Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 19
petrean spune:
diana eu am avut la Andrei si din ala cu fata..si cu fata la mine...si le foloseam alternativ. Acum imi vor prinde bine..mai ales ca de la 3 luni l-am pus si pe Andrei..si vom iesi fiecare cu gogoasa lui![]()
![]()
![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Chatonel, azi pun pachetul pt tati tau. Am cautat codul pe google, ca nu-s lamurita cu cifrele alea. dar cred ca e ok. Mi-e asa de rau si azi. macar daca vine week-endul, vine mami la mine, abia astept.![]() *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
nici io nu-s lamurita cu codurile alea, dar la posta tre sa stie ei ce si cum!!!
Profita de timpul cu mami tau si incarca-ti bateriile!

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 neatza fetele cine are nr de tel al Luciei (Gigelica)????????? am sunat surioara si BIFIFORM se da o data pe zi 0,3ml (cel mai usor cu seringa, ca sa se poata doza bine). poate cineva sa o sune??????? monica tu nu ai nr ei? tare vreau sa o ajut, dar uite ca m-am culcat aseara inainte sa vad mesajul ei. |
O sun eu acum.
Multumim!

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui aris26 petra - da tot cu mameloanele alea, ii mai dau si fara cateodata dar ba nu stie sa apuce sanul,ba incepe sa ma doara. nu vad cum i-ar face rau,doar sunt o gramada de copii care mananca doar biberon. |
Aris
, multumesc pentru raspuns. Si eu gandesc ca sunt copii care papa doar biberon, insa imi fac griji 
Si la mine e la fel, in timp ce altii se distraza eu fug in masina sau ma inchid intr-o camera, dar asta este, cand il vad cat este de perfect si cum topeste pe toata lumea, zau ca imi vine sa-l mai iau la o tura de laptic ca sa creasca si mai mare si mai dulce!!!

Voi pune si eu poza curand, ca sa nu credeti ca ma laud degeaba!
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
Ayla21 spune:
Lucia nu raspunde, dar i-am da SMS.
Dodo am facut pachetul si pt tine, cu rochitele de la Bazar, plus costumasul de blugi. As fi vrut sa ii trimit ceva si lui Bogdan, dar nu am reusit sa mai merg la cumparaturi. Dar pana pe 30 ii cumpar si lui o jucarie.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui m_monique aris26 eu nu am nici o jena cu alaptatul. alaptez oriunde: parc, terasa, restaurant, mall, hipermerket. cui nu-i place sa nu se uite. si cu andrei am procedat la fel. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Simona, monique, sunteti tari, eu l-am alaptat de nevoie la Sibiu intr-un hipermarket, la un barulet de acolo, nu era nimeni in afara de trecatori si am fost atat de tensionata incat m-a simtit, nu-l tineam nici bine si, desi nu e deloc plangacios - numai la botez au tremurat geamurile bisericii
- s-a pus pe un plans de am atras instantaneu atentia, asa ca am plecat in tromba la masina MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui cris_tinaus salutare fetelor si la masina am luat aparatori de soare si stau in spate... |
si eu tot cu aparatori
Inseamna ca mai am de lucrat l;a atitudine putin, desi nu cred ca imi va iesi....
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
aris26 spune:
neatza...sau ma rog
acum a adormit si piticul meu,fix cand am terminat jumatate de cafea si nu mai am nici un chef de somn,de la 7 ma rog de el sa mai doarma putin si nu vrea si pace.
aseara am indraznit sa ieshim in orash la masa. am comandat noi toate bunatatile si cum am pus meniurile jos a in ceput scandalul asa ca am urlat:"chelner,totul la pachet!" si am fugit acasa unde am mancat toti trei simultan![]()
vad ca mai toate ati incercat macar o data alaptatul in public. poate ca are si galushca dreptate,eu nu ma vad in principal mama lui alexandros ci aris femeia...probabil asta e buba. oricum nu ma mai plang pentru ca ieri dupa ce am tot scris pe aici despre ofurile mele cu alaptatul m-am trezit ca s-a cam golit rezerva nationala
.pana seara m-am reglat dar am tras o sperietura zdravana.asa ca e buna vorba aia cu ai grija ce iti doresti
dyanna - mai bine iti iei un wrap. e mai ieftin si poti sa il prinzi intr-o gramada de feluri. in marsupiu asa cum mi-a explicat kea nu sta grozav. sta cam atarnat. da o cautare pe poze si vezi ce zice si surioara ta referitor la pozitie. daca totushi vrei marsupiu,am vazut unele frumoase la mother care. sunt negre simple simple
aris26 spune:
petra - stomatologii au ajuns la concluzia ca dintii de lapte nu au nici o legatura ca forma si pozitie cu ce urmeaza sa aiba copilul la final(piuuu ce exprimare tampita am gasit si eu
dar nu imi vine mai bine)
uite eu am avut 2 dinti un pic strambi deshi am mancat doar tzitzi natural pana la 6 luni. daca e sa aiba frumusetile noastre de baieti(vai ce modeste suntem)dintii un pic strambi le pumen aparat si ii facem noi perfecti![]()
si hai cu pozele alea mai repede ![]()
aris26 spune:
fetelor,mamicile de martie-aprilie 2010 ashteapta cu infrigurare testele pozitive ca sa se deschida lista. ce ziceti,le facem o mica galerie???
hai sa ne incurajam urmashele