur si simplu imi simt inima mica mica si imi tremura stomacul, nici nu am reusit sa dorm la pranz. M-am apucat acum de curatenie in casa, este remediul meu pentru starile mai tensionate. Maine cred ca imi va sari inima din piept. Stiu ca dansurile ei sunt scurte, ele sunt cele mai mici, doar o mica parte din spectacol si totusi...Noroc ca vin musafiri diseara, poate ma mai gandesc la altceva. Desi nu ma pot plange, am avut niste zile de weekend foarte relaxante, ma simt ca in concediu.

Acum ma duc la curatenie si sa ii pregatesc bagajelul pentru maine. Draga de ea, are repetitii de la 8 dimineata, o pauza de 2 ore la pranz, si apoi iar repetitii. Va pupic, o duminica placuta si o saptamana usoara!

PS Papanash, sper ca nu m-a imortalizat nimeni asa imbracata in piscina, dar cred ca am fost amuzamentul vecinilor.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

La multi ani Adimercedes! Multa sanatate si fericire alaturi de familia ta!

Crishtina & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani Adimercedes!Multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!

Cecilia la mai multi ani fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Valentina multumim sa stii ca am petrecut bine azi,am vazut locuri frumoase..la manastire,dupa slujba,ne-am sfintit masina..in Brad am savurat o pizza,la intoarcere..am pus poze in albumul 'Miru'..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

La multi ani Adimercedes! Anul care urmeaza sa iti aduca un bebelus sanatos, frumos si destept ca Lisa, sa ai parte numai de zimbete si clipe fericite!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput