Cafea cu aroma de femei si bebelusi*101*
Raspunsuri - Pagina 3
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mexxa in caz de lipsa de carnati picanti poti incerca lubri verde de la Durex....ar cam fi acelasi efect |
ati vazut de unde invatam noi prostii

Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
A_Iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mexxa in caz de lipsa de carnati picanti poti incerca lubri verde de la Durex....ar cam fi acelasi efect Andreea, mamica lui Bibi cel luptator ![]() Sebi are nevoie de voi!!!![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... ![]() |
Ala e cumplit. Il recomand dusmanilor.
A_Iulia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
ati vazut de unde invatam noi prostii ![]() Alaturi de Sebi Aida ... 25+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Pai adevarul e ca in ziua de azi, adolescentele ne dau clasa lejer.
mexxa spune:
da da un club
..muzica ..suna bine. doar ca am la purtator un
si inca un
putin mai mare...oricum nu e mare diferenta intre ei.
acu aruncati vina in mine ca va invat prostii...
, mamica lui Bibi cel luptator 
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
wonderful spune:
betivancelor,mi-am terminat slimul.ma duc la culcare.azi a fost ca-n vremurile de altadata.Pup dulce fetele.

principe spune:
sa nu fie cabanosi
ca nu-mi ajung nici pe masea
ma duc dupa fiu-meu dar am sanse sa va prind tot aici..scoala e aproape.
adino...tu vrei vre-o banana,vre-o ciucalata,ceva...tu zi ca ,cand aveam nevoier sa trimit nu aveam cu cine...acu am o armata de colegi...hi,hi
aidoooo...vrei ciucalata?..viner fara impozite
aidaciolac spune:
ahaaaa , deci l-ai incercat
daca stii ca il recomanzi dusmanilor ...
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
mexxa spune:
w ai grija sa nimeresti bine patu
si sa fii cuminte![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
Aida cine stie, cunoaste...