Burtici fericite de septembrie-octombrie (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata burtici

poftiti la o !

roxxy m-am gandit la voi .. cum e mateias? cum a trecut noaptea? hai mami capul sus ca trece si asta .. e foarte important sa bea lichide .. eu i-am dat evei ceai din frunze de afin si ii place sau de afine poti sa-i dai, il accepta mai bine piticii!

mangagirl foarte bine ai spus in postul tau legat de copii, luatul in brate, leganat etc ..

clodute

melania bafta la examen!

sweetangel incearca sa bei o cana de lapte caldut cu miere sau o cana de ceai inainte de somnic ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fetelor, voi aveti dureri de spate, in ziona lombara? Pe mine au inceput sa ma ucida, mai ales de la statul pe scaun si nu stiu ce sa ma fac....m-as duce la masaj special pentru gravide...a mai fost cineva, o fi bun?

----------------------------------------------
24+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Fetelor, voi aveti dureri de spate, in ziona lombara? Pe mine au inceput sa ma ucida, mai ales de la statul pe scaun si nu stiu ce sa ma fac....m-as duce la masaj special pentru gravide...a mai fost cineva, o fi bun?

eu am avut in sarcina cu eva .. o criza de sciatica ce m-a tinut doua saptamani .. abia imi taram piciorul dupa mine .. am fost la masaj, mi-am dat cu creme, dormeam cu perna electrica la spate .. nimic .. pana nu si-a facut damblaua criza de sciatica nu am scapat. sper sa ma scuteasca de data asta ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neata
Multumesc ftl pt urari
Alex,eu nush ce sa-ti zic,n-am avut inca parte de ele
Pe mine in schimb,ma doare dansa cand ma intorc de pe-o parte pe alta in pat sau cand tre' sa ridic f tare un picior

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 28+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna dimineata si de la noi!
Legat de durerile de spate, am uneori si atunci fac cativa pasi. Eu de obicei le simt dupa ce stau mai mult pe scaun sau cand ma trezesc, dar ma bucur ca nu dureaza mult.
Asa ca nu stiu ce sa zic...
Bafta fetelor la examene astazi.Sincer nu stiu cu de reusiti sa faceti si asta eu parca sunt tot timpul...
Dimineata musai ca m-am dus panicata la doctor si i-am spus,dar a zis ca o cafea mica nu strica.La Ramo am reusit sa nu beau dar acum cum simt mirosul
la toate gavidutzele si o zi buna!!!

Laura 20+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata!
dureri de spate: prezente, la mine cat incape. mai zicea cinva ca nu se poate ridica din pat, nici eu nu pot, ma chinui cand tre sa sar din cada dupa dus....cel mai grav este cand tre sa imi iau pe mine chiloteii sau sa imi pun pantaloni. cri-mi-nal!!pe mine au inceput sa ma doare degetele de la maini. vi se intampla asa ceva?

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (26+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Roxxy ma bucur ca Matei este mai bine, sper ca ati dormit bine azi-noapte.
Din pacate nu stiu ce sfaturi sa-ti dau ca Ramona nu a facut decat rosu in gat de cateva ori asa ca... sper sa treceti repede peste.

Laura 20+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Referitor la durerile de spate, si eu am asa ceva. De cele mai multe ori am acest fel de dureri daca stau in aceeasi pozitie mai mult timp. Totusi, la mine mai rau e cu durerile de burta. Pentru ca ma fortez foarte tare cand dau la boboci in fiecare dimineata, am niste dureri groaznice cateodata. Sper doar sa nu afecteze bebelul. La mine durerile trec de la sine pt ca pastile nu iau de nici un fel intrucat tot in wc ajung. In concluzie nu as putea sa va spun cum sa le combateti si voi. Multa sanatate.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza fetele, 1sweetangel multumim pt laptic, o sa-l adaug peste cafeluta

Roxxy, ma bucur ca puisorul tau e mai bine, si stai linistita ca bebelina din burtica simte ca o iubesti din toata inima, nu trebuie sa-i spui tu neaparat ceva dragutz

Dureri de spate...eu doar cand fac ceva efort, curatenie, etc...in rest in schimb amortesc ffff repede daca stau in aceeasi pozitie.....carceii nu m-am lasat, ma apuca noaptea cand vreau sa ma intind putin sa ma dezmortesc, o data m-au luat la ambele picioare si nu puteam nici sa ma ridic sa merg putin (ca doar asa trec, daca fac cativa pasi...).....alte probleme....picioare umflate in continuare, mai ales spre sfarsitul saptamanii cand cred ca ma ajunge oboseala....o sa incerc si eu cu ceaiuri....dar nu mai stiu pe care le-ati recomandat voi, ca era in zilele cand incercam sa recuperez multe pagini scrise parca de papadie, am retinut bine??

Techila, eu ma lupt cu dresurile, in rest vad ca inca ma descurc....

27+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Monikus, imi pare tare rau ca nu te simti bine....ai incercat cu covrigei, cu rontaieli, inainte sa te dai jos din pat? Tinem pumnii sa treaca!

Mergi la inceput