Licurici de ianuarie-februarie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, cred ca imi vine ciclul. Este a doua zi cand vad putin sange, un firicel, sau poate incep ovarele sa lucreze, vreo ovulatie rebela. O fi posibil din moment ce inca alaptez si ziua si noaptea. Eu pana acum nu am avut nici macar secretie iar acum este mucus ca la ovulatie, fara nici o caracteristica sau disconfort local. Plus ca sunt umflata de nici verigheta nu o pot scoate, in conditiile in care nici in a 9-a luna de sarcina nu eram atat de umflata. Poate de aceea nici bebe nu mai vrea tzitzi, cica ciclul uneori schimba gustul laptelui.

Vi s-a intamplat asa ceva?

Dya Dy, ce domn morocanos si nevricos. Ce cauta in lume daca il enerveaza leganatul si altele?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hello,

Ne-am intors si noi de la Rosiori....nu a fost foarte placut pt ca Razvi a declarat de vineri seara de la plecare greva foamei.

Imi e si frica sa calculez cat a mancat zilele astea 2, cred ca nu mai mult de 600-700 ml adunati in 2 zile .

Nu stiu ce sa mai fac... kk ioc, pipi la fel, pai de unde sa faca micutzu' daca nu mananca.

In schimb a dormit de a rupt.... Temperatura nu are...

Voi ati patit asa ceva?????

Am citit tot ce ati scris da' sa mor daca mai tin minte ceva, nu va suparati pe mine, da' sunt tare amarata.... ca si Bee tocmai cand ziceam ca mananca mai bine....s-a oprit...

Sper sa nu aiba nimik ca marti tre' sa facem si noi vaccinul... si mai ziceam sa incepem si cu sucletzul de morcov...

la toate mamicile si licuricii

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Crisspy multa sanatate, nu stiu ce sa zic pentru ca nu am patit-o....Multa sanatate va doresc

Bee ti-am zis si la telefon poate e mica menstra, nu stiu amanunte dar stiu ca poate aparea o mica menstra astra nu inseamna ca ti-a venit...

Am pus poze la semnatura cu Cami in vizita la noi si cu Vlad cand vrea sa se ridice.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Dya,inca ai fost amabila cu mosu... eu i-as fi raspuns mult mai agresiv! Mai nou de cind sint mama,mi-am descoperit o latura salbatica tare cind e vb de copilul meu...

...declar un succes total primul pireu de legume ...eu am intrat direct cu 2 pastai.1 morcovel si o bucatica de dovlecel,facute la aburi...nici fructele nu mi le-a mancat cum a ras legumele.Da Doamne sa o tina tot asa!!!

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

Idaira felicitari pentru primul pireut...asta e important sa placa pentru ca fructele sigur ii vor placea

Fetelor mi-am facut 7 litri de socata si am bagat-o la frigider. A iesit superrrrrrrrrrrrVa sfatuiesc sa va faceti...este si foarte sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

dya, ce mos nesuferit! e adevarat ca evreii cred ca barbatii sunt mai importanti decat femeile?
selene, si eu am bertoni rock'n roll...dar in locul tau nu as lua bertoni. asa e f frumos, cum zicea truth, manerul e cam jos, ocupa tot portbagajul, e f greu (14 kg), si mi se pare cam neincapator. apoi ma dispera acoperitoarea aia care tine umbra ca se tot duce in jos si trebuie sa o ridic des...centurile de siguranta sunt f prost plasate...pe la genunchi. eu l-am luat de pe net...da nici mie nu imi vine sa cred ca am facut prostia asta...daca as mai putea alege o data, nu l-as mai lua. mai am si alte produse de la ei (geanta de carucior, fotoliu -balansoar de bebe, set de patutz) de care sunt f multumita.
crisspy, nu vreau sa te sperii...ca deja esti suparata, dar sin cate stiu eu daca nu face pipi cateva ore deloc, insemana ca e cam deshidratat... ma rog sa pape si sa fie bine.
flowerbee, si eu am avut menstruatie luna trecuta desi alaptez zi si noapte...
eli, eu ii dau apa, nu f multa, dar ii dau. eu f cald aici (si stau la munte, nu vreau sa imi inchipui cum e in bucuresti), si eu beau f multa apa, deci ii dau si eu. nu l-am fosrtat cu nimic, incerc, daca vrea, bine, daca nu, iarasi bine. de cateva ori ii era f sete, de cateva ori a luat doar o gura.
carmen succes!
bebelusi, cat de tare poate sa fie vladutz! auzi dom'ne sa pape el manutzele domnisoarei! :)

maine incepem si noi diversificarea...oarecum. o sa ii dau cereale, apoi doar pe la mijlocul lui iulie cred ca incep cu sucurile...mai vad. deocamdata as vrea sa ii inlocuiesc treptat masa de seara, mi se pare ca nu se prea satura seara, si cu ocazia asta poate doarme si toata noaptea. desi...sigur o sa imi fie dor sa il iau langa mine!
aa, sapt viitoare facem 5 luni jumatate, deci zic ca e ok cu cerealele.

puiutzul meu are 5 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

bebelusi, cand ai fost la manastirea sambata? eu stau in fagaras, e f aproape! si eu merg acolo destul de des, imi place tare mult zona aia!
aaa...tu esti din sibiu! da...cred ca e cam la jumatatea distantei dintre noi

puiutzul meu are 5 luni!

Mergi la inceput

Delia azi am fost, acolo o sa nasesc in august, poate vii sa ma vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Bebelusi, nasesti? Mmmmm, tare as mai veni si eu...

Avem la nunti si la botezuri vara asta...O multime...Iar eu haine ba. Se rezolva oricum, voie buna sa fie si sanatate, ca de imbracat, gasim noi ceva.

Pozele cu Vladut si Antonia sunt absolut superbe. Copiii sunt minunati!

Fug la culcare. Pupici.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Tare frumusei copilasii Vladut si Antonia! Sa va traiasca!

Va prezint si eu acum iepurasul meu saltaret, care de cand i-am luat jumper-ul sare in continuu, nu s-a bucurat de nici o jucarie asa cum s-a bucurat de acesta:

http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3626770224/

Crisspy, eu as spune sa incerci sa ii dai apa macar, ca sa fie hidratat. Nu e deloc bine ca nu face pipi.

Ieri am iesit si eu la dinner cu fetele, mi-am pus chiar si tocuri:)), plus ca m-am imbracat cu hainele dinainte de sarcina:))asta da realizare:)))

Dark, cum fuse ceremonia? Asteptam pozici.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput