America (167)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ajunseram si noi in Romanica...cica vine furtuna...am plecat de la uragane...dau de furtuni romanesti!!!
Zborul a fost placut...dar lung rau.....Noroc cu nintendo a carui baterie a tinut vreo 17 ore de joaca putin intrerupta

Ruxij, nu sunteti in Hawaii, ma gandeam la voi pe avion cu putina invidie..hihi...

Miere, va pupam cu drag!!!

Eu sunt in vacanta...spun pas la discutii de scoli pana dupa iulie

Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Free Mars Chocolate! Dar grabiti-va, ca se duc repede!

https://secure.realchocolate.com/

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

fetele

noi suntem bine, crestem (Lucas)....papam cate 2 borcanele de mancare la fiecare masa... plus lapticul de la mami...intre ele si cat de des putem

Matei, imi face nervi si ma supara ca de cateva zile nu mai pune nimci in gura decat daca i se nazare lui...dar e cu kg de suc si apa dupa el...asa ca din punctul asta de vedere nu-mi fac prb... are o perioada de stagnare care ma innebuneste definitiv...

...se vaita uneori ca-l doare burtica, il palpez...nu-i nimic suspect...are burtica relaxata, moale...nu-l doare daca insist in locurile in care imi arata initial ca-l doare.... il mai las azi si maine si daca imi face acelasi figuri ma duc s-o vad pe Dr lovings...

Corina, mai ai putin si nasti....
Adriana, nici tu nu esti prea departe

...corina, adi, coliccalmul se poate comanda online sau se cauta la magazinele naturiste cu mancare organica din orasul vostru... eu am facut cercetari pe net cand l-am avut pe mati si asa am aflat magazinele din perimetrul meu care-l vindeau.... la lucas am stiut deja unde sa-l gasesc.... dar la el nu au mai fost prb
....la matei regimul alimentar a functionat un pic vis-a-vis de colici... la lucas am mancat orice si nu a avut deloc... sunt total diferiti
corina, nu-ti fa probleme cu copilasul....la externarea din spital si pe parcursul sederii, asistentele medicale + neonatologul te vor vizita frecvent si vei fi sfatuita si invatata ce sa faci cu bebe, cand si cum.... plus ca la pediatra la care iti vei inscrie copilul vei meerege in prima lui saptamana de viata si ea la randul ei te va antrena pt ceea ce urmeaza...nu-ti mai fa atatea prb

scutece si ce mai trebuie pt copil, inclusiv scaun de masina daca nu ai...vei primi din spital si vei avea pt cateva zile si cand te duci acasa...toto ce-ti trebuie la el

...greutatea copilul nu induce diabetul de sarcina mamei purtatorare...e invers....boala temporara influenteaza greutatea copilui... deci daca mama are diabet gestational, copilul va avea o greutate peste limita superioara.... dar nu toti copii peste greutatea normala, provin din mame diabetice.....

matei a avut 4 kg si un pic....primul meu puiut.....iar lucas a avut vreo 2.850 kg...

cand ai due date-ul?????
Adriana, tu ce samburel ai acolo in burtica...cu putza sau cu bijbocuta???

...SANZIIII SA PUPI PAMANTUL ROMANESC PT MINE... CE FRUMOS....SUNTETI ACASA....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

irina, saru mana de sfaturi, deocamdata suntem ok cu colicii, sa speram ca ne tine tot asa...votez si eu pt pampers, eu am mai luat si alte branduri si nu-s bune de nimic. poate cand creste mai mare. a, si noi am folosit si inca suntem la newborn size.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Buna fetele!! Eu n-am mai intrat de muuuuuult la voi, de prin 2007 cred , vad ca sunt pe listuta.
Corina felicitari pentru bebe, sa ai sarcina usoara.Te pot ajuta si eu cu sfaturi si denumiri ca sunt inca la curent cu ele.Sunt colega de odisee cu Iry (miereamara) si am o fetita nascuta pe 21 decembrie, mai are putin si face 6 luni.Imi aduc aminte cu nostalgie de perioada sarcinii, a fost o experienta frumoasa pentru mine chiar daca am avut ceva probleme, mi-ar placea sa mai am un bebe dar mai astept vreo 3 -4ani.
Noi folosim tot pampers baby-dry si sunt foarte multumita si am mai folosit si luvs care seamana cu pampers si sunt ceva mai ieftini.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Fetelor vreau si eu un pic de ajutor...caut un soi de software care sa-mi organizeze retetele. M-am uitat asa pe Amazon dar mai mult gasesc chestii care deja au retetele lor bagate si apoi sa adaugi. As vrea un fel de recipe management dar fara cartea lor de bucate ca sa nu tot stau sa caut printre 10000 de salate de cartofi pina gasesc reteta de "Figaro"!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, in Hawaii plecam nu duminica asta, cealalta! Acum am fost la Disneyland, Universal Studios Hollywood si o zi in Del Mar.

Maine plecam la o plaja prin NJ (cu buflea )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ocebine, zic si eu ca omul nesofisticat (ca sa nu zic prost ), nu poti sa dai pur si simplu search in Word "Figaro" si se duce fix acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Ocebine, zic si eu ca omul nesofisticat (ca sa nu zic prost ), nu poti sa dai pur si simplu search in Word "Figaro" si se duce fix acolo?

Ei...vroiam si eu sa ma complic nitel...din ce-am vazut multe organizeaza si pe ingrediente, genereaza liste de cumparaturi (oroarea mea ca mereu uit ce imi trebuie)...etc.
Mi-ar fi mai usor (la noi se gateste ca la armata ca sintem 6 insi in casa) sa ma organizez si in plus vreau sa "transcriu" caietul pretios al mamei. Acolo sint retetele cele mai bune si a ajuns intr-un hal fara de hal caietul...hirtia arsa de vreme, stropi de una-alta, mizgaliturile mele de cind aveam vre 5 ani si-am scapat boii cu pixul pe acolo.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Ioana ma bucur ca sunteti bine. Chair nu mai stiam nimic de voi. Sa sti ca si eu cu Robert ama vut ceva perioade in car enu manca mai nimic si tot asa se plangea de dureri de burtica. Am tot fost cu el la dr si nu i-au gasit nimic. Chiar si la gastro am ajuns cu el si tot nimic. Acum vad ca e mult mai bine si nu s-a mai plans de dureri de burtica de mult de tot. Poate si Matei are o perioada dinasta, poate si caldura. Multumesc si eu de sfaturi si incurajari. Tare bune si folositoare sunt. La eco morfofetala au zis ca e fetita. Acum sa vedem. Suntem fericita ca avem pereche si bucurosi ca nu ne asteptam la fetita ca sotul are in familie numai baieti (cate 7 frati din partea tatalui...). Mii de pupici.
Cami multumesc de felicitari. Ma bucur ca va placut acasa iar paritle rele se uita repede. Alea bune raman. Bien ca le-a placut si la fete in romania. Luni incepi scoala? Wow, bafta. Cu fetele ce vei face? Bafta si cu GC.
Philip ma bucur mult sa aud ca mai sunt copii fara colici. Imi da sperante asta si mie. N doarme noaptea?

Adriana 23+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput