America (167)
Raspunsuri - Pagina 19
ocebine spune:
Cris...eu nu am fost la Lancea...merg la altcineva (Dr. Goldman) in Ridgewood ca e mai aproape de mine (daca esti in Maspeth e imposibil sa nu cunosti Fresh Pond Road).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
cris30 spune:
Ramona, Buflea, Amami va multumesc pentru informatii .Nu stiam ca sunt asa multi stomatologi romani in N.Y. Mi-as dori din suflet sa gasesc unul cu care sa ma simt eu confortabil si sa am incredere.Nu trebuie sa fie neaparat roman, poate sa fie si de alta nationalitate dar sa aibe recomandari bune.Doctorita la care m-am dus pana acum e rusoaica, profesional este buna, dar are un stil haotic de a lucra,prea repezita si pe fuga.De 2 ori am rugat-o sa-mi faca o schema de tratament, sa-mi spuna exact ce am de lucru si ce nu, mereu imi zicea ca data viitoare vorbim.Pana apucam eu sa o intreb ceva deja era plecata la pacientul din camera alaturata si ma lasa cu gura cascata la propriu.N-as vrea sa mai repet experienta.
De acum incerc sa fiu mai atenta la cine ma duc.
Savescu este medic de familie, nu stomatolog, foarte bun am inteles dar si foarte aglomerat.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
cris30 spune:
Anamaria Ridgewood e foarte aproape de mine, 10 minute maxim cu masina, eu stau pe langa Grand AVE.Am facut o lista cu medicii, sa vad acuma la care ma duc .
lisa79 spune:
da de Irina(miere) nu mai se stie nimic?? ca nu a mai intrat de o perioada buna de timp.
iar ma plang...moooor de cald imi trebuie AC.
haaaaa...inca 2 sapt si plecam in tara,stie careva ce bagaj pot sa duc cu mine pt Ana?
am inteles ca pot lua si car seat-ul si caruciorul.tx
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
buflea spune:
Doamne, unii mor de cald si eu nu am mai vazut soarele de o luna de zile ... ploua si bate vantul ... fetelor care aveti apa in basement, am trecut si eu prin asa ceva si va recomand SUMP PUMP ... este o pompa automata care se intaleaza in fundatia casei, in cel mai jos punct al basementului ... cand se ridica nivelul panzei freatice, nici nu mai apuca apa sa atinga fundatia, intra pompa in actiune. Costa $1,000 si este cea mai buna investitie pe care am facut-o in ultimii 3 ani ...
Ramona J spune:
Buflea facem schimb? Iti dau eu 101F si da-mi tu un pic de ploaie, ca ne seaca la buzunar AC si udatul gradinii.
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Buflea facem schimb? Iti dau eu 101F si da-mi tu un pic de ploaie, ca ne seaca la buzunar AC si udatul gradinii. Lume multa, oameni putini |
Fac io schimb ca la mine ploua de o luna!!!!!!
M-am saturat de bad hair days every day!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
lisa79 spune:
noi stam la bloc deci toata lumea trebuie sa fie ok cu pump sump. trebuie facuta gauira in fundatie ca noi nu avem.
pai fetele care se planga de ploaie...ia haideti la chicago
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
cris30 spune:
De acord cu voi, anul asta nu stiu ce s-a intamplat cu vremea, ploua mai mereu.
Corina cum te simti, cum e bebe??
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ocebine
Fac io schimb ca la mine ploua de o luna!!!!!! M-am saturat de bad hair days every day! Anamaria "With sufficient thrust, pigs fly." |
Eu sint dispusa, dar te anunt ca si aici e bad hair day every day! Ca bate vintul aproape intotdeauna, cred ca de aia au texanele big hair, dat cu mult fixativ.