Cafea cu aroma de femei si bebelusi*101*
Raspunsuri - Pagina 4
A_Iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac ahaaaa , deci l-ai incercat daca stii ca il recomanzi dusmanilor ...Alaturi de Sebi Aida ... 25+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Am un tub inceput. De fapt cred ca a expirat deja, nici macar la donatii nu se mai califica.
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui principe sa nu fie cabanosi ca nu-mi ajung nici pe masea |
stai linistita ca sunt dinaia grosi sa te ineci cu ei ... ori iti raman in gat ori iti ajung pana in gat ... cum preferi?
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
wonderful spune:
la ce hal sunt nu pot sa fiu decat cuminte.
fata du-te dupa copil ca plange in fata portilor.
A_Iulia spune:
| citat din mesajul lui wonderful la ce hal sunt nu pot sa fiu decat cuminte. fata du-te dupa copil ca plange in fata portilor. W |
tragi cu ochiu sa vezi ce mai scriem, ha? Cu care ochi ai tras, zi drept. cu dreptul sau cu stangul?
mexxa spune:
mai fete dulci m-ati facut sa mai uit de suparari....de mult nu am mai glumit si io...

si pentru asta inca un rand: 

si daca va e foame: 
, mamica lui Bibi cel luptator 
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
aidaciolac spune:
cu ala din mijloc s-a uitat ca aia nu doarme niciodata ![]()
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
A_Iulia spune:
| citat din mesajul lui mexxa mai fete dulci m-ati facut sa mai uit de suparari....de mult nu am mai glumit si io... ![]() ![]() si pentru asta inca un rand: ![]() ![]() si daca va e foame: ![]() Andreea, mamica lui Bibi cel luptator ![]() Sebi are nevoie de voi!!!![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... ![]() |
hmmm...se vede ca nu stiai ca eu sunt la cura de slabire...hai, ok, de data asta, dar din cauza ta am 1 kg in plus acum de slabit
aidaciolac spune:
oh mexxa pai dupa atata beutura zau ca intra bine ceva de mancare
, iar acum cu matzul plin e buna si o culcare ![]()
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
A_Iulia spune:
Care ramane sa numere dupa Principe, ca eu ma culc. Mexxa, tu?
Stinge si lumina.
Pup si mult pa. 

daca stii ca il recomanzi dusmanilor ...