Burtici fericite de septembrie-octombrie (73)
Raspunsuri - Pagina 17
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Salutare Azi am program de curatenie,mancare si alte alea prin casa ![]() La examenul de ieri am luat 10 urmatorul e abia miercurea viitoareAm fugit la treburi,ne mai citim in pauze (multe si desePoze cu noi Noi Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 28+, cu -Razvan |
iuhuuuuu...felicitari!

MangaGirl :-)
24+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
kiki_cri spune:
Neata si de la noi!
Si o cafeluta pt doritoare.
Ieri nu am prea scris, am fost in oras si ne-am luat o camera de filmat, doarece cea veche a mea s-a stricat...si Doamne draga imi mai era...era din primii mei bani munciti din SUA.In fine ...mi-am achizitionat o frumusete de camera ROSIE
ca doar e a MEA, sotul nefiind pasionat de filmat...
Roxxy, ma bucur ca Matei e bine si acum zici ca e si vesel...asta e semn bun
.
Noi azi plecam la Alba la socrii...si vroiam sa o intreb pe Mary cum e vremea la Alba?
KIKI
24+
si 
Iulika29 spune:
Buna dimineata fetelor!
Am facut si eu ochisori , cam tarziu dar am dormit bustean azi-noapte..
Acum ma gandeam ce så facem azi..Cred ca vom iesi pe la magazine sau in alta parte ca altceva nu ne permite vremea
..Aici ploua de vreo 3 zile.
Mary_07 felicitari pt 10 la examen si spor la treabå..
Manga nu te mai necaji cu ce spun ai tai..se vor schimba in curand...Vei vedea ca nu te vor mai bate la cap cand o så vina bebelu, eu una asta sper
Iulika, cea mai fericitå
28+cu
Bruce Nicholas
kiki_cri spune:
Am uitat sa zic felicitari pt Mary pt notele bune la examene si bafta in continuare...cum ziceau si alte fete..va admir pe cele care puteti sa va concentrai in astfel de momente...eu parca mai am 2 neuroni care abia se pot prinde de mana
sa formeze conexiunea...
Biaz, mersi de vestile legate de Monica...ne bucuram ca e bine
KIKI
24+
si 
kiki_cri spune:
Ca in fiecare weekend vad ca nu prea e miscare pe aici
.
Ma duc si eu sa ma echipez de plecare. Va
si mai vb maine.
KIKI
24+
si 
mary_07 spune:
Kiki,sorry pt intarziere,eram la bucatarie
..e soare,fain dar bate vantul f tare (ceea ce e bine,ca nu e inaduseala)
Multumesc fetelor
Poze cu noi
Noi
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
28+, cu
-Razvan
loremunteanu spune:
Neata!
Multumim de cafeluta Kiki.
Eu bantui pe-aici... Mi-e somn... Nici n-am dormit bine si mai e si vreme de ploaie...
Sa aveti un week-end frumos.
Loredana
24+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
Ellenuta spune:
RALUCA_U
MIHAELA_AMALIA
La multi ani! Sa fiti sanatoase, fericite si implinite alaturi de cei dragi!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
andraiulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Andraiulia cand scrii un mesaj, ai ceva optiuni deasupra ferestrei in care scrii. 1. La mod format schimbi din "normal" in "interactiv" 2. La format te duci pe patratelul pe care scrie Introdu hyperlink si apesi. Aici ti se va deschide o fereastra unde vei copia linkul cel lung si nearatos pe care vrei sa-l pui si apoi iti va cere in alta fereastra mica numele pe care vrei sa-l pui, de exemplu: varsta puiului. Sper ca ti-am fost de ajutor ![]() Cea mai fericita 27 + cu ![]() |
Neatza!
Multumesc mult, draga mea. Foarte de ajutor. De mult timp ma intreb cum se face. Thank you!!
Andrutza 25 +
bebelusa mea iubitahttp://bd.lilypie.com/Wx4wm7.png
monikus spune:
Buna fetele,
La noi ca in fiecare sambata e program administrativ, ceea ce inseamna facut curat, spalat, sters praful, curatenie si mancare in general. Nu prea e timp si pt altceva.
Oricum, mi-am facut timp macar sa le urez 
la multi ani 

sarbatoritelor zilei raluca_u si mihaela amalia
si sa va urez weekend placut celorlalte.
Multi
tuturor.
Monica
20+ cu