Puiuti de Randunici 2008!! (271)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hahahahahaaaaaaaaaaaaa Naty are clona Eu am zis de mult ca Iulia seamana cu mami, dar voi nimic ...jap jap doua perechi de palme de la Stela, si-acum ma mai ustura obrazul Cica nu-l stiu eu pe tati Pai ce nevoie am sa-l stiu daca n-a contribuit cu mare lucru acolo la facerea copilului
Am vazut si pozele cu Andru Baiii Rami bai, ce-i risipa aia de teren acolo? Eu stiam ca la tara se foloseste tot tot...o ceputza, un ardei gras, un mararut Auzi la ea, un hectar de gazon
Si sa nu uit, am studiat si blogul lui Pupa Microbista rau, ma mir ca aseara n-a aparut la pariurile de finala

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mimo, mergem la bulgari , la Nisipuri.
Eu, ca babele, alea lui Gecko, am alta durere cu gazonul Ramonei, cine-l uda frate ca la noi e motiv de divort , mai avem putin si ne luam vaca ca e deja fan.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Hahahahahaaaaaaaaaaaaa Naty are clona Eu am zis de mult ca Iulia seamana cu mami, dar voi nimic ...jap jap doua perechi de palme de la Stela, si-acum ma mai ustura obrazul Cica nu-l stiu eu pe tati Pai ce nevoie am sa-l stiu daca n-a contribuit cu mare lucru acolo la facerea copilului
Am vazut si pozele cu Andru Baiii Rami bai, ce-i risipa aia de teren acolo? Eu stiam ca la tara se foloseste tot tot...o ceputza, un ardei gras, un mararut Auzi la ea, un hectar de gazon
Si sa nu uit, am studiat si blogul lui Pupa Microbista rau, ma mir ca aseara n-a aparut la pariurile de finala

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
cum ma mimo la tara,pai tu nu ai auzit de metropola bals?..am si ceputza si rosioare asa cat sa le gustam ..in rest avem la tara la gradinari am fugit ca s-a trezit micu'

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

mimonix ce era sa mai zic aseara? Eu incerc sa ma pitesc pe unde pot, ca pun prea mult suflet si ma inflamez repede daca incepe lumea cu mistourile. Asa ca m-am bagat "in cotet" sa "imi ling ranile"...

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Randunici, scuze ca dau buzna, dar vreau sa va intreb daca puii vostri au facut deja primul cucui? M-am speriat rau azi, inca mai tremur, cand Rebe a cazut in parc si are un cucui in partea dreapta a capului. Nu e foarte mare , dar e acolo si cand o ating se retrage, semn ca o doare...Ati patit si voi? Of, atat de multa grija am de ea si totusi...

o mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui remaliss

Randunici, scuze ca dau buzna, dar vreau sa va intreb daca puii vostri au facut deja primul cucui? M-am speriat rau azi, inca mai tremur, cand Rebe a cazut in parc si are un cucui in partea dreapta a capului. Nu e foarte mare , dar e acolo si cand o ating se retrage, semn ca o doare...Ati patit si voi? Of, atat de multa grija am de ea si totusi...

o mamica fericita

1. remaliss, nu dai nicicand buzna...esti binevenita la orice ora
2. deja am gustat toate cucuie (multiple), buze sparte, arcade zgariate...trec cu o imbratisare, un pic si un picutz de rabdare (plus un ditonocalm la mame). Important e sa avem grija sa nu o faca pe avioanele de pe la 2m.
3. vrem poze cu dolofanica
4. ma duc la culcare ca iar am o zi cu susul in jos si josul in sus...uff, astrele astea vesnic nealiniate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui remaliss

o mamica fericita

Nu dai buzna, esti de-a casei. Remember?

Pt ca vad ca nu-i nimeni pe receptie, iti raspund eu. Da, au fost cucuie destule de crenguta. Cred ca ultimul apartinei Andrei de Mihu de America.
Si pt ca tot am mentionat-o pe Mihu, fata asteapta si de la tine pozele pt filmulet. Te-a tot strigat saraca.

Pupici Rebecai sa-i treaca repede cucuiul.

Edit: Pana sa postez eu, vad ca ti-a raspuns Gecko
Soparlitooooo dementiale botine si spor la invatat. Asta ar trebui sa fac si eu da nu prea-mi iese. Mooor de cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mi-a vanit baiatul! mi-era doooor de el vesel, voios, dar cam caldut, i-am pus termometrul si are 38,1...sper sa nu-l ia vreo raceala ceva sa amanam iar vaccinul abia la 38,5 daca e, ii dau antitermice, nu?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Remaliss...Mufa alkearga de ceva timp cu capul intors, uitandu-se in orice alta directie numa unde alearga nu...asa ca se bubuie/impiedica frecvent.. nu scapa unul necucuita si netamponat

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, atentie ca e si f cald acum si ei se incing repede. Ma rog, e de vazut sa nu creasca mai mult temperatura dar pana una-alta da-i doar apa pe saturate si mai controleaza-l. Cum nu vii duminica???? Eu de zile bune ma tot gandesc cu atata drag la intalneala asta

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput