mai trebuie dus ceva pentru incriere scoala?

mai trebuie dus ceva pentru incriere scoala? | Autor: livia72

Link direct la acest mesaj

Buna,

Am depus niste acte pentru inscriere in cl. I la scoala in februrie - certificate, adeverinte de salariat... Acum mai trebuie ceva, gen fisa medicala sau altceva de la gradi?

Multumesc,

Livia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Da,fisa psihopadagogica de la gradi,adeverinta ca este apt pentru scoala,copie dupa carnet vaccinare.Dar poate e mai bine sa intrebi direct la scoala.Presupun ca exista un numar de telefon,search pe google...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Eu copia dupa caiet vaccinare parca am pus-o in dosarul initial ... parca, dar nu sunt sigura.
Ramasesem cu impresia ca doar fisa de la gradi mai trebuie. Si eu intelesesem ca e vorba de o fisa medicala de la gradi nu psiho-pedagogica. Gradi la care e fi-mea nu are psiholog ...
Oricum mie mi s-a zis la scoala ca trebuie adusa la inceputul lui septembrie.

Sorana si Monica (6 ani)

Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy2007 spune:

buna! fisa psiho-pedagogica se completeaza de catre educatoarea copilului , se sigileaza si se trimite impreuna cu dosarul medical de la gradi catre scoala!pupici si succes la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Da, e foarte posibil Valy sa fie cum zici tu.
Eu inca n-am luat nimic de la gradi, oricum mergem toata luna iunie.
La fosta gradi am vazut ca directoarea le-a dat celor din pregatitoare o fisa medicala, o "recomandare" din partea educatoarei, o fisa psihologica de la psiholog. Nu erau sigilate, le-a pus in mana 3 foi de hartie. Pe astea le-a dat la o sedinta pe care a facut-o in luna mai cu toti parintii din gradi, de-aia eram si eu pe acolo.
Dar am schimbat gradinita si noua gradinita nu are psiholog, de-asta nu-mi era clar cum e cu "psiho-pedagogica".

Sorana si Monica (6 ani)

Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput