Gasca de Constanta *107*
Raspunsuri - Pagina 10
bettyk spune:
Buna dimineata fetelor!
Bafta cami
.
Adinuta,Crig, explicati-mi unde vine exact clubul de dans. trebuie sa ajung sa inscriu copilul. vrea si ea si eu ma bucur ca face miscare. ii trebuie putintica miscare
.
sa dam burtica jos
. pentru incepatori stiti in ce zile au cursuri si de la ce ora?
o zi buna in continuare.
dadi_t spune:
Buna dimi!![]()
Bettyk,Simona...din pacate ,,cine sare parii multi(..popii) ii intra unul in...dos,,(elehgant spus)
Adina, greu tare cu timpul asta...chiar am citit de curand ca ziua terestra.. a ajuns real la 16 ore din ziua milenara...dupa calculul calendarului maya...deci explicabil nu??? Alina(mav) ma asteapta de....7 luni...atat are Antonio

.
Simonici...vrem pozeeee multe... tu cum te simti???
Cornelia te-ai hotarat cu nasterea? Unde vei naste? La euromaterna?
Fug ...si pupici tuturor!
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
vladis spune:
cami, tinem pumnii pt rezultate bune 

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
---------------------------------------------
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
--------------------------------------------
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Ontica Camelia spune:
Buna seara!
Va multumesc!
Azi a fost mai bine decat luni, in sensul ca am luat...10.
Si cu asta s-a incheiat viata de student.
Deja de luna viitoare trebuie sa merg sa vad daca la SCD mai au nevoie de serviciile mele, dupa acesti doi ani.![]()
O seara buna si multa sanatate!
Bazar pentru Mihaita
--------------------------------------------
Bazar pentru Bogdan
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
CRIXIA spune:
Felicitari Camelia!!!! 

A trecut greul, acum poti face un foc de tabara cu(virgula) cursurile....ca destresare! ![]()
Cum adic anu mai au nevoie de tine? sunt obligati sa-ti pastreze locul de munca pe perioada CIC.
Sanziana, la multi ani de Sanziene! 
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+30 sapt 
bettyk spune:
Buna dimineata Constanta!
Cami, felicitari
.
Sanziana 'La multi ani' cu intarziere
.
ce mai faceti? eu cu treaba toata ziua apoi de la 5-6 sunt in parc cu mandra si ne apuca 9-10 seara.ma alearga prin tot parcul.![]()
uite asa slabesc si eu putin.
Va pup si o zi buna va doresc!
dropshots.com/bettyknicoleta
jone spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cornelia Tania, inca o data racuperare rapida! Bine c asunteti pe maini bune. Jone, ai grija cu scaunul, ca eu eram sa iau o cazatura.... Jone, eu nu ma dau in vant dupa plaja, nici in alte circumstante, iar acum nici picata cu ceara nu merg la plaja (sunt o balena veritabila si mai sunt si lesinata). Va invidiez ca puteti fi asa de active si la varsta asta a sarcinii sa stati pe plaja cu copiii. , In week-end-uri ies copiii cu tati, dar cam atat. Iar dupa ce se naste bebe, iar nu vad cum vom putea ajunge la palja. Mi-am propus ca atunci sa ies in parcul din Eforie Sud cu copiii, ca e umbros. Jone, voi ajungeti pe acolo? |
scaunul e nou-noutz.[:-D]
nu am avut curaj sa intru in apa.
si da! o sa fiu prezenta in parc la eforie sud dupa ce nasc.chiar treceam in revista ce posibilitati de plimbare voi avea cu bebe strumph.
noi stam aproape de rond-de sensul ala giratoriu.voi?
acu imi pica fisa ca tu zici de iesit acum...
acum sunt "mutata" la splendid beach, jos pe plaja ptr ca acolo e locul nostru de zburdat.si mai ales ca au si toaleta la terasa si pot intra acolo.e curat.
pe plaja e liniste.
nisipul potrivit.apa mica.exact ptr copii.alex a mea poate sa faca ce vrea, sa arunce cu nisip in sus, sa isi puna si in cap...nimeni nu bombane.
si sar de la una la alta: de la 1 iulie gata.imi iau concediu de odihna

pupici.
adina - nu te-am mai tinut la curent cu actiunea lipit "fluturi flori buburuze" pe masini.
am gasit pe internet si am comandat.din 3 masini 2 sunt deja dotate numai eu am ramas la urma.
una e cu fluturi bubu si flori roz, matizu sorelinei mele e cu flori si fluturi mov.
eu am set de flori multicolore.
jo
,
si alexandra
noutati.,
PREGATIRI PASCALE.
vladis spune:
cami, felicitari din toata inima pt reusita!!!
SCD e vechiul loc de munca banuiesc...are legatura cu studiile tale?
mihaela, am depus dosarele, poate o fi vreo veste buna de data asta; am scos nr de telefon de la semnatura
nici nu ma gandeam ca nu o sa mearga actiunea cu teledonul... inca ceva, dar pt anul viitor, acum e deja tardiv, o actiune de directionare a 2% din impozit catre asociatia respectiva 
bettyk si noi haladuim prin tabacarie dupa-amiezele, cu bicicleta sau la leagane, dupa cum vrea "stapanul"
vezi ca link-ul catre poze este incomplet.
jone, concediu placut! sa ne mai tii la curent cu escapadele voastre
apropo de "fluturi", e voie sa lipesti stickere pe masina, asa, la liber? tare mult mi-ar fi placut cand aveam buburuza de matiz sa o "infloresc".
pupici tuturor!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
bettyk spune:
Buna fetelor.
Merci Vladis, am remediat situatia
.
imi da multe erori calculatorul in ultima vreme, apas si nu imi ia,etc. mi l-a cam facut varza mandra tot umbland prin el
.
iar eu ma pricep la calculatoare mai mult de o gramada.
si noi toata ziua prin Tabacarie,ori leagane, ori plimbare,cert e ca ma alearga de ajung acasa eu mai franta ca ea.
http://www.dropshots.com/bettyknicoleta
bettyk spune:
Buna dimineata.
ce fac fetele?
imi beau cafeluta
.sunt la prima momentan.
uite ce vreme cand vroiam sa merg si eu la plaja.
poate iese soarele
.
o zi buna sa aveti.
http://www.dropshots.com/bettyknicoleta