Timisoara Impreuna(153) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

criss scumpo , zi cum e cu liniutele? ... ca de cand te urmaresc fato sa te prind pe undeva

... gata si io in pasi de melc la culcare , va

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Aida, din pacate liniutele n-au fost sa fie. Dar nu e timpul pierdut. Sper sa apara intr-o buna zi.
Te pup iubita si pe bebitul tau.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor sa aveti o saptamana buna

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

N-am mai plecat...mi-e rau , rau si ff rau...ma scuzati ca ma plang...cred ca ma bag la subiectul cu mame ..cu mai multi copilasi...ele ma inteleg mai bine...ca sa nu va stresi pe voi...

Silva...bafta cu casa..ce e al vostru e pus deoparte...rabdare...da fara tutun...noi primim banii de la banca ...dar mai incercam sa negociem cu proprietarii...io nu ma dau in vant dupa ea...da...dac ao fi sa fie a noastra sa fie...

dani ......imi pare rau ca iar ai probleme...nu stiu cum sa te fac sa iubesti fructele...nici salatele de fructe nu-ti plac?

va pup pe toate ...ma duc sa dorm....greatza masii

mihi 9+

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

'neatza, neatza, neatza...
Doamnelor,cafeaua e servita
Uite ca a trecut si noaptea......deseara am fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, fetele...

Adi, merci de cafea...
Io bag seama ca n-ai dormit tu prea bine...

Nici eu n-as dormi bine sa o stiu plecata...asta e clar...
Cati ani are fata ta?

Mihi, imi pare rau ca te simti nasol, ca n-ati mai putut pleca, dar starile astea vor trece pana la urma, tu stii cel mai bine asta...

Monica-elisabet si Criss,

Andanii, felicitarile mele, draga mea! stiu cat de greu a mers, si cu cate eforturi!

Danitin, am dat vreo 4-5 kg, pana acum, dar cred ca voi stagna, din cauza lasatului de fumat...am niste pofte... de necontrolat...asa ca ma bucur sa ma mentin macar...

Ana, vad ca sunteti liniari...
Va pupalim pe toti ...

Mariuka, s-o trezit neuronu tau?
Hai pupixuri

Geta, trece raceala?
acus plecati in concediu, ce fain...
Inesuca mea inca tuseste, da scapam noi si de tusea asta...

Silvana, noi tinem pumnii sa iasa afacerea, intr-un fel sau altul...
Aloooooo, aterizeaza mamaaaaaaaa! faceti loc!

Aidule...cum esti iubita?

Andule, mai existi? mai te afli?

Azi pleaca mamanu meu din Grecia, spre Baia Mare.
Sper pe vineri-sambata sa fie acasa.
Deja mi-e dor de ea... de Ines nu mai zic...

Fug pe la 10 la casa 2, sa fac potoale...apoi la munca de la 14...
E grele zile...
Si cald...da ma consolez, ca vine repede we, si-s in bazin la Mako...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata buna si de la mine ....

merci Adi-adi de cafea ... e nevoie, imi pica ochii-n gura de somn
Doris faine pozele de la Mako, cred ca v-ati distrat pe cinste. mergeti si weekendul care vine?
Mihi draga io stiu din pacate ce inseamna starile astea de greata. am avut parte de ele 2 luni nonstop la inceputul sarcinii, a fost groaznic, mi-era greata continuu. asa ca te inteleg ... plus ca tu mai ai si alti copilasi la care sa le porti de grija. te cred ca ti-e greu... eu sa stii ca te admir , esti nemaipomenita. mi-as dori si eu sa pot fi ca tine.
Ana ce mai faceti, or mai trecut vanataile? tot n-ati aflat nimic de nesimtitul ala din cauza caruia s-a produs accidentul?
Silvana succes cu apartamentul . cand soseste mama ta?
Aida esti mai bine?

eu am fost ieri dupamasa la medic, diagnostic: faringo-amigdalita, am primit tratament. trebuie sa am grija sa nu mananc nimic rece, sa ma feresc de curent si aer conditionat. sper sa treaca in cateva zile ca m-am saturat de atata bolit. uf ...

pe toate, sa aveti o zi buna

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineata! Se anunta zi caniculara si, cica, la noapte posibil furtuna ... asa ca aveti grija sa fie tot poporu' cuvantator si necuvantator in casa la ceas de seara.

Dorisake, banuiesc ca e greu sa infranezi si pofta de mancare si aia de fumat, dar se merita ....

Mihi, te intelegem si noi, eu numai incerc sa-mi imaginez viata cu spiridusul x 3 ca sa nu mai zic de x 4 si ma ia cu ametzeala. Asa ca pot sa inteleg ...

Geta, bine ai venit in club, si eu m-am saturat pana peste cap de boala . Chiar stateam si ma gandeam ca taman' acu, cand s-au aranjat si la mine in viatza lucrurile bine, casa e cata aranjata, copilu' bine si frumos, viata de familie ok, serviciu cum mi-am dorit, trebuie sa ma sacaie aproape zilnic durerile astea, si mari si jenante ... iti dai seama ca ma mai sramb, ma mai vait si ma intreaba colegii ce am, si eu ce sa spun, ca ma doaie cuiu? Naspa rau ...

Adi, a trecut si asta, nu te ia nostalgia la gandul ca deja, sta si fara tine ....

Mie mi-e tot rau , nu se mai termina odata, si mi-e groaza sa ma duc la medic, pentru ca la cum o dau dintr-o criza in alta tare mi-e frica ca nu sunt hemoroizii ci, din nou, vreo chestie din aia cum am mai avut si care trebuie operata. Si nu stiu cum am sa trec inca o data prin durerile alea si recuperarea de dupa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Neatza...io va dau lapte cu cereale...acu ma simt bien cat de cat...mi-a dat homeopata ceva ieri...sepia ii zice la remediu,,,sa vedem cum functioneste...asta fluieram de dimi...si Lori m-a stopat ca nu se poate uita la desene:

Getuta...imi pare rau ca esti betegutza...tratament homeopat sau naturist nu te-ai gandit sa aplici?...in privinta copilasilor...si tu poti fi ca mine...toate puteti fi...dar tre incercat...doar toate suntem fice ale Evei...

Dani...off si iara off...io nu stiu cum mai rezisti?...nu incerci si la Maslok...poate te ajuta aia cu ceva prafuri...sau sa-ti dea ceva sa urasti mezelurile si sa iubesti fructele...mi-e acuma organismul imi accepta numa chestii naturale...serios...mi-e scarba de multe cheestii...mezeluri, carnuri...sucuri din magazin...mancarea preferata branza cu rosii si slana

dorisake...era cat pe ce sa cred ca si Ines ii in grecia...dupa aia m-am lamurit ca si ei ii e dor de mamanu tau...as duce copiii azi l;a strand da mi frica de gripa porcina...poate o fi vreun "american" ratacit pe acolo...faine pozele de la Mako...nu erau multi manelisti?

adi_adi...ai fata mare...cum e aerul in petrosani...io cred ca-i mai curat defcat cel de acia...daca-ti spun ca m-as muta din TM inapoi in HD...ma bat fetele astea ca nu iubesc banatu...la Eva mai exact cum ii spune Arpi...adica Deva

andanii...felicitari... iti dau o reteta super de slabit...si poti sa manci cat vrei...io daca continuam...ajungeam la kilele inainte de Arpi 60 si poate chiar cele inainte de Lori 55...alaptat la greu

sa avezi o zi faina...pupacesc gasca

miha 9+

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutez si io fetele...suntem tot liniar...

Ce sa va zic?Nu va mai iau cu randul...va doresc numai sanatate la bolnavioare si sa va treaca greturile si starile de rau,tin pumnii la implinit de vise si dorinte si in rest sa auzim numai de bine!

Va tzuculesc cu drag!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

moamaaa, ce vant de pustietate bate pe aici!!
si io care credeam ca va gasesc pe la finele subiectului

Criss, hai iubita ca-ti tin companie in asteptare, sa nu te simti sigurica
aida pup strans!
doris, cum esti cu mana, ai scos ghipsul, da?! e mai oke?
mihi sa treaca toate alea...tin minte ca primul lucru am simtit gust metalic in gura, parca muscasem de-un fier, nashpa rau. pup sa treaca repedea
dana, uh...ma crezi ca nu mai stiu ce sa-ti urez?! din tot sufletul ti-as zice ceva de bine, fata draga! chiar nu se poate rezolva cu nimic?! [parca pe mine ma doare cand te 'aud' si-mi imaginez ce crunt ii...uhhh si brrr!
andule, numa-nainte, munca-i de noi! ne paste o statuie for sure!
silvana, cum sunteti? ceva news cu casa? a ajuns mamonul tau?!
viki, deia, deianira, pe unde bantuiti?!
moniq, pe suflet
monica-elisabet, declar deschis...am facut o fixatie pentru tine...io te vad neagra, mirosind bine, abia luata de pe nisip guess what?!
andanii, felicitari pentru kilul in minus! excelent fata draga, cata vointa poti sa ai!!
getutuleeeee, uh, cum fras ai incaltat-o mei...citind ce ai postat mi-am dat seama ca atata inghetata ca anul asta n-am mancat niciodata! pe principiul - ori/ori
ana, voi cum sunteti? cum ii cu masina pana la urma? trecut vanataile si umflaturile?
adi_adi, ce emotii cred ca trebuie sa fii avut...uh...bine ca-i acasa acuma! ce vremuri faine, excursii, tabere, alea alea...ce ciorba, ce gradina, ce job, ce treburi, ce probleme...

despre noi nush ce sa zic, suntem noi si gata. zic doamne ajuta ca suntem bine si atata. restul nu conteaza
va tzuc imprastiat si sa aveti o seara faina

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput