Puiuti de Randunici 2008!! (271)
Raspunsuri - Pagina 21
tonic spune:
Roxana chiar ca s-a recuperat super Amira! Unde ati fost, la Tismana? CAre mai sunt preturile prin zona, ca plecam si noi in 2 saptamani...Plaja cum mai arata? Pacat ca nu veniti la Marea Intalnire!
Criss eu te tot strigam ca nu aveam cui sa dau cheia de la club, dar apoi am avut si eu de lucru si nu prea am mai intrat seara pe forum ca ma luam cu vorba si lasam treaba...
sper sa ne vedem maine.
Tuchita superbe pozele, iar gargaritza absolut dementiala! Voi veniti maine nu?
Luny scrisesem un mesaj de consolare cu asigurarile noastre medicale dar mi-a oprit Luki calculatorul
Probabil nu era prea interesant. eu pe copii i-am inscris la MI la policlinica. Imi place ca pediatria e separata, nu se sta cu/dupa adulti la coada, se amesteca numai cu virusii de copii macar si isi petrec timpul mai usor daca e de asteptat desi rareori e aglomerat. In plus au program de permanenta un w-end si sarbatori pana la ora 21.00 ceea ce e f. bine. Nu am avut mare nevoie dar e destul de comod sistemul. 
Noua ne-a zis de chestia cu vaccinurile o prietena de la CASMB, dar poate pe teren nu e chiar cum zic ei "la centru". Bine ca ati scapat si sa fie Matei OK. Luki nu a avut nici o reactie, desi era si mai curand de la rubeola.
Rami, Mihutza, Claudia, Mimo am vazut pozele cu copilasii minunati.
Rami curtea aia chiar e de vis, normal ca baiatul joaca fotbal al greu, daca e pe stadion, ce sa faca? al meu, de bleg ce e fuge de pe iarba si joaca fotbal pe asfalt
. Nu va inchipuiti cum arata genunchii lui 
Spor la invatat si multa bafta la examene.
Cami multumesc de urari, dar cu ce ocazia? E ceva azi in calendar? Ca eu nu stiu nici ce zi mai e!
Simo ma bucur ca Sam e ok. Succes la intalnire maine!
Naty Luki face la fel cu mancatul. De fapt mai nou asta e tactica: el imi da mie sa mananc si eu lui, altfel nu merge. Din pacate mai gusta si el din ce-mi da mie (fructe) si nu stiu cat e de igienic, dar oricum stam bot in bot toata ziua. Sunt draguti cum sunt grijulii si imita comportamentul nostru.
La faza cu kk eu cred ca a avut niste zile mai agitate si nu a avut ragaz sa rezolve pb. Dupa laptic si in somn fiind, s-a relaxat si ...gata. Cel putin asa e Luki, daca are zile mai ocupate nu isi ia ragaz sa faca kk si apoi face intr-o zi de 3-4 ori. Se intampla rar, dar asa am observat ca doar in zilele agitate, cand nu isi face rutina obisnuita. Drept pt care la noi micul dejun e format din iaurt sau fructe (bucati, ca nu mai vrea piure) ca sa scapam de o grija. Prunele sunt la mare cautare, la fel pere, pepene, piersici ca poate el mesteca. Mar mi-e frica sa-i dau ca daca-i ramane in gat vomita tot.
Am limbarita in seara asta, se vede ca mi-a trecut durerea de cap si n-am somn.
Ma duc sa mai dau o tura prin casa sa verific daca e totul ok si apoi ma duc la nani.

, o noapte linistita si maine o zi fara boli, sa ne putem vedea cat mai multi.