Puiuti de Randunici 2008!! (271)
Raspunsuri - Pagina 20
ccris_ccris spune:
Hop si eu, cam tarzior, dar vad ca mai sunteti pe-aici.
Am vazut ca nu prea mi-ati simtit lipsa, o sa mai lipsesc atunci...![]()
randunicile care m-au bagat in seama: tonic, simo, ramo.
Gudinde, tocmai vroiam sa raspund si eu la chestionar, dar vad ca e de ajuns. Spor la lucru!
Imi pare rau dar n-am apucat sa-mi fac temele, am aflat doar ca Valentina e gravidutza, felicitari si sarcina usoara!
Si Ursulet?? Felicitari si sarcina usoara si tie!
Clau, insanatosire grabnica!
Ramo, la multi ani fericiti pana la adanci batraneti!
La multi ani randunoi de Nicol!
Sper ca n-am ratat pe nimeni.
In rest, va pupez pe toate si raman cu nelinistea mea cu cele 2 capilare sparte ale Andreutei!
tuchita spune:
Ursule, pai dai examenul si vii!
Si sa faci si tu o gargarita sanatoasa!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
amira_roxana spune:
gudinde acum vad si eu versurile despre noi
bafta cu SPSS-ul ala, chiar ma gandeam cu ce le interpretezi![]()
noi am fost we trecut la mare la jupiter. a fost frumos, i-a placut Amirei tare mult. daca era dupa ea, ar fi stat numai in apa, dar era f rece apa. asa ca si-a pus toata ziua nisip pe ea, si pepatura si pe cine nimerea. va pun si niste poze cu noi
http://family.webshots.com/album/573000015JMYuLB
nu stiu daca ma intrat sa va zic atunci ca nu avea varicela, doar un eritem post viral. care a trecut repede asa cu a aparut.
apoi am dus-o la tara si am luat-o ieri, si o ducem iar maine. asa ca din pacate, nu vom fi przente la intalnire. o
pe valentina care s-a straduit asa mult, si sper sa nu va suparati pe noi. si felicitari pt
, valentina si ursuleatza (stiam eu ceva de atunci, vezi???
)
tuchi, superbe pozele, unde ati fost? iar ilinca buburuza e...
n-am cuvinte.
ariel multa sanatate!
tuchita spune:
Rox, ce rau imi pare ca nu ne vedem!
Am aflat ca azi fost bolnave si ati stat prin spital, vad ca v recuperati la mare1
Amira e superba!
Am fost undeva pe Valea Galbenului, pe langa Valea Lotrului...in creierii muntilor, n-am avut 3 zile nici un strop de semnal la telefon!
Surubelul mi-a mancat creierii si ficatii!
data urmatoare voi cauta ceva pe teren plat, FARA SCARI si fara parau in spate unde sa se arunce copilul imbracat!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)