Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

crixia sarutmana de urare

hello zmeuricilor,
nusy felicitari si sa-ti traiasca puiuta si insanatosire grabnica

raportez:la noi totul este in regula asteptam pe 17 eco de 31 sapt si am emotii;bubulina e foarte activa si sper sa fie totul in regula!

pupici la burtici

+30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor piticii mei se joaca cu nervii mei.
Ieri m-au chinuit cu dureri cu lovituri cu ceva contractii cred pana pe la orele 14:00 apoi totul s-a linistit.
Azi au facut acelas lucru. Acum nu mai am dureri si imi este bine.
Piticii misca dar nu ma mai doare.
Sa faca ei ce vor numai sa nu iasa.

Felicitari prospetei gravidute. Sa fie o sarcina linistita si dusa la termen.

Va pup

elena +32 Ana Maria & Matei Stefan AMR 6 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

n-am mai scris de mult,dar au fost citeva piedici in calea
cintatului pe tastatura--PC virusat sau dat peste cap,fiul meu cu
varicela etc....dar iata-ma trecuta de spaima cea mare -accea de a deveni mamicuta de albinuta.inchei saptamana 33,contractii zilnice cu care m-am obisnuit,azi am fost la eco-totul e bine-desigur colul si mai scurtat dar nu s-a deschis mai tare asa ca sintem fericiti si intregi.

felicitari nusy-sa-ti traiasca bebelina sa va bucure si sa va lumineze zilele!

bravo deasemena mamicutelor harnice care ati pregatit totul din timp
pt spital si confortul micutilor ...eu nu ma numar printre voi,dar sper ca in citeva zile sa ma pot si eu lauda macar cu bagajul pregatit pt spital

multumiri pt materialele info pretioase

aveti grija de voi si sarcini usoare si pt fetele noastre dragi care vin din urma.va -am

amr-7 sapt. bibuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele.ce mult mai scrieti.mai stie cineva ceva de bia sau de anne_mary?
noi suntem bine bebe e super activ si mami se simte super.am fost la dr si mi_a dat antibiotic pt 5 zile 1 la 12 ore.
am dormit azi de am spart si am mancat si 2 kg de cirese creca.
EUMADA felicitari pt grasunica
ELENA stai linistita si sa ne rugam la dumnezeu sa mai stea bebei inca putin la mami in burtica
MONILAND ff frumos cariciorul sa_l foloseasca fetitele cu bine
va pup si sper maine cand intru sa nu gasesc iar capitol nouca raman in urma mereu

monica mamica in devenire+36denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am fost si noi in parc azi. cu toate ca am stat numai pe banca...tot ma simt obosita.
[Alinalex sarcina usoara sa ai si un bb sanatos.
Crixia nu cred ca ai exagerat,. ai mers la ora buna si nu ai stat mult. eu as repeta, daca as fi in locul tau.
Alex@sara spor la dovlecei, sa nu-ti fie rau pe urma.
Elenada ma bucur ca s-au mai linistit bebeii. poate si-au facut o obisnuinta zilnica din asta.
Monica cat e kg de cirese la voi? stiu ca tare scumpe erau cand am stat noi acolo, cartre 8-10 euro kg.
Eumada ma bucur ca e totul ok si grasunica si-a dat cordonul jos de la gat.
Lucialu eu zic sa mergi la un restaurant, daca nu ai facut-o pana acum.

revin mai tarziu...acum vrea marco jocuri cu thomas pe comp.

_
Gio34+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna seara!

am fost si eu azi la contol. bebelul are 2.665 kg (cu plus minusul de rigoare), e bine, bataios...doar ca colul meu e moale si scurtat si mi-a dat sa-mi pun utrogestan si sa maresc doza de no-spa la 3 pe zi. si bineinteles, sa stau cuminte. dar se poate asa ceva cu "duracell" cu mine?!
sper numai sa nu nasc taman cand e plecata doctorita, adica in ultima saptamana din iunie.
va pup si noapte buna!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

danielle, din cele 3 ceaiuri de anason, chimen si fenicul recomandate la noi, pe site-urile din us cel de fenicul l-am vazut cel mai des aparand ca f bun pt lactatie (uneori zice si pt colici). Si ca ceai si chiar ca ulei esential, 2 picaturi intr-un pahar cica ajuta enorm la producerea de lapte. Se poate folosi si pt sfarcuri iritate, comprese cu ceai de fenicul, reduce durerile.
www.bodyandfitness.com/Information/Herbal/Research/fennel.htm" target="_blank">reteta

Patricia, uite www.youtube.com/watch?v=MsVI4q0ksHY" target="_blank">aici despre canale infundate, dar poate nu o sa mai fie nevoie de data asta . oricum e bine de stiut ca sfat general.

Fetelor, in 1 and despre biserica, adevarul e ca nu conteaza daca suntem noi sau nu de acord, sau daca ni se pare corect sau nu, ci e sau nu e corect. Acum, eu mereu fac diferenta intre ce "obiceiuri" religioase exista si cu adevarat ce inseamna Dzeu. Aici da, as putea pune "nu mi se pare corect", insa nu folosesc criteriul meu de a evalua (daca e sa o luam asa, ce, suntem "de acord" cu Dzeu in atatea? dar asta nu conteaza) ci mai degraba un bun simt crestinesc sa zicem.

Nu stiu de unde vine faza cu "esti murdara" sau nu scoate bb afara pana la botez, dupa mine sunt superstitii, si stiti cum e, unde superstitiile sunt multe, credinta e putina. De aia e bine sa gasim care sunt "traditii" (ca sa nu le zic babeterii fara baza religioasa) si care e recomandare, sfat sau ordin de la Dzeu.

Eu o sa scot bb afara la cateva zile, mai ales ca vremea permite, insa o sa evit cat posibil aglomeratii si spatii inchise. Parcul e cel mai bun loc, zic eu.

[blue]Alina[blue], am tot auzit si eu fraza ca bebelusii nu sunt murdari, dar cand obiceiurile is asa de diferite, ca sa ii speli o data, de 2 ori pe zi te fac sa te simti aiurea. Calea de mijloc e cea mai buna cred eu. Desigur ca impartim retetele, pentru mine totul e nou, dar de cand tot citesc si aflu multe, ma simt deja "into". Tu ai experienta. hey, si de ce zici ca speri ca vom alapta eu sunt SIGURA ca vom alapta (cine isi doreste) si cel mai adevart ce am auzit desore asta e urmatoarea fraza: "Breastfeeding is a SKILL", adica trebuie INVATAT, desi mamele in general asteapta sa vina de la sine. Ei bine, vine ceva si din instinct dar daca te lasi numai pe asta de aia o sa zici ca nu am avut lapte, ca bb nu se satura si etc etc. Eu zic ca o sa alaptezi mult si bine si tu

34+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu nici nu ma gandesc sa nu alaptez. Vreau exclusiv alaptat la ambele fetite. Sa vedem ce o sa iasa

Am montat caruciorul, dar cand sa fac poze m-a lasat bateria. O sa-l vedeti maine.

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

si eu am vrut exclusiv...doar ca nu s-a putut. a trebuit sa-i dau si completare. sper de data asta sa mearga. ideea este sa nu fim stresate. ca stresul diminueaza lactatia. va spun din proprie experienta.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Moni, bravo, that's the spirit! Ne facem galerie si o sa reusim!

Sa pui pozele cu carucioarele montate, arata super!

Alina, ai rascolit orinta de gogosi din mine! Acu vreao 2 sapt imi veni o pofta, m-as fi dus sa cumpar, dar numai de alea americane covrig asa is aici, cu material fainos, m-am saturat de ele.
Asa vrea una gen Gogoasa Infuriata!!! Cu finetii!!! . Si daca ma pun pe facut nu ma opresc din mancat, of, poate fac putin putin, de pofta, sa vad!

Si ca sa intru in linie cu voi, am facut si eu dovlecei, Giova, ai raspandit boala . Numai ca am facut cu smantana, gasisem pe net o reteta, au iesit delicioasi, desi nu prea is fan dovlecei io.
Planuiesc sa nu mai mananc prajit caci de veo 2 zile am o aciditate de mama mama! Sa vad daca tine (acuma cu gogosile si ah, si cu salata de vinete in cap, thhhx :P)

Va

34+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput