Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (310

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pfii ce ma oftic ca nu am venit! Am vazut poze, numai copii si parinti frumosi si bine dispusi! O intalnire pe cinste, cred ca a tinut loc de petrecerea pe care o tot propunea Papanash, asa-i?

Macar ma consolez ca azi m-am odihnit, cel putin pana la 4 cand am luat-o pe atomica. M-am trezit la 9 si ceva, si am dormit si 2 ore jumate la pranz. Si am incheiat seara cu o baie in piscina...imbracata. Dat fiind ca tati l-a introdus cam brusc pe Andrei si s-a cam speriat, a trebuit sa ii fac baiatului o demonstratie de balaceala si sa il acomodez treptat. Doar ca nu se dezlipea de mine, asa ca am intrat in piscina copiilor cu hainele pe mine.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Si pentru ca e posibil sa nu imi mearga netul maine, cum am patit si aseara (aoleu pana la ce ora ati tot dezbatut intalnirea!), urez de azi toate cele bune pentru Adimercedes.

Adi sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii si impliniri!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI, adimercedes!
Sa te bucuri sanatoasa de Lisa si de Samburel!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Faine pozele de la intalnirea din Bucuresti,dar si mai faini protagonistii...Bernix,abia acum vazui ce slabuta esti

Gabitzmultam am mai facut analiza aia,luat Zentel si trebuie s-o repetam pe la sfarsitul lui iunie...sper sa fie ok ca sa putem pleca in concediu linistiti.

Multumim pentru urarile de sanatate
Maine plecam intr-o mica excursie pana la Brad,la gorunul de la Tebea si manastirea Crisan..sper sa tina vremea cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, e atat de cald vara in Venetia? Noi am fost in iunie si era si racoare si a si plouat mama mama. Era si un vant nasol, de unde am dedus eu ca asa o fi mereu de la apa.

Noi am mers in iulie si am prins o caldura crunta, spre 40 de grade...si cu praful specific Italiei si mucegaiul din Venetia..o placere! Dar a fost scuza minunata pentru a cumpara muuult granitore!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI NUMAI REALIZARI PE TOATE PLANURILE pentru,draga noastra Adimercedes.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Noi am intrat pe usa acu vreo ora. Am avut zi lunga, nu gluma. Nu va ganditi c-am stat pana seara cu familia ursuletzului elvetian aducator de ciocolata, desi tare ne-ar mai fi placut.
Am umblat pe coclauri, a se citi prin curtea nasilor Anei de botez, la Otopeni.

Ca dupa toate intalnirile noastre io am o multime de regrete: ca n-am vorbit suficient cu toata lumea, ca am intarziat, ca...
Dimineata in compania copiilor si a parintilor lor a fost f relaxanta. Ne-am intalnit cu minunatul celeimici(pretios si singuratic, nu s-a prea amestecat cu ceilalti), cu delicatul Robert al lui alehiam (indragostit iremediabil de tricicleta unei fetite din alt grup), cu Gheo hotarat si mancacios si sora lui Sofia, stirba si 'naltuta plus mama lor Sabina, cu Adi zis Ghighi care sigur a avut si zile mai bune, cu Yannis cuminte si distant, asortat perfect si mami Annisia, vesela si moderna, cu delicata Eliza a lui gabitz, cu trei mamici fara pitici, Cecilia, valentina si Luy, care au foat pe faza si au dezamorsat conflictele dintre pici si, cel mai imporant, cu ELVETIENIII! si-ale lor brelocuri: unul vesel, alergator, sociabil, mancacios si unul ascuns bine sub faldurile bluzei Silviei.
Ce sa mai zic io despre oamenii astia frumosi si optimisti, relaxati si deschisi, prietenosi si plini de voie buna... decat ca i-am simtit prieteni din prima, ca am vorbit toata ziua numai despre ei, ca ne-a parut rau ca a fost asa din scurt si ca speram intr-o revedere cat mai apropiata!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Poze n-am facut ca am plecat si graba si fara aparat, asa ca abia astept sa vizionez ce foto au facut ceilalti.

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

La multi ani fericiti, numai cu bucurii, adimercedes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Adi,la multi ani, multa sanatate, fericire si multe, multe bucurii alturi de cei dragi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput