am furnici in apartament:(

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da detalii cu lamaia aia. Si eu ma lupt cu furnicile. Mi-e si mila de ele cate extermin in fiecare zi. Am un fas cu care dau dar nu am remarcat sa aibe efect decat daca dau direct pe ele si tot apar.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Eu stau la etajul 7 si tot urcau in urma cu ceva timp furnicile. Acum spal pe jos cu o chestie care se numeste Sano Floor, in cutie verde si care are in continut si ceva contra insectelor, fara a fi periculos pentru oameni. Asa scrie pe cutie.
De cand folosesc Sano, nu mai am probleme.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Da detalii cu lamaia aia. Si eu ma lupt cu furnicile. Mi-e si mila de ele cate extermin in fiecare zi. Am un fas cu care dau dar nu am remarcat sa aibe efect decat daca dau direct pe ele si tot apar.

Se lasa lamaia sa mucegaiasca, iar pudra obtinuta se va presara pe traseul furnicutelor. De asemenea, e efcienta si lamaia mucegaita plasata in apropierea locului unde si-au facut "casuta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ideea e ca la mine nu aveau un traseu bine definit. deh, sunt furnici de berceni, mai idioate ashea! le gaseam peste tot, nu-mi dadeam seama pe unde vin. covorul din sufra era plin............vad ca au disparut.

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

pui apa in galeata si storci 2-3 lamai in ea, apoi dai cu mopul sau burete/perie peste tot. Furnicile nu suporta mirosul de citrice si pleaca la vecini. Am vazut asta la tv si am verificat, la mine urcasera la etajul 8

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

ideea e ca la mine nu aveau un traseu bine definit. deh, sunt furnici de berceni, mai idioate ashea! le gaseam peste tot, nu-mi dadeam seama pe unde vin. covorul din sufra era plin............vad ca au disparut.

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Bey, te rog frumos! Si furnicile de colentina sunt la fel de ametite! Nu am un traseu anume, sunt peste tot!

Cat despre etaj, v-am luat ale mele sunt alpiniste in toata regula: etajul 10

O sa incerc faza asta cu lamaia stoarsa ca deja nu mai stiu ce sa fac si orice fas mai puternic mi-e teama sa dau ca sa nu linga fi-mea.

Mergi la inceput