Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (310

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Acu' s-a trezit si mandra mea, asa ca noi nu vom ajunge la 10:30. Ma voi straduica intarzierea sa fie cat mai mica, 10:45 - 11.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

noi ne-am trezit de la 6, Andrei e somnoros dar acum ne imbracam si plecam . De-abia astept sa ne vedem !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Eu abia acum am cazut din pat, aseara am stat pana tarziu dar nu am mai intrat........asa ca nu stiu daca mai ajung

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

intalnire super dar scurta, cel putin pt mine care aveam in dotare copil trezit de la 6.
Dragele mele, elvetienii sunt adevarati, Piciulika, Michael si tatal de Michael sunt reali, frumosi, radianti ! S-a convins de asta si Andrei, impingandu-l de cateva ori pe Michael, gelos pe okii lui de peruzea, probabil
pun cele mai naspa realizate www.flickr.com/photos/23756759@N04/3621202043/in/set-72157619594499697/" target="_blank"> poze , aparat nereglat, mana obosita etc,etc

pupici si un weekend minunat , cred ca plecam din Bucuresti dupa ce se trezeste Adi

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

mi-a facut mare placere intalnirea, musai sa o facem mai des. Multumesc Valentina ca mi-ai potolit atomicul, data viitoare sar eu in ajutor, de e nevoie.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Confirm spusele lui Papanash, superba intalnirea......eu am un singur regret, ca am fost sigura, dar mi-a facut mare placere sa ma joc cuMichael sau Gheo....cel putin ursuletul m-a facut ,,sa slabesc''
A fost placut sa vad atatia parinti si copilasi la un loc, voie buna si mici neajunsuri, ca deh, era o singura minge, un singur troliu, un ursulet si un singur carut...dar foarte multa ciocolata, care a fost papata cu mare placere...o sa va spuna fetele ce efect a avut asupra piticilor.
Intr-un cuvant, super ok, sper sa ne revedem cat mai curand si sa mai avem ocazia sa revedem si familia ursuletului.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

faina intalnire, faini protagonistii.
cateva poze...nevinovate
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/gradina%20botanica/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
Adi, ma bucur ca este bine Lisa, sper sa gasiti calea cea mai buna si sa depasiti perioada asta grea....ma gandesc ca are aceste reactii pentru ca constientizat ca o sa mai vina un bb si nu prea stie cum sa reactioneze.

Cecilia, da, si eu ma bucur ca e bine si nu a mai facut febra, chiar daca tuseste, stranuta si muceste...

In legatura cu isteriile, nu cred ca e legat de bb, ci mai mult e o reactie la reactiile mele, la oboseala mea, la "autoritatea" mea. Mi-am dat seama ca astept prea multe de la ea. Se comporta ea ca una de 3 ani, dar nu are inca nici 2 si se pare ca eu tind sa uit asta in perspectiva "maturitatii" de care ea da dovada uneori. Si uit ca abia a iesit din perioada de bebelusie, inca e in scutece si are nevoie de parteneri de joaca mai mult decat reguli si regulatii - si uneori mi-e greu sa impun reguli numai prin joaca si distractie, ma mai lasa si pe mine balamalele ...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22
Adi,ma bucur ca Lisa se simte mai bine acum. Sper sa treceti cat mai repede peste razgaielile astea si sa te poti odihni si tu . Alex este ok acum , insa s-a obraznicit si uneori imi raspunde de-mi vine sa dau cu ea de pamanat. Dar imi musc limba si numar in gand pana la 10 si dupa ce ma calmez port cu ea o discutie ca intre fete, din care spre disperarea mea nu prea retine nimic. Spre exemplu astazi cand am fost la mama(sta la curte,intr-o comuna de langa Bucuresti), a plecat din curte la chioscul din capatul strazii ca sa-si cumpere o acadea fara sa-mi spuna. Am vorbit cu ea si mi-a promis ca nu mai face. La nici o ora dupa asta, iese din curte in strada, la fel fara sa ne anunte.Noroc ca eram pe faza si am luat-o la rost.

Valentina, ma bucur ca Alex e bine. Ce bine ca ati scapat de probleme!!!! Cat despre neascultare, chiar nu stiu ce sa zic. Sunt si eu in procesul de educare . Dar probabil niste filme pe tema asta ar ajuta... Zic si eu.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Gata, eu ma retrag spre casa...

Pentru ca nu-s sigura ca reusesc sa intru pe aici in weekend, iti zic, adimercedes de pe acum

La multi ani!

Toate lucrurile sa ti se intample asa cum iti doresti! Sa fii santoasa, iubita si fericita!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, multumesc . Va doresc weekend placut si relaxant!!!

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput