Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (310

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

valentina, daca iesi la eroilor pe la iesirea dinspre opera te poti urca intr-un 336, 236 sau 61 si mergi 2 statii. Asa ajungi exact in fata gradinii.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

valentina, daca iesi la eroilor pe la iesirea dinspre opera te poti urca intr-un 336, 236 sau 61 si mergi 2 statii. Asa ajungi exact in fata gradinii.

Multam'

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Maria, daca tu ai ales sa mergi pe drumul asta, eu nu pot decat sa te felicit pentru curaj. Sunt sigura ca ai intors problema pe toate partile si ai ales calea cea mai buna pentru familia voastra. Esti o persoana deosebita si meriti tot binele din lume.Iti doresc ca de acum incolo nici un norisor sa nu mai apara pe cerul vostru si sa va cresteti copilasii in buna intelegere si armonie.
Nana, am observat ca ai mai trecut pe la noi sa ne vizitezi. Te admir, pentru optimismul tau si increderea pe care o afisezi. Fluturasul tau este cel mai norocos din lume cu o asa mamica langa el. Va doresc din tot sufletul ca aveti numai clipe senine si frumoase si poate treci mai des pe la noi sa ne tii la curent cu nazdravaniile piticului tau. Mii de
Roxana, multumesc,da acum suntem bine. Sper sa nu mai am surprize din astea pe viitor ca mi-au ajuns cat pentru o mie de ani. Am cochetat acum cateva zile cu niste mucisori, dar au trecut si astia. Astazi i-am lasat din nou la mama,pare sa le priasca de minune acolo, iar eu sunt mai linistita si am timp sa-mi incarc bateriile pentru inca o saptamana de nebunii.
Slippers,prin cate ai trecut si tu. Sper ca acum s-au rezolvat toate probleme de la serviciu, iar copii sunt sanatosi.
Greyeras, multi sa iesi din greva! Eu din cauza asta nu mai am covor in camera.(provizoriu)Imi este mult mai usor sa intretin parchetul dupa o zi incarcata. Andrei a inceput sa pape singur, greu ii mai strecor si eu o lingura pe langa cea cu care mananaca el. De multe ori rateaza si da pe alaturi, imprastie prin casa frimituri de paine, asa ca numai de curatat si aspirat covorul nu mai imi ardea
Papanash, distractie frumoasa in orasul indragostitilor. Saptamana viitoare merg sa dau sala!
Adi,ma bucur ca Lisa se simte mai bine acum. Sper sa treceti cat mai repede peste razgaielile astea si sa te poti odihni si tu . Alex este ok acum , insa s-a obraznicit si uneori imi raspunde de-mi vine sa dau cu ea de pamanat. Dar imi musc limba si numar in gand pana la 10 si dupa ce ma calmez port cu ea o discutie ca intre fete, din care spre disperarea mea nu prea retine nimic. Spre exemplu astazi cand am fost la mama(sta la curte,intr-o comuna de langa Bucuresti), a plecat din curte la chioscul din capatul strazii ca sa-si cumpere o acadea fara sa-mi spuna. Am vorbit cu ea si mi-a promis ca nu mai face. La nici o ora dupa asta, iese din curte in strada, la fel fara sa ne anunte.Noroc ca eram pe faza si am luat-o la rost.
Lavinia,bine ai revenit, abia astept pozici un UNA!
Ancasilv, sanatate multa lui Vladut. Cunosc un gastroenterolog foarte bun la Fundeni, il cheama Dan Pitigoi, dar nu stiu daca lucreaza si cu copii.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Mi-am permis sa notez din listuta numarul de telefon al lui bernix, in cazul in care nu gasesc pe nimeni la intrare.
Cecilia, tu vii? Daca da, te sun pe tine

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Deci ramane stabilit pt Botanica. OK. Io nincerc sa urnesc lenesii de acasa la 10, asa ca la 10:30 cred ca ajungem. Si cum facem, ne astempam sau intram si ne facem de lucru pe langa poarta? Parerea mea ca a doua varianta e mai buna.
Studiat si harta, e un restaurant chiar f aproape mai e si Parcul Cotroceni ca varianta, da' cred ca daca sunt rate si pesti si iarba va fi bine pt copii.

Mad, da' tu vii?

Pe maine, dragele mele!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Maria, tare ma bucur ca n-a fost nevoie sa treci prin calvarul unui divort. Sper din tot sufletul ca eforturiule tale nu vor fi in zadar si ca vei fi fericita alaturi de sotul tau si de copii.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna noaptea la fete!!!! Desi stau aproape, nu mai fusai in Gradina botanica de ceva timp. Oricum, cand ne contactaram the last time, era foarte frumos. E si un laculet, sunt alei cu bancute, aer foarte curat si miros de proaspat. Desi ora e chinuitoare pentru noi (ca bibicul meu doarme pana la 12, cand e cu mami), o sa incercam sa ajungem. Daca nu-s la fixu' fixului, va caut io pe alei, nu-i bai...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ok.deci a ramas botanica la 10.sper sa ne recunoastem pe acolo....
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

bernix, am veni si noi dar nu stiu in ce stare de spirit o sa fie seful asta mic si cand s-o trezi. Ca la el trezirea e devreme si apoi la 11-12 vrea la somn... Oricum, posibil sa ajungem si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Aseara am vrut sa intru sa vad ce s-a stabilit cu intalnirea, dar am picat la somn odata cu Stefan, asa ca abia acum de dimineata am citit. Cam devreme pt noi la 10.30, nu stiu daca reusesc sa ajung. Am cate ceva de rezolvat azi, mai ales ca si noi suferim azi de boala numita nunta . Vedem. Va gasesc io pe acolo daca vin.

Aseara l-am pus pe Stefan la olita pt ca tot zicea pipi-pipi si surpriza, de data asta chiar a facut Aaa, si din ultimele ispravi de la gradi: are o colega de grupa nazdravana ca si el, tot timpul se joaca impreuna. Ei bine, sapt asta s-au dus intr-un colt de camera sa se pupe

Multumesc pentru aprecierile legate de Stefan. Ma tot uit la el si nu imi vine sa cred cum a trecut timpul.

Am vazut si pozele, mi-au placut tare mult. Valentina, ce motat e Andrei! Si Miru e tare, tare dragalasa! Pacat ca e deja promisa .

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput