America (167)
Raspunsuri - Pagina 20
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris30 Savescu este medic de familie, nu stomatolog, foarte bun am inteles dar si foarte aglomerat. http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png |
Iara zic... vorbeam de nevasta.
Oana C spune:
Si aici ploua de-o luna si ceva. Asa m-am saturat de frig, polaie si nori in fiecare zi Vreau soare si frumos afara! Si sa fie cald, asa ca vara!!!
Oana si Eva (29 iunie 2005)
cris30 spune:
Sorry, fara sa-mi dau seama am repetat .
Si saptamna asta au anuntat in fiecare zi, ba cloudy, ba T-storms, ba light-rain si binenteles nelipsita umiditate ridicata.Mi-e ciuda ca vreau sa ies cu fetita mea la plimbare in fiecare zi si vremea asta urata nu prea ne lasa .
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui philip
adriana, a avut 6.14 la nastere, a scazut in greutate in spital si acum e la 9.4 si inca nu are o luna. suge la greu. hahaha, asa am si eu o scuza sa tot mananc...:) US |
6.14 lbs nu kg, nu? Dragul de el, foarte bine ca ai lapte si ca alaptezi!
Si Aidan s-a nascut cu 7 lbs si la controlul de 1 luna a avut fix 12 lbs si se mira doctorul ca pana la el nu mai vazuse asa crestere spectaculoasa la noi nascuti si la fel l-am alaptat.Am si avut lapte mult, ma mulgeam prin bai publice ca meream la magazine si mi se umflau sanii pana la explozie si ma dureau de imi ieaseau ochii.Daca dormea mai mult de 2 ore era groaznic ca eram mereu pregatita sa ii dau sa suga la 2 ore si daca intarziam 10-15 minute eram cat lolo ferrari(ok exagerez :)) dar eram foarte umflata la sani, am crescut cu 3 numere de sutien cat am alaptat, inainte eram dreapta ca Olanda, HAHAHA)
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
blackpanterro spune:
Vreau si eu caldura!!! Aici ploua 200 de zile din an si restul zilelor ninge :(, avem o vara de rahat, din nou!
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
Macrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita Macrina, truse dintr-alea se gasesc la walmart sau la magazinele de art&crafts, eu am luat de la Michaels'. nepotica mea are 11 ani si si-a serbat ziua recent, i-am oferit carti... |
Mersi conchita. Am cautat pe site-ul lor si n-am gasit mai nimic interesant. Baietii din Ro sunt diferiti parca de cei de aici, nici nu citesc si nici crafturi nu-i intereseaza Parca numai prostii au in cap... nu stiu ce sa le trimit nepotilor..
La Walmart n-am gasit asa ceva... Mai aveti vreo idee unde as putea cauta.. sau sub ce nume?
BiancaM spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Macrina
Mersi conchita. Am cautat pe site-ul lor si n-am gasit mai nimic interesant. Baietii din Ro sunt diferiti parca de cei de aici, nici nu citesc si nici crafturi nu-i intereseaza Parca numai prostii au in cap... nu stiu ce sa le trimit nepotilor.. La Walmart n-am gasit asa ceva... Mai aveti vreo idee unde as putea cauta.. sau sub ce nume? |
Incearca la sectiunile cu supplies pentru pictura, desen tehnic...
Mami de Amalia si 27+
CRISMIR spune:
Va dau si eu soare,pe TOOOOOOOT vi-l dau ca nu mai suport deja...si abia a inceput "distractia" asta de vara...ieri erau 100 F si la noi... si umiditate cred 200 la %......nu puteai respira...oribil...urasc vara in Florida...na,asa ca m-am descarcat si eu...si aici a plouat 2 saptamani in continuu...cred ca s-a dus in sus,la NY ,la fete
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
philip spune:
adriana, voi cu 12 lbs ne-ati luat, ca noi vineri facem luna si nu va mai ajungem :) si N tot la 2 ore serveste si exact cum zici, dupa ce trec cele 2 ore imi explodeaza si mie sanii.
corina, nu beau cafea, nu pap cioco (decat alba), dar am inceput sa beau ceai verde de-ala Arizona ca imi trebuie putina cofeina...
si sa ma plang si eu de vreme, aici, in desertul lui Utah ploua on and off de mai bine de-o luna. se pare ca saptamana asta vom mai vedea si soarele si temperaturu de 90 F.
miere nu-i, sanzi isu face de cap cu striperii prin Romania...
lisa, vacanta frumoasa si da, poti lua car seatul si carutul, dar suna si la companie sa te asiguri, car seatul cred ca e considerat bagaj daca n-ati luat loc pt micuta si sa stea in el.
US
ruxij spune:
Cand plecai din Indiana era in the eighties si nu umed. Aci in Hawaii se intelege ca e cald.:) Deci de vreme nu ma plang, doar de jet lag, nene sunt 6 ore diferenta fata de Eastern time.