Gasca de Constanta *107*
Raspunsuri - Pagina 11
dadi_t spune:
buna dimi!
Cami....unde bem????
Felicitari din toata inima!
Bettik...ntz,ntz...ne tragi clapa...asa o fetita frumoasa ai si tu nu vrei sa te arati.....sa-ti traiasca printesa....
Azi sunt la cumparaturi cu finii...pe ultima suta de metri...
O zi insorita tuturor!
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
jone spune:
'neata (cu toate ca e pranzul de acum)
pupici ca fug la masa la cantina si revin.
jo
,
si alexandra
noutati.,
PREGATIRI PASCALE.
bettyk spune:
Buna fetelor! am reusit sa ajung un pic pe plaja. frumos si apa calda.
Daddy,merci.![]()
Acum o pregatesc si fug sa o las la bunici. o zi sa ma relaxez si eu
.
Pupici!
http://www.dropshots.com/bettyknicoleta
Ontica Camelia spune:
Buna!
Tania multumesc! Bem
unde vrei, timp sa ai.![]()
Angi da, este fostul loc de munca, facultatea pe care am terminat-o era singura care se apropia cat de cat de meseria pe care o aveam deja.
Facultate pe meseria, era la Galati. Acum astept sa vad ca vor sa faca pt master o sectie care este fix pe ce imi trebuie mie.
bettyk
fetita frumoasa!
We placut tuturor! Noi vom fi aglomerati we asta, dar sigur o vom scoate la capat.
Bazar pentru Mihaita
--------------------------------------------
Bazar pentru Bogdan
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Cornelia spune:
Camelia, felicitari!
Jone ne vedem atunci cu bebeii in parcul din Ef. Sud
.
Vroiam sa va anunt ca maine e ziua cea mare. Tocmai am venit de la dr. si colul meu e larg deschis. Mi-a zis sa stau cuminte pana maine la 11 cand ma prezint la clinica. Initial a vrut sa ma cheme duminica, dar s-a razgandit ca nu crede ca mai sta bebe pana atunci. Sa va mai explic ce emotii am
?
Tania, nasc la Euromaterna.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cornelia Camelia, felicitari! Jone ne vedem atunci cu bebeii in parcul din Ef. Sud Vroiam sa va anunt ca maine e ziua cea mare. Tocmai am venit de la dr. si colul meu e larg deschis. Mi-a zis sa stau cuminte pana maine la 11 cand ma prezint la clinica. Initial a vrut sa ma cheme duminica, dar s-a razgandit ca nu crede ca mai sta bebe pana atunci. Sa va mai explic ce emotii am Tania, nasc la Euromaterna. Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005) www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2 |
Cornelia,tinem pumnii!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Dodo-pui spune:
Cornelia
,nastere usoara si BB sanatos,Doamne ajuta!
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dadi_t spune:
| citat din mesajul lui Cornelia Camelia, felicitari! Jone ne vedem atunci cu bebeii in parcul din Ef. Sud Vroiam sa va anunt ca maine e ziua cea mare. Tocmai am venit de la dr. si colul meu e larg deschis. Mi-a zis sa stau cuminte pana maine la 11 cand ma prezint la clinica. Initial a vrut sa ma cheme duminica, dar s-a razgandit ca nu crede ca mai sta bebe pana atunci. Sa va mai explic ce emotii am Tania, nasc la Euromaterna. Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005) www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2 |
Cornelia, wow..tinem pumnii si nastere superusoara!

poze!
Blogul lui Mihaita
dadi_t spune:
| citat din mesajul lui Ontica Camelia Buna! Tania multumesc! Bem unde vrei, timp sa ai.Angi da, este fostul loc de munca, facultatea pe care am terminat-o era singura care se apropia cat de cat de meseria pe care o aveam deja. bettyk fetita frumoasa!We placut tuturor! Noi vom fi aglomerati we asta, dar sigur o vom scoate la capat. *************************************** Bazar pentru Mihaita -------------------------------------------- Bazar pentru Bogdan *************************** 1 , 2, 3 www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator |
cami...am glumit..., dar ne gandim noi la un party...poate si asa intre fete....
poze!
Blogul lui Mihaita
bettyk spune:
buna seara!
Cornelia, nastere usoara maine.
va pup
http://www.dropshots.com/bettyknicoleta