Licurici de ianuarie-februarie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 19
truth spune:
Buna dimineata! Hopa-sus! Haideti la o
!
Eu declar ziua de ieri prima zi de diversificare si azi... ultima. Nu ne place suculetul de mar
. Oare va suge de la mine pana la 18 ani? Ieri a papat prima lingurita cu strambaturi, dar a papat-o. Azi cand m-a vazut ca ii pregatesc papa (era cu mine in bucatarie) a inceput sa se nelinisteasca, carr, marr... L-am potolit (repede ca se oxida suculetul) si am purces la treaba. De unde?! strambaturi, gurita inchisa strans. Era mar dulce, golden
. N-am insistat, maine o sa incerc sa-i dau suc de morcov... sau sa mai stau? Avem 5 luni si 2 sapt. Am vrut sa incep fiindca peste o luna mergem la mare si vroiam sa fim cat decat diversificati. Uff! sunt dezamagita
daca nu merge nici cu morcov sa bag cereale? la 5 luni aveam 7kg si 67cm. nu l-am mai cantarit de atunci ca n-am cantar, acum cred ca avem putin peste 7kg si 69cm (astia masurati)
no, ca s-a trezit si a si varsat putin, deci clar fara mar!
am fost si noi la munte we trecut, e excelent aerul curat de munte pt bebe, pe langa ca a dormit bine, a fost si un exemplu de cumintenie.
saptamana aceasta am primit-o si noi pe Sophie si acum o balim cu spor ![]()
votam si noi carol si sabinuta de cate ori intram.
dark petrecere frumoasa!
billy, ce mari sunteti!
Ana Maria, la multi ani! E o dulceata de fetita! de la ce varsta ai pus-o in rotobil?
bebelusi, ce frumos ca v-ati intalnit! Vladut este un scump si acum si un gentleman - pupa mana fetitelor... in felul lui.
selene eu am bertoni si nu sunt foarte, foarte multumita. din prima i s-a stricat blocajul de la rotile pivotante. asa e frumos si are maner reversibil, dar e prea jos pentru mine. si mai e si model vechi (mercury) cu centura in 3 puncte sau cate-or fi! de nici un folos pt bebe. chiar oare s-o gasi separat sistem de centuri in 5 pcte sa-l prind de carucior?
acuma nu te lua dupa mine, tu vrei alt model. si inca ceva daca mi-as lua alt carucior, mi-as lua tip umbrela sa se stranga mai tare ca acesta ne ocupa tot portbagajul.
dya am admirat printza ta, ce ochisori frumosi! si tu esti tare talentata!
ies putin ca am urgence bebe...
la pampers

Selene_Bunny spune:
Alina, truth, multumesc!
Alina, la care te referi, ca arata bine, la ala, Pierre Cardin? Tipa care il vinde (daca nu s-a dat deja) e din Turda, deci aproape de mine, parca o ora cu trenul / masina...
truth, modelele care imi plac mie sunt usoare si am inteles, din descriere, ca se pliaza usor...
La Iulius Mall, la "Piciul", vazusem unul Baby Care, sport, destul de spatios, am pus-o pe Daria in el si n-a urlat, mare minune, doar ca era albastru si nu vreau albastru, plus ca una dintre fete mi-a zis ca spatarul are o singura pozitie.
Acum, om vedea. :)
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Selene_Bunny spune:
Pfff, truth, acum m-am uitat cum arata Mercury, ca nu stiam de ce zici tu de centura in 3 puncte... Adica nu are curele peste umeri... Pai asa e si sistemul de prindere de la caruciorul meu de acum, fara curele peste umeri...
No, ce ciudatenie... Odata il vad fara curele de umeri, odata cu... Sa fie variante diferite, mai veche, mai noua? Ca nu mai pricep...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Carmen_Marieta spune:
Buna ziua mamici si licurici,
in primul rand vreau sa urez multa sanatate licuricilor, si la cat mai multe lunite!
Acum sa va povestim despre noi: incepem cu Stefan- nu mai are stare ar sta numai in fund sau picioare, l-am cantarit recent are 5700 g, oricum nu ma mai stresez, ca sa nu o iau razna, important e ca mananca.
A facut bronsiolita suntem sub tratament, maine mergem la control, dar cu ocazia asta ne-am hotarat sa-i facem abonament la o clinica particulara... noi la Grigore Alexandrescu nu mai mergem... am fost doar o singura data si ne-a ajuns...si am schimbat si pediatra.. ca dumneaei nu are schimb iar acum a fost o luna in concediu... ce rost are sa colaborez cu cineva prin telefon... si sa ajung tot la particular unde sa platesc 100 ron consultatia, asa ca la particular avem asistenta non-stop.
Am inceput sa mancam si noi cereale, am vazut ca ii plac, de la 1 iulie o sa introducem si sucurile de fructe.
Acum mamica- obosita, invata pentru licenta care va fi pe 6 iulie, am terminat sesiunea, caut un job tot aplic dar nu ma suna nimeni..asteptam banii de la CIC...incerc sa tin regim... oricum de maine vreau sa tin post si asa cred ca voi reusi sa mai dau putine kg jos.
Am reusit sa citesc cate ceva din urma:
Naty multumim pentru schema de diversificare, cam asa mi s-a explicat si mie,dar vom aprofunda la sfarsitul lunii.
Am votat licuricii superbi!!
Catalina
sase lunite si doi dintisori!!! Felicitari!
Porumbita la cat alergi vei slabi... pupam mamica si baiatul dulce! Te mai asteptam in parc, acum suntem 3 mamici in grup cu tine 4.
Micola multa sanatate puiului, nu mai sta cu el... niciodata.. eu doar ca plangea si mi se parea ca are respiratie suieratoare am fugit la spital...
Flowerbee ce face micuta Alexia? Tu cum mai esti?
IrinaC, Alina1976, Miere, Bebelusi, Selene si tuturor fetelor multi

Si nu in ultimul rand: LA MULTI ANI CRISSPOLISS!!!!!

Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
truth spune:
Azi listuta e cu fetite!
Nathalie Stefana de Iris2002
Ioana Ruxandra de catisto
Bianca Maria de @lex@ndr@
Sa cresteti mari sanatoase, destepte si frumoase sa-i bucurati pe parintii vostri!
Carmen_Marieta spune:
Am vazut poze cu licurici minunati:Carla, Andrei de Ciufik..Daria a lui Selene, Fabian, Nadia, si Puiutul David!!

Pun si eu cateva poze noi cu Stefan..
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Carmen Marieta, chiar ieri il intrebam pe sotul meu cum pot ajunge pe jos in Parcul Circului si se pare ca nu este atat de complicat pe cat imi inchipuiam, nici asa de departe.
Imi pare rau ca Stefanel a avut bronsiolita, bine ca i-a trecut si acum este bine. Te inteleg ca nu vrei sa te stresezi cu greutatea, insa uneori se mai intampla.
Tie iti doresc succes la examenul de licenta. Nu iti face probleme, ca va fi bine, de regula subiectele de la licenta nu sunt f complicate.
Cand ma hotarasc sa vin in Parcul Circului, iti dau un telefon si ne vedem. Deocamdata trebuie sa fac o excursie cu sotul, ca sa invat drumul.
Cat despre noi, eu nu prea mai scriu pt ca sunt deja ca o moara stricata, ma plang mai tot timpul si nu vreau sa plictisesc. Cand zic ca lucrurile au luat-o pe calea cea buna, ne intoarcem de unde am plecat. De exemplu, de 3 zile, Alexia nu vrea sa manance, papa in jur de 580-600 ml si aia ca vai de ei, deci, nu numai ca de o saptamana a stagnat, dar a si pierdut 50 g. Asa ne luptam noi.
Azi e ultima zi de antibiotic si marti facem urocultura. Ma rog la Dumnezeu sa fie negativa pentru ca sa ne vaccinam si noi de 4 luni.
Pupam toti bebeii si mamicile lor si le dorim tuturor sarbatoritilor zilei sa fie sanatosi, mancaciosi si voiosi.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
dya-dy spune:
Mai, fetelor, dc Irina.C nu e pe aici- ori doarme, ori i-a dat suzeta!
![]()
Sa va povestesc de mine, ce mi s-a intamplat ieri- m-am dus cu prietenele mele romance intr-un orasel dragutz, de artisti, sa ne maiplimbam si noi si ne-am hotarat sa mancam la u chinezesc! BUn, toate bune si frumoase, pana cand ne-am asezat si am comandat! Intre timp, eu ii dadusem mancare micutzei si stateam cu ea in brate- ca asa o tin dupa mancare cel putin 10-15 minute, sa nu dea afara prea mult! Si asa ma tot leganam eu de pe un picior pe celalalt, in picioare, cu ea in brate , cand, nenea din spatele meu ma intreaba: Pot sa-ti spun ceva? Ce era sa raspund...NU? I-am facut semn ca da si el ce-mi zice ? Stii, ma ia cu ameteala ca te tot legeni de pe un picior pe celalalt si nu-mi place, si mai ales - nu e estetic sa stai cu spatele !! 

Am ramas un pic socata- nestiind pe moment ce sa-i zic....si pana la urma i-am raspuns ironic:Pacat !
L-am enervat si mai tare- s-a ridicat sa plece- si s-a dus la proprietarii localului sa ma reclame!
...le-a zis ca sunt obraznica si ca-i provoc dureri de cap! 
![]()
Eu le spusesem fetelor sa ne mutam, dar pt ca nu m-am mutat in timp util...a plecat nenea nemancat de acolo!
Din pacate pt el , eu nu ma puteam abtine din ras....fapt care l-a scos din minti! Dar ce sa fac dc mi se parea de ras?
Eh, mai sunt si mosi din astia care toate frustarile si le scot pe necunoscuti prin restaurante!
Oricum, nu mi s-a mai intamplat...si ma intreb dc era un barbat cu noi dc facea acelasi Show.
eli spune:
buna! bine v-am regasit.
nu am citit deloc, insa va mai zic ceva despre noi.
De pe 10 iunie, adica la 5 fara luni s-a reintors de pe burta pe spate. dupa, iar a uitat, asa cum facuse si la 4 luni dar a inceput cu intorsul de pe spate pe burta. si sta cat sta pe burta si apoi se enerveaza si incepe sa roada tot ce prinde in jur, sa izbeasca cu picioarele. a inceput sa se deplaseze si pe burta, nu e mers taras, mai mult sare proptindu-se in genunchi.
ii place la nebunie sa faca baloane, silaba preferata e buuu. dupa ce a batut-o babysitera cu mama in sus si mama in jos a zis maaa pt o zi. striga maa cand ii era foame sau somn.
azi am fost intr-un centru comercial si i-a placut la nebunie. lumina multa si nebunia de culori au facut-o sa chiuie intr-una. a cazut franta, a facut un pic oki cand am mutat-o din carut in scaunul de masina, dar a adormit la loc pt inca vreo 40 de min.
de maine incepem diversificarea. in ult timp se uita ff mult la noi cand mancam, ne urmareste cum luam si apoi ducem la gura mancarea. azi a fost teroare, cand a vazut ca ne pregatim de masa a inceput sa se foiasca in scaunelul ei, sa tipe s-a enervat. am luat-o sa o alaaptez dar dupa 3 guri s-a intros spre masa si a inceput sa se agite si a reusit sa isi bage degetele in castronelul meu.
o intrebare!
dati apa sau suc la bebeii alaptati?
v-am pupacit, merg sa il pun pe stef la nani ca dupa el ar sta pana maine dimineata treaz
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
cris30 spune:
Crisspolis la multi ani, sa fii sanatoasa si iubita 

.Cum merge cu mutarea, ati ajuns la Chicago??
Dya ce intamplare ciudata cu mosulica, chiar ca e de ras.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png