Timisoara Impreuna(153) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Aidule, ce matinala esti...
Ne-ai facut si cafeaua, merci...

Si io..pe aici, ma chinui sa ma trezesc...sa ma apuc de treaba prin casa.
Mergem vineri la strand din nou, la Mako, ca sambata si duminica ploua la ei...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Neatza,

incerc si eu sa ma trezec....si e asa de greu....in rest abia astept concediul....

Doris, site-ul meu de meteo spune ca o sa fie soare sambata la Mako, uite www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|HU|HU007|MAKO&metric=1" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Vicki, merci, da uite www.meteoprog.ua/en/weather/Mako/" target="_blank">aici ce arata sambata...
Acu dupa care sa ma iau?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

dupa amandoua....mergi si vineri si sambata si duminica

Mergi la inceput

Vicky, cel mai sigur asa...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare la lume....noi suntem ok...vanataile trec...poate aflam si ce se mai petrece cu casco azi.....trebile merg liniar....n-am nimic nou sa va impartasesc...Va tzuc cu drag!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

salutare si de la mine ...

deci, Vicki si Doris vad ca sunteti puse pe fapte mari ... excursion la Mako ... frumos ...
Ana , sa va reveniti cat mai repede ... mi-e dor de postarile tale pline de umor.
Aida merci de cafea, ce mai faci? te simti mai bine?
Mariaa off, ce-as mai manca si eu inghetata, mi se scurg ochii pe strada cand vad inghetata ... dar acu tre sa stau cuminte pana imi trece problema cu gatul asta ... si dupa aia dau atacul . azi dimineata am fost de mi-am facut exudat faringian, sa vedem daca iese ceva ...

va pe toate

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare!

Azi zi de iures total la serviciu, am inceput cu stangul, poate de unde nici n-am prea dormit azi noapte (cauze multiple). Am tras tare pe urma toata ziua sa-mi rascumpar greselile.

Vestea buna e ca a fost prima zi cu dureri doar moderate, asa ca nu a trebuit sa iau calmante. Vreau sa incerc acum, daca se potoleste criza, sa tin un regim din ala drastic si de lunga durata, poate reusesc sa scap din cercul asta vicios. Si accept, chiar va rog daca ma auziti ca ma abat de la el.,

In rest, diverse peripetii ... inclusiv tratament psiho azi noapte pentru spiridus. i-a cumparat bunica o mingiuca din aia antistress, si Lori o tot baga in gura pana i-a spart invelisul si i-a ajuns in gurita niste praf din ala. Nu stiu ce praf era dar Lori se jura ca n-a inghitit nimic, doar s-a manjit pe la gura cu el. A certat-o bunica-sa, nu stiu ce i-a spus, dar azi noapte, cand erau tunetele mai tari s-a trezit si Lori plangand de mama focului ca nu vrea sa moara, ca daca patzeste ca Alba ca Zapada. Si a facut o adevarata criza de frica ... care a trebuit potolita cu maxim de diplomatie.

Va pe toate cu mult drag, is franta de oboseala si neuronu nu mai duce prea multa concentrare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Danuta draga....sanatate maxima...cat despre Loriana...no comment,femeie!Ai cu adevarat o fetita,ca si Luana,la casa omului...Auzi la ea,ca pateste ca Alba ca Zapada....deci nu pot decat sa spun ca tzuc fruntea de printesa a lu' fi-ta si raman muta la performantele ei scenarice...tzucuri mari si multe fetei tale...draga de ea!

Getuto,iesitze-ar bine exudatu' sa-ti iasa,ca sa papi si tu neshte enghetzata ,femeie!

Pupixuri la toate....Mai vine ploaia?!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput