Timisoara Impreuna(153) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 15
principe spune:
ASTAZI AVEM "PETRECERE DE INGERI"
va rugam sa nu plangeti ca sa nu le stingeti "lumanarea de aniversare"
TE PUP SI TE IUBESC MAMICA DE INGER EMMA AIDA(LICURICIUL)
http://www.flickr.com/photos/39809665@N06/?saved=1
Mariaa spune:
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
Ana68 spune:
'Neata fetelor....va doresc o zi la superlativ,tuturor si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Doris-Alina spune:
Neatza...
Dau eu o cafea...

Geta, drum bun! si distractie placuta!
Silvana, deci inteleg ca exista o rezolvare la problema cu coloana?
Tin pumnii sa fie ok...
Ce face Maika? S-a acomodat?
Maria, ce fain arata chestiile alea ale tale...
Am si io un morcov mare azi, la 12 am programare la gineco...
Sper sa fiu ok...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
pianna spune:
neatza!
Eu am fost ieri la gine, si mi-a zis ca-s sanatoasa-tun![]()
Aida, numai ganduri bune si multe flori 

Mariaa.. fara cuvinte

aidaciolac spune:
va pup dragelor , grupat si en detail si va multumesc mult 
pianna bine ai aterizat in wild wild west ![]()
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
andanii spune:
aiduk sa nu te mai aud cu multumesc ..... daca as putea sa-ti alin macar 1 % din durere ..... of dumnezeule cat imi doresc sa te pot ajuta cu ceva , cumva .... nu stiu ..... te pup pe suflet

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
Somleac spune:
Aida, te imbratisez mult de tot. 

Scuze de intarziere , dar ieri n-am avut PC prin preajma.
Va
si pe voi fetele grozave din Timisoara.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008

Odihna buna pentru ingeri. Sa le fie toate clipele de dincolo pline de senin.