Puiuti de Randunici 2008!! (271)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Randunici bine v-am regasit! Mi-e tare dor de voi, n-am avut net de aproape o saptamana, ca poate reuseam sa mai apar si eu cu 2-3 postari cat n-am avut copil atomic acasa.

Multa sanatate tatic de Naty si bunic de Zoze!Sper sa fie recuperarea pe drumul cel bun! Sanatate si puiutilor muciosi si bolnaviori!

ce face copilul meu? Azi noapte m-am trezit exact in momentul cand era pe jumatate aplecata peste pat, cu mainile atarnand si cu un picior peste marginea lui. Alearga peste tot, ii place sa se suie in lighean sau intr-o oala si "tureaza motorul", insira prin casa toate carligele, cartofii, ceapa si ce mai prinde prin bucatarie ; azi a venit cu o revista la mine, sufla din buze si imi arata o poza sa ii fac si ei baloane de sapun.
De vineri am hotarat sa o intarc daca tot am lasat-o pana luni la bunici si ne e la amandoua tare greu. Acum imi pare rau ca nu am mai alaptat in continuare, dar sunt sigura ca e doar o perioada care va trece. La bunici a mancat tare bine, acasa a intrat iar in greva foamei, in schimb noapte se trezeste la 2-3 ore sa bea lapte. Desi credeam ca mai am f putin lapte ma dor inca sanii si mai curg.
Am descoperit la Ana un nodul la un san si i-am facut ecografie. Raspunsul e ca ii creste sanul. Am primit pareri ca ar putea fi ceva hormonal, care se transmite prin lapte si asta m-a determinat mai mult sa o intarc.
Nasul tot julit il are de vreo luna, cred ca se mai si zgarie singura dar si multe cazaturi isi ia. Majoritatea loviturilor sunt la cap, a avut o multime de cucuie...iar de ieri are si un genunchi julit.
Maine am un examen la serviciu si parca citesc chineza de nu pricep mare lucru. Ce inseamna statul acasa!

Sper sa trimit zilele astea si pozele pt montaj!
Va pup!

Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty asta e o problemuta...nu prea mai vrea apa de cateva zile, in ciuda caldurii, nu stiu de ce nu vrea...mai sta sa iasa un canin jos, a facut si kk destul de moale..cu intalnirea, tare o asteptam si eu, insa nu am cum sa nu ma duc daca vom fi invitati duminica, dar inca nu sunt sigura ce si cum..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

se pare ca Mu8fulinul meu are o zi ff proasta.. a dormit doar o ora la 11 si o ora dupa masa acum..si s-a trezit plangand tare, nu a vrut nimic, apa, in brate, jos, a plans intr-una si se plimba prin casa ca un leu in cusca..nu mai stiam ce sa facem, pana la urma, l-a luat mama si a iesit afara in curte cu el, vad ca s-a linistit afara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Gecko, Gudinde, Luny, va multumesc mult pentru raspunsuri!!M-am linistit un pic, eram tare speriata cand am vazut umflatura...
Gudinde, eu am trimis un pm Mihutzei acum cateva zile, deci nu a strigat in zadar, sa stii! Problema e ca am un virus in calculator si nu mai pot atasa absolut nimic la mail-urile trimise de mine.Nu stiu cum sa trimit cele 3 poze pt montaj.
Mihutza draga, poate imi trimiti un pm cu ID-ul tau de mess si poate asa reusesc sa trimit pozele.

o mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Luny, cred ca stai cel mai aproape de gradi, asa ca poate dati o fuguta!

Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010)

Mergi la inceput

Hai sa va spun cum ajungeti la intalnire:

- daca veniti de la Unirii- Pta Alba Iulia - BD DEcebal ( la primul semafor la stanga) - Delea noua ( la primul semafor la stanga) - Matei Basarab ( prima la stanga) - Ghe DEm Teodorescu, nr 16 bis.

- daca veniti dinspre Muncii -Calea Calarasi pana la Biserica Delea NOua ( faceti stanga la semafor) - Delea Noua ( faceti dreapta la semafor) - Matei Basarab( prima la stanga) - Ghe DEm Teodorescu, nr 16 bis.

- daca veniti dinspre Baba Novac - str. Dristorului -Delea noua ( la primul semafor la stanga) - Matei Basarab ( prima la stanga) - Ghe DEm Teodorescu, nr 16 bis.

DAca aveti nelamuriri, va rog sa ma sunati!
http://www.bucuresti.com.ro/toate-strazile/?pagina=4&start=t

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Luny, cred ca stai cel mai aproape de gradi, asa ca poate dati o fuguta!

da, suntem ff aproape,cu siguranta trecem, daca suntem acasa la ora respectiva

Mergi la inceput

V-am ametit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

V-am ametit?

Hai mai Vali ca ai fost o comoara.
O adevarata gazda, atenta la detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor, v-am

Mergi la inceput