Buna,
Am depus niste acte pentru inscriere in cl. I la scoala in februrie - certificate, adeverinte de salariat... Acum mai trebuie ceva, gen fisa medicala sau altceva de la gradi?
Multumesc,
Livia
Da,fisa psihopadagogica de la gradi,adeverinta ca este apt pentru scoala,copie dupa carnet vaccinare.Dar poate e mai bine sa intrebi direct la scoala.Presupun ca exista un numar de telefon,search pe google...
Eu copia dupa caiet vaccinare parca am pus-o in dosarul initial ... parca, dar nu sunt sigura.
Ramasesem cu impresia ca doar fisa de la gradi mai trebuie. Si eu intelesesem ca e vorba de o fisa medicala de la gradi nu psiho-pedagogica. Gradi la care e fi-mea nu are psiholog ...
Oricum mie mi s-a zis la scoala ca trebuie adusa la inceputul lui septembrie.
Sorana si Monica (6 ani)
Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
buna! fisa psiho-pedagogica se completeaza de catre educatoarea copilului , se sigileaza si se trimite impreuna cu dosarul medical de la gradi catre scoala!pupici si succes la scoala!

Da, e foarte posibil Valy sa fie cum zici tu.
Eu inca n-am luat nimic de la gradi, oricum mergem toata luna iunie.
La fosta gradi am vazut ca directoarea le-a dat celor din pregatitoare o fisa medicala, o "recomandare" din partea educatoarei, o fisa psihologica de la psiholog. Nu erau sigilate, le-a pus in mana 3 foi de hartie. Pe astea le-a dat la o sedinta pe care a facut-o in luna mai cu toti parintii din gradi, de-aia eram si eu pe acolo.
Dar am schimbat gradinita si noua gradinita nu are psiholog, de-asta nu-mi era clar cum e cu "psiho-pedagogica".
Sorana si Monica (6 ani)
Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro