Timisoara Impreuna(153) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 16
Criss75 spune:
Aida scumpa, o
pentru Emma, o imbratisare pentru tine si un
pentru samburel. Sper ca esti bine, atat cat se poate sa fii bine, si sper ca bebe e bine si el.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
danitin spune:
Raportez cu onor! Stress maxim, zaluzii chiar s-au pus pe monitorizari la sange, asa ca e iures mare la job ... Bine ca suntem in parametrii. La Lori e maine ultima zi de antibiotic, sper din tot sufletul sa nu agatze vreun virusake nou in urmatoarea zi. Eu tin regim la sange
, verzituri, musli, ceai verde, fructe ....
dar, Slava Domnnului, ma simt bine ... Astept weekendu ca pe soare ....
Pup toata trupa ...
Doris-Alina spune:
Neatza...
Dau eu prima cafea...

Ati auzit? a murit Michael Jackson 

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Ana68 spune:
'Neata....
Dumnezeu sa-l hodine pe Michael Jackson !!!!
Pentru Anda si Doris: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138566
Tzucuri voua si sa aveti week end la superlativ!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Mariaa spune:
s-a dus ieri impreuna cu Farah Fawcett sa cante impreuna cu Freddie si cu Ray in ceruri.
Dumnezeu sa-i odihneasca!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
aidaciolac spune:
hello si io pe aici , imediat plec prin oras , va
si o zi buna sa aveti 
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
andanii spune:
io-s la lucru 

vremea asta ma deprima 

ma dor toate ca-s inainte de rusi 

sa mai scriu doris ???? cred ca mai bine nu ..... 

pup toate zuzele si sa aveti un we fain 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
pianna spune:
fetele, stiti vreun medic de familie dispus sa mai primeasca clienti, in zona Balcescu sau Sagului?
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pianna fetele, stiti vreun medic de familie dispus sa mai primeasca clienti, in zona Balcescu sau Sagului? |
incearca la clinica lui Grigoras sau prin zona sunt cativa medici de familie ... cred ca trebuie sa mergi personal sa te interesezi
haideti sa cititii interpretare de bebe

Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
URGENT!!!!
Doris e la spitalul Odobescu , etajul II sal 14
... fug sa pregatesc ceva ....
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()