Burtici fericite de septembrie-octombrie (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Petrean multumim frumos ca te-ai gandit la mamicile noastre de gemeni.

Danangie, eu m-am linistit singura cu greturile pt ca stiu ca nu voi scapa de ele decat dupa nastere. Oricum, ma gandesc ca acest copil din burtica merita orice sacrificii asa ca, nu imi pasa ca imi e rau. Cat despre inghetata si vacanta....de-abia astept.

Daca iti doresti sa ramana baietel atunci asa sa ramana. Si eu ma duc luni la morfologie si sper sa vad si daca bebelinei mele i-a crescut cuc. Mie nu imi pasa daca ii creste putza acum. Ce o vrea Dzeu, sanatos sa fie.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Monikus, un mare bravoo sotzului tau ca s-a gandit la tine! asa da surpriza....
nu te ingrijora de kg, cred ca n-o sa acumulezi prea multe pt ca o sa te si plimbi destul de mult pe acolo....
iar de colostru nu-ti face griji, eu am 28 de saptamani (wow, acum am realizat ca azi le-am implinit, adik am intrat in luna 8!) si nu mi-a curs pana acum nimic...dar nu-mi bat capul.....

Uuaaa , Raluuu, eu nu vreau sa-mi ramana buricul asa

27+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Monikus semnatura indica ca ai avea 20 sapt!?
Pai daca e asa...mai ai timp sa scapi de greturi.O tipa din odiseea trecuta a scapat de ele prin luna 7-8.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

nu te ingrijora de kg, cred ca n-o sa acumulezi prea multe pt ca o sa te si plimbi destul de mult pe acolo....
iar de colostru nu-ti face griji, eu am 28 de saptamani (wow, acum am realizat ca azi le-am implinit, adik am intrat in luna 8!) si nu mi-a curs pana acum nimic...dar nu-mi bat capul.....

Uuaaa , Raluuu, eu nu vreau sa-mi ramana buricul asa

27+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

adica luna a 7-a!! vrei sa ne-o iei tu repede inainte, nu??

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

27+ cu

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

devylla, multumesc pt raspuns. Da, fac in curand 21 de sapt. Cred ca o sa traim si o sa vedem. Doamne ajuta.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
A propos de dormit... La noi treaba sta cam asa... Il pun in patut, ii dau lapticul si apa si ies din camera si ziua si seara. Nu mai intru decat daca face kk (atunci ma striga el si-mi spune ca a facut), in rest, il las singur pana adoarme. Daca stau cu el in camera adoarme mult, mult mai greu.

Si eu cu dureri de spate; am artroza la coloana... Inca ma mai misc, insa tot greu e... Sper din suflet sa n-o trag, iar, dupa nastere... Atat imi trebuie sa nu ma pot misca si sa mai fiu si cu doi copii acasa, singura...

Noi am facut baita, integral, imediat cum am ajuns acasa; i-a cazut buricutul repede, fara nici un fel de problema... Noua asa ni s-a recomandat, asa am facut...

Kemsy, bebe e la distanta considerabila, adica suficienta cat sa nu-i faca lui rau. Probabil nu ai fost tu suficient de umeda (mai pe romaneste, asa); foloseste-te de un lubrefiant, daca tu crezi ca e cazul... Daca nu ai nici o interdictie medicala, jucati-va, ca nu-i faci rau lui bebe. Noi am prestat pana cu vreo doua zile inainte de nastere.
Si mie imi curg sanii deja, nu foarte mult, cateva picaturi; cand plec de acasa sau cand sunt cu cineva strain, imi iau ceva pe mine (bustiera, sutien); noaptea nu suport asa ca...

Ioanna81, la mine bazinul n-a mai revenit la masurile initiale nici taliuta, insa am revenit la niste forme normale, frumusele zic eu...
fiecare organism reactioneaza diferit.
La mine buricul si-a revenit

Pupici la burtici.

Loredana 24+ Roni-Cristian08.02.2007

http://atelierroloco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri.
Mi-e asa de drag samburelul (pot prelua denumirea? ), ca misca cu spor, cred ca o sa-mi fie greu dupa ce nasc sa nu mai simt fluturasul asta in burta . Oare ce face el acolo de da din aripioare ca o randunica .
Pentru fetele care se mai tem uneori, sa stiti ca la mine vreo zi, doua, a fost cam linistit. De ieri insa si-a revenit, insa nu in orarul de dinainte. Acum misca de la 7 la 7 , cu mici pauze, si uneori si la 4,5 dimineata. Poate a vazut ca are mama asa lenesa si s-a gandit sa o lase sa doarma linistita de la 9 seara, cum ii sta in obicei.

Gianina 24+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Am uploadat cateva poze,una cu burtica si cateva bonus
Le gasiti aici:http://community.webshots.com/album/571091571RPfQGc
Trebuie sa va logati cu userul comun.
Si cu poza asta am castigat anul trecut concursul pe DC,ca sa fiu pana la capat modesta

http://family.webshots.com/photo/2459068010104955882hvifrz

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Salutari intarziate si de la noi, adica de la o mamica ametita, cu contractii si un bebedoi mititel, de 800g la 26 sapt, adica cu vreo 3 zile in urma. Am fost aseara la medic si am aflat toate astea.

Am intalnit-o si pe Monica aseara, asa ca pentru fetele care intrebati de ea, e intreaga dar destul de ocupata. Probabil ca va scrie in zilele urmatoare.

Ati scris mult de ieri pana azi dar voi incerca sa recuperez si sa mai raspund la unele subiecte, de-mi va ingadui timpul nemilos si rabdarea voastra.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si26+

Mergi la inceput