America (167)
Raspunsuri - Pagina 4
cris30 spune:
Adriana vad ca si tu esti burticuta, felicitari pentru fetita, eu am aflat ca am fetita pe la 15 saptamani, dar cel mai sigur am stiut la 20 sapt. la eco morfofetala.Sarcina usoara in continuare .
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
IoanaN spune:
adi, felicitari pentru micuta , sa va fie sanatoasa imi plac fetitele de ma topesc...rau imi plac, mi-am dorit si am sperat la una, inca de la prima sarcina.... dar mi-e greu sa ma imaginez ca mamica de fetita cu atatea instalatii in jurul meu :)))
irina, ma tot uit la pozicile voastre...si pt ca sunt frumoase si pt ca si voi sunteti frumosi... of of ce puiut drag ai tu acolo e tare scump si vesel...
ruxij spune:
Adriana, felicitari! Si mie imi plac fetitele f. mult, mi-am dorit si eu sa am o fetita.
Pun ceva poze din calatoria din California. M-am intalnit si cu Carmenbr si cu Eric, care sunt niste draguti, Bogdan si Eric s-au jucat f. bine impreuna:)! Nu am poze de la intalnirea cu ea, dar am cateva poze din restul calatoriei.
http://good-times.webshots.com/album/572980709DDyQgC
corinadana spune:
Ioana due date ul este august 15. Nu zic de diabet in sarcina, mie mi au zis medicii in tara ca s ar putea sa am diabet mai tarziu in viata, nasterea unui copil macrosom (cred ca am scris bine) este un semn...
Cris30 iti multumesc!
Adriana vii si tu tare din urma.
Cami asa am sa fac cu pampi!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
sinzi_ana spune:
Ioana, cu baietii tai frumosi...eu nu mi-as mai dori fetita!!! hahaa!!!!
Ruxij, ce plimbareti sunteti!!! Va invidiez Noi suntem calariti de rude...saracu David e deja stresat de cereri de cantari!!! Vaaaai ce mare e Bogdan!!! E frumos foc...si are si o companie frumoasa!!! Ce corp de barbatel are!!! David inca arata ca un baietel...hihi...
Andreea, e un dulce bebe...imi place la nebunie cum sta in wrap!!!!! Philip ce zice? Il pui la treaba sa te ajute cu bebe? Sa ii dai de lucru si sa il tii ocupat mai ales??
Corinadana, deci vei avea leoaica??? hihihihi...Tre sa te pregatesti bine ca sunt incapatzanate rau si fac numai ce vor ele!!!!
Eu sunt in extaz printre leustean, caise, capsuni de romaia, branzaaaaaaaaaa proaspata si castraveti din piata!!!!!
Iar David le spune tuturor ce sa ii aduca...i-am spus ca e cam tiganos, dar cica, daca toti il intreaba, ce sa faca???
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
ruxij spune:
Andrada, Sanzi, multumesc. Andrada, sper si eu sa fie niste experiente importante pt. Bogdan, un alt fel de educatie. Sanzi, lasa ca si voi va distrati mult :) Acu plec la aeroport, ma duc cu Buflea la mare :)
miereamara spune:
Corina, diabetul gestational uneori duce la un copil mare, dar pe vremea cand ai fost tu insarcinata cu Raluca nu se faceau analizele astea (de fapt nici acum nu se fac in Romania decat rareori). Daca ai avut diabet gestational la prima sarcina, exista o mare probabilitate sa il faci si la a doua sarcina si o oarecare probabilitate sa dezvolti diabet (dar nu mai stiu care tip 1 sau 2) mai tarziu in viata.
Sinzi, ce va distrati voi acolo!
Ruxi ce va mai plimbati, bravo! Cine e fetita de langa Bogdan? Ce mare a crescut baiatul tau!
Adriana felicitari pentru fetita! Cum te simti? Cred ca sunteti foarte fericiti.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
philip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Corina, diabetul gestational uneori duce la un copil mare, dar pe vremea cand ai fost tu insarcinata cu Raluca nu se faceau analizele astea (de fapt nici acum nu se fac in Romania decat rareori). Daca ai avut diabet gestational la prima sarcina, exista o mare probabilitate sa il faci si la a doua sarcina si o oarecare probabilitate sa dezvolti diabet (dar nu mai stiu care tip 1 sau 2) mai tarziu in viata. Sinzi, ce va distrati voi acolo! Ruxi ce va mai plimbati, bravo! Cine e fetita de langa Bogdan? Ce mare a crescut baiatul tau! Adriana felicitari pentru fetita! Cum te simti? Cred ca sunteti foarte fericiti. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery |
irina, tip II.
adriana, felicitari pt fetita.
sanzi, bine ai ajuns. philip vrea joaca, dar ajuta si su bebe.
US