Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 20
Raaluca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel Neata tufete! Poftiti la ![]() Gigelica, drum bun! Si eu zic tot ca fetele: sintem obositi, sintem stresati si noi si barbatii nostri; poate ei putin mai tare pt ca nu au instinctul sa ii ajute si nici practica noastra. Dar sint buni taticii pentru ca-s ai nostri si noi i-am ales ![]() Raportam o zi cu soare, azi mi se termina concediul de maternitate; medicul mi-a dat prelungire 4 saptamini (maximul admis) si mi-a zis ca poate fi refuzat de catre securitatea sociala sau pot sa am un control acasa; si pt ca faptul ca alaptez nu este un motiv de prelungire (sa mai zica cineva ca astia nu fac tot ce e posibil ca BBii sa ajunga pe mina lui Nestle si a laptelui praf) a scris ca-s deprimata ![]() ![]() Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Simpatic dr. tau!

Raaluca spune:
ADA1974
uite aici link cu legile si aplicarea lor:
http://mamici.blogspot.com/
Parerea mea este ca daca ai platit impozit si toate cele la banii aia, trebuie sa sa puna la venituri. Se pun toate primele, al 13lea salar'...daca s-au impozitat si s-a oprit CAS...si restul

Raaluca spune:
Zicem si noi LA MULTI ANI!
Gilulia Alexandra
Tudor
Teodor Ioan
Multe 

ptr mamicile lor brave!!!
Galushca spune:
Chatonelu, examenu este o peste ora jumate.
Dyana, zic si io ca wrapu e bun. Recomand wrapul din doua bucati cilindrice, acum ca m-am jucat cu ambele, ala mi se pare mai bun, se lasa mai putin. Si marsupiile Baby Bjorn mi s-au parut ok, au putine catarame si chestii suparatoare.
Pupaturi la toate fetele, ma duc sa ma pregatesc.
aris26 spune:
| citat din mesajul lui Galushca Chatonelu, examenu este o peste ora jumate. Dyana, zic si io ca wrapu e bun. Recomand wrapul din doua bucati cilindrice, acum ca m-am jucat cu ambele, ala mi se pare mai bun, se lasa mai putin. Si marsupiile Baby Bjorn mi s-au parut ok, au putine catarame si chestii suparatoare. Pupaturi la toate fetele, ma duc sa ma pregatesc. |
pai ia sa bagam nishte agitate ca de mult nu le-am mai pus la treaba
BAFTA!!!!

Raaluca spune:
| citat din mesajul lui Galushca Chatonelu, examenu este o peste ora jumate. Dyana, zic si io ca wrapu e bun. Recomand wrapul din doua bucati cilindrice, acum ca m-am jucat cu ambele, ala mi se pare mai bun, se lasa mai putin. Si marsupiile Baby Bjorn mi s-au parut ok, au putine catarame si chestii suparatoare. Pupaturi la toate fetele, ma duc sa ma pregatesc. |
Tinem si noi pumnii pentru Galushca cea examinata!!!

Raaluca spune:
| citat din mesajul lui dyana27 hai ca-mi tot aduc aminte cate ceva: vreau sa cumpar marsupiu pentru bebe; sfaturi ceva????? am auzit de unele in care poti sa-l tii si cu fata dar si cu spatele la tine, si mi-ar place asa, ca bebe e foarte curios si de multe ori vrea plimbat cu fata la lume si sprijinit doar cu spatele de mine ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel minunea noastra David |
Eu iti recomand wrapul sau slingul sau mei tai (ca acus' a aparut si la noi) Sunt mult mai sanatoase si chiar recomandate ptr bebei.
Sling si mei tai gasesti aici
http://www.sling.ro/
http://poarta-ma.blogspot.com/
petrean spune:
fetelor.tb sa va fac partase la bucuria mea..a promulgat in sfarsit basescu legea pt gemeni...deja ma batea gandul sa merg la lucru..mi se oferise un post cu un salar de 1500 ron...acum pot sta aksa pe 1600![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
aris26 spune:
cum arata wrapul asta despre care zici?
marsupiile bineinteles ca nu se gasesc la noi,au magazine si in lituania dar romania nu

Izia, 23 mars 2009