Burtici fericite de septembrie-octombrie (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

ramsan daca tot ai zis ca nu tot timpul fac bebeii baita in primele zile, m-ai facut curioasa. Si mi-am pus si eu intrebarea de ce trebuie spalati asa des? Mai ales ca va fi toamna-iarna... brrr... (si noi obosite de numa) Trebuie in fiecare zi pentru ca se murdaresc la fundulet? Ca banuiesc ca pe acolo oricum ii stergem bine, nu?

Si distractie placuta! Vei fi cea mai minunata de acolo!

Apropo de naturale si cezariene, eu sunt stresata ca am impresia ca la noi in oras toti doctorii recomanda cezariana si cand nu e necesara. Nu cunosc pe nimeni in ultimii ani care sa fi nascut natural. Ce sa zic, le convine, e planificata, deci nu-i suni noaptea sa vina la spital, si totul se termina in vreo juma de ora, o ora, in loc sa stea 5 ore langa tine in travaliu... Dar oricum daca imi va recomanda cezariana, nu voi avea incredere ca e chiar o recomandare medicala. Si eu as vrea sa nasc natural...

techila, te rog sa ne tii la curent cu fiecare obiect cumparat pentru bagajul de spital. Stiu ca este pe mailul comun o lista lunga, dar mult mai bine imi intra la cap asa, cu persoane concrete care cumpara cate ceva.

Ce ma emotionati cele care sunteti asa aproape de nastere!!! Eu abia acum sunt in luna a 6-a. Oricum, mi se pare ca nu demult vorbeam toate de analize de trimestrul 1!

Geani, ziceai de Kara Baby. Eu v-am tot auzit de ei si i-am cautat la baby expo cluj si n-au venit. Pe site nu scrie preturile, cat costa body-urile?

Roxxy ma bucur ca e mai bine Matei!

Bia, felicitari pentru bebicu sanatos! Eu stiam ca plus-minus pana la 7 zile e ok, ca asta e eroarea ecografului. Si ce fain povestesti cum il culci pe piticul tau!

Devylla, superbe poze! Ce concurs era?

Dana si pozele tale imi plac! Acum parca ai burtica mai maricica decat in pozele din prima sarcina, nu? Si ce-mi place ce bronzilici e Alessio! E superb! O sa franga multe inimi! Si cumnata e aceeasi cu care ai fost graviduta deodata si data trecuta?

MariaI ce socri de treaba ai! Sa-ti traiasca! Si pentru ca iti daruiesc, dar mai ales pentru ca nu vor sa fie laudati pentru asta (dovada e ca de multa vreme dau pentru Alex)

Ioanna impartaseste-ne si noua din to-do list-ul tau. Si eu sunt panicata cand nu am totul sub control, si mai nou n-am avut deloc timp sa fac totul cum vreau eu. Poate cu ajutorul tau ma voi mai linisti cu ceea ce avem de facut.

Dana felicitari pentru miscarile vizibile! Ar fi fain sa-ti iei o camera, sa vada si el mai tarziu cat a fost de iubit si urmarit.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

dana, am admirat pozicile noi chiar de la amiaza, dar nu am avut timp sa scriu. Ce frumusel e Alessio ! A luat trasaturi de la amandoi in egala masura. Cu intarziere, ii urez La Multi Ani, sa fie sanatos si sa va adua zambetul pe buze mereu !
Pupam si burtica si asteptam vestile de la eco (nu am retinut exact cand ai, dar stiu ca se apropie momentul).

roxxy, sunteti pe drumul cel bun, bravo lui Mateias ca asculta si coopereaza ca sa se faca bine cat mai repejor !

raluk, ce faci ? Iarasi ploaia e de vina ca nu ne mai dai nici un semn ?

Cam liniste pe-aici...
tuturor !

Geani 26+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

raluk, esti aici.
Faza cu baita zilnica a bebelusului e controversata, cred eu.
Dariei i-am facut baita zilnic, pana pe la 5-6 luni, apoi cam de 3 ori pe saptamana. Baia era un moment tare tare placut pt ea, uita si de foame si de somn si de colici si nu puteam renunta sub nici o forma. In plus, nascand-o in aprilie, am prins perioada verii cand musai trebuia baita (un simplu dus era perfect, daca as fi putut )
Dar am auzit ca in alte tari, pediatrii recomanda baita la 2-3 zile, tocmai pt a nu sensibiliza pielea bebelusilor.
Mai multe nu stiu, cert este ca la noi baita a facut minuni, se linistea, dormea mai binisor si chiar bebelus fiind, mai transpira peste zi, mai varsa cate o gura de laptic. Oricat o schimbam, tot baita era de baza. Nu mai zic de perioada chiar de inceput cand, in acomodarea cu mediul extrauterin, se irita pielea de la incheieturi si trebuia masata usor cu diverse creme/uleiuri (in functie de cum prieste fiecaruia) pt a preveni senzatia de usturimi.
La momentul oportun, sigur vei lua decizia cea mai buna.

Despre Kara baby, am auzit tot de-aici de la fete, eu nu am testat calitatea si deci nu stiu nici preturi, insa m-ar interesa conditiile in care livreaza. E drept ca i-as putea contacta pt un raspuns, insa vazand postarea lui ramsan, brusc mi-am amintit ca ea a comandat de la ei si am sarit cu intrebarea.

Geani 26+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Dana La Multi Ani lui Alessio, o viata lunga si frumoasa, sa va aduca numai bucurii !

Diana 27 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Noapte buna fetelor...ca e 12 noaptea la mine.
Am vrut sa scriu mai devreme doar ca m-am intins si eu putin ...si ce sa vezi ? am adormit bustean ...cam 3 ore.
Acum, nu numai ca nu am somn...dar mi-e si foame
Citeam si eu cum se adoarme un copilas si ma gandeam daca voi putea sa-l las din brate ...macar cateva zile....de drag vreau sa spun. Cred ca atata am sa-l smotocesc si atata am sa-l mai pup ca nu stiu zau ce va fi de mine.
Dar ma descurc eu cumva, si ma bazez pe ceva care mi-a placut la nebunie, spus de o prietena: chiar daca nu gasesti o solutie la o problema, copilul tau te va invata ce are nevoie.
Pot eventual sa invat o metoda, alta, sa ascult la fetele cu experienta.....DAR nu e valabil la toti copilasii la fel.

Apropos de lista, am intrat si eu ieri intr-o farmacie si am vazut chilotii de unica folosinta desfacuti....intr-un mostrar. M-am ingrozit ce oribil pot sa arate. Dar daca imi pun chilotei normali si tampoane extra-ultra-mega absorbante (de care am vazut tot acolo si ziceau ca sunt bune si dupa nastere) ce are ?
Si am mai vazut si Bepanten...asa ca mi-am propus sa cumpar niste tampoane dinacelea groase si pufoase si Bepantenul care am citit aici ca e bun si pt poponetul lui Bebitza dar si pentru sanii mei in caz de ceva.
Asa ca am bifat 2 cumparaturi, neconcretizate inca dar "hotarate".
Eu nu am purtat camasa de noapte niciodata si am vazut niste pijamale dragute, care imita modelul celor barbatesti, foarteeeee frumoase si am zis sa-mi iau pentru cand voi fi acasa. Ca sa pot noaptea sa alaptez, sa desfac un nasture ..doi si sa nu am ceva pana in gat.
Nu stiu la maternitate ce sa-mi iau la mine. Eu dorm acum si asa am facut-o mereu cu costumase dinacelea cu pantalon si tricou cu maneca scurta...asa ca nici macar nu am ceva adecvat nasterii.

Nu stiu zau de ce va povestesc toate astea....
poate pt ca e prea tarziu.....si sunt usor debusolata ???

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Buna dimineata, eu am inchis pravalia ...eu o deschid cu o mare CAFEA calda si aromata

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Andraiulia cand scrii un mesaj, ai ceva optiuni deasupra ferestrei in care scrii.
1. La mod format schimbi din "normal" in "interactiv"
2. La format te duci pe patratelul pe care scrie Introdu hyperlink si apesi. Aici ti se va deschide o fereastra unde vei copia linkul cel lung si nearatos pe care vrei sa-l pui si apoi iti va cere in alta fereastra mica numele pe care vrei sa-l pui, de exemplu: varsta puiului.
Sper ca ti-am fost de ajutor

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Dana15 felicitari pentru miscarile vizibile ale lui bebe.
Si noi ne jucam cu el dar mai mult Bebitza cu noi: il mangaie sotul si sta nemiscat...cum ea mana face hop din ceva.
Tu esti foarte finuta si am inteles ca se vede mai clar....dar chiar si la mine se vede prin sunculita Insa nu stiu daca voi ajunge la performantele descrise de Biaz, de a sti care-i piciorusul si care-i manuta.

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata si de la mine,

gata...m-am trezit si imi beau cafeaua. Am fost aseara la Jazz Cafe in Camden Town si am vazut-o pe Aura Urziceanu in concert. Wow...a fost superb...are o voce extraordinara si am reusit sa facem si o poza chiar. Sergiu nu s-a lasat pana nu s-a tras in poza cu ea. Superb jazz!

Roxxy, ma bucur pentru baiat. si intr-adevar e greu cu parintii. Imi louasem inima in dinti sa-i spun ca ma cunun azi, numai sa ma lase in pace. Acum nu stiu cum sa-i spun ca nu o fac, pentru ca nu pot sa mint atat de grosolan cu o chestie care tine si de biserica. Imi vine sa ma razvratesc si sa sa-i spun ca e un mod total egoist de a-ti trata copii. Asa ca acum va trebui sa o sun sa-i spun ca de fapt nu ma cunun. m-a exasperat in timpul unui telefon si pur si simplu i-am spus ce voia sa auda....iar acum imi vine sa-i dau palme.

Azi dk tine vremea, avem niste prieteni la gratar, ma duc sa ma inscriu la o biblioteca publica si sa fac un pik de curatenie.

Dana felicitari pentru miscari :). astept sa vad si eu maini, picioare. deocamdata doar se vede ca da cu sete , dar nu mai stiu cu ce altceva :) in dimineata asta este foarte activ. M-a prins ora 7 in pat si cred ca s-a simtit neglijat :)

lutoniana ce ma bucur ca esti pe aici. Eu toanta habar nu aveam de chestia cu interactivul. Ce bine ti-ai facut cu mine ca ma chinuiam sa va pun numele intre paranteze de fiecare data cand scriam!!!

raluca_u si mihaela amalia sa aveti o zi frumoasa!

MangaGirl :-) 24+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare
Azi am program de curatenie,mancare si alte alea prin casa
La examenul de ieri am luat 10urmatorul e abia miercurea viitoare
Am fugit la treburi,ne mai citim in pauze (multe si dese)

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 28+, cu -Razvan

Mergi la inceput