am furnici in apartament:(

am urmatoarea problema: m-au invadat furnicile! stau la etajul 4 si o ferma de furnici in sufragerie. cum pot scapa de ele?
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
Raspunsuri

roli25 spune:
Eu am scapat cu Regent. Se gaseste la farmacii veterinare.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

mychydutza spune:
multumesc! ai folosit? e din ala care miroase ? ca am copil mic....

Alinutzaa spune:
Regentul nu miroase, dar e destul de toxic si daca nu poti pleca cu Andrei cateva zile...sincer eu nu l-as folosi.
Pentru furnici mai este bun si praful de creta. Mamei ii intrau in apartament (etajul 2)pe geam. A pus praf de creta pe drumul lor si gata, a scapat de ele. Am mai auzit si de acidul boric.
Dar capcane pentru furnici nu exista? (cum sunt cele Raid pentru gandaci)
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor

roli25 spune:
Am folosit cu copii mici in casa. Nu miroase. E o sticluta mica pe care o amesteci cu apa (scrie pe e cata apa...nu mai tin minte) si apoi o pui intr-un recipient cu pulverizator (din acela de plastic cu care se stopesc florile). Pulverizezi pe la canturile geamurilor, pe balcon, pe zidurile exterioare la geamuri si la balcon si pe la colturi prin bucatarie, hol. Daca poti sa le urmaresti traseul sa vezi pe unde vin ar fi foarte bine sa dai acolo. Oricum nu da acolo unde au acces copiii.
Eu am scapat si de furnici si de gandaci.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Dana_bebe spune:
regentul nu e toxic pentru mamifere - eu aveam gandaci cand stateam la bloc scapam un an de ei dupa ce stropeam cu el (o fiola la o sticla de solutie de spalat geamuri - e concentrat dar nu e grav - dupa se arunca recipientul)
eu nu aveam bebe dar aveam 2 pisici - nu au patit nimic niciodata si iti dai seama ele isi ling labutele mult
anul asta eu am luat din brico un spray anti furnici - a fost fff eficient nu mai stiu insa numele
iti scriu maine
verifica si daca e toxic pt maminere

anda141 spune:
Daca te ajuta cu ceva, eu am furnici la etajul 6 in bloc nou , construit acum 2 ani. Nu stiu de unde intra si ce cauta...ca din cand apar . Si nu la bucatarie unde sa zicem, ca ar veni dupa mancare , le gasesc in dormitor , in baie. Habar nu am cum urca tocmai acolo si pe unde. Am cumparat un spary de furnici, mor alea si vin altele, asa ca am renuntat . Ma intoxic degeaba, mai bine le aspir . Nu sunt f. multe dar apar din cand in cand pe parchet.

aidaciolac spune:
pe mine nu m-au vizitat anul asta sincer mie chiar imi plac
isi fac treaba si apoi dispar. Niciodata nu au stat mai mult de o saptamana. Si acum ca am vazut subiectul imi dau seama ca anul asta m-au ocolit
si chiar imi pare rau
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

mychydutza spune:
hahaha. aida ti le trimit pe ale mele la pachet! nu pot sa zic ca ma deranjeaza, dar aveam multe. le vedeam cum patruleaza pe covor in sufragerie.....sau stau ciorchine pe vreo firimitura de paine. am cumparat regent, de fapt un inlocuitor ca regentu nu mai exista. am dat peste tot. nu cred sa fie o problema cu andrei, pt ca s-a uscat repede substanta aia. maine sterg cu mopul si sper sa fie ok........