vreau sa cumpar o garsoniera. scotocind Bucurestiul am ajuns la concluzia ca nu vreau bloc de garsoniere, vreau decomandata si sa fie intr-un cartier linistit. M-am oprit la zona Brancoveanu si am ofertat deja 38miiE pt una decomandata la parter in bloc 75. Sper sa fie o decizie buna.
cred ca ar fi de folos sa vedem la ce nivel se fac vanzari/cumparari de locuinte, dar tranzactii reale.
apartament 2 camere, 42 de m, decomandat, in zona brancoveanu lamotesti, etajul 1 - 42.ooo euro- apartament contractat acum 10 zile.
aaa, blocul cred ca e construit dupa '77(nu sunt sigura, eu nu sunt parte contractanta
)
Grati.ela, nu vrei sa te muti la munte? Vand eu apartament cu 2 camere, 47m2, 30.000euro
. Glumeam desigur....
Aici cam sunt mult mai ieftine apartamentele.
Multa bafta...
mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
Ma intereseaza si pe mine pretul real al unei garsoniere in zona Tineretului, in sensul ca sper din tot sufletul sa-mi spuna cineva ca a reusit sa cumpere la un pret sub 50.000 euro (asta-i pretul cel mai mic pe care l-am gasit pe site-ul Anuntul telefonic, parca) sau macar ca a inchiriat o garsoniera in Tineretului sub 250 euro/luna (pe site 300 - 350). Eu am un apartament cu 2 camere in Braila, daca-l vand nu iau 50.000 pe el, asa ca, daca nu merge sa cumpar, macar sa inchiriez, pentru moment. Mi-am inscris copilul la o scoala din zona si nu are cine sa o duca, asa ca alta solutie nu vad.
Va rog, cine a cumparat/inchiriat in ultima vreme - spuneti-ne si noua!
Daca citeste cineva care locuieste in Braila, o rog sa-mi spuna cu cat se poate vinde un apartament cu 2 camere, 52 mp, aer conditionat, usa metalica, parchet, gresie, faianta, bucatarie mobilata, termopan, strada Hipodrom, in Obor, bloc 198... si ceva, nu stiu sigur.
Vero avem prieteni care au vandut pe Buzaului 3 camere la B-uri cu centrala, aranjat cu 40miiE si asta cu greu.
in Tineretului sunt gars semidec cu supraf 27m2 pe Sincai la 38-40miiE si dec la 47-52mii euro.
Of... se pare ca nu prea am sanse anul asta. Doar 40 mii in Buzaului, cu 3 camere? Inseamna ca nu iau mai mult de 30 mii pe-al meu. Cu banii astia, nu ma apropii de Tineretului.
Deci... chirie, deocamdata.