annablue, tu citesti numai ce-ti convine? Nemora (scuze ca ma bag)a zis ca-i spala des cand e nevoie, adica jucat in nisip, etc. La bebei nu e nevoie sa-i speli asa des, asa stiu eu, asa zice medicul pediatru (apropo, nu e roman) asa fac si eu, nu rad si nici nu comentez de cate ori iti speli tu copilul. Fiecare face cum crede si cand suntem nesiguri intrebam pe forum dar noi filtram informatia si facem la urma tot cum credem noi.
Si eu stiam, ca in Ro se spala bebe in fiecare zi, apropo de ce ziceai ca e specific Ro sa nu speli copilul.
Ca tot sunt off topic mai zic ceva. Vorbind cu o moasa romanca(30 ani experienta, aici) mi-a explicat de ce in Ro se infofolesc bebeii. Inainte si chiar si acum in unele sate, din cauza ferestrelor era curent in case (case vechi geamuri la fel) si cand un copil se inbolnavea nu aveau medic in sat si trebuia mers cu carutele in sate mai mari sau la orase, de aceea infofolesc bebei, sa nu-i traga curentul. ca pana gasesti un medic are copilul de tras.
Se mergea pe principiul "e mai usor sa previi decat sa vindeci"
Scuze de explicatia in 2 peri dar nu am timp, intelegeti voi ce am vrut sa zic.
Nu mai comentez ultimul tau post Claudi@, fiecare cu parerile si cu doctorii lui (roman sau nu, nu stiu cat conteaza)...
Annablue & Adrian (01.11.2002) & Calin (27.03.2009)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."